Standbouw beursstands Ijsselhallen Zwolle

Beursstand Ijsselhallen Zwolle

De IJsselhallen bestaan al vele eeuwen als veemarkt. Sinds 2001 worden de IJsselhallen echter uitsluitend gebruikt beurzen, evenementen, feesten en concerten.

De IJsselhallen, goed bereikbaar vlak naast de A28, beschikken over 4 hallen, 2 zalen, een restaurant en 3000 parkeerplaatsen en is daarmee de grootste beurs locatie van Noord-Oost Nederland. Net als de Brabanthallen zijn ook de IJsselhallen in Zwolle in handen van Libéma.

In de IJsselhallen worden jaarlijks vele publieksbeurzen maar ook vakbeurzen georganiseerd in verschillende branches en disciplines.

Beursstand_in_de_IJsselhallen_in_Zwolle.jpg

Vele bedrijven exposeren jaarlijks in de IJsselhallen met een eigen beursstand die ze zelf opbouwen of door ons standbouwteam laten opbouwen (ons standbouwteam kent de weg in de IJsselhallen). Maar ook huurstands en verschillende typen beurswanden en presentatiewanden zijn regelmatig te bewonderen in de IJsselhallen.

Weten welke opties er zijn voor jouw beursstand in de IJsselhallen of in één van de andere beurslocaties? Kom dan een praten en ideeën opdoen in één van onze showrooms. De adressen hiervan vind je bij contact. Of bekijk en vergelijk meteen diverse beursmaterialen in onze moderne webshop.

Beursstand Design Selector

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

Mijn Stand Ideeën

Mijn standideeën

Bel mij terug

Maak een afspraak

:

Deze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke functionaliteit te bieden. Als je doorklikt, ga je akkoord met ons cookiebeleid Meer informatie

×