Hoekstand huren

Hoekstand beursstand

Een hoekstand heeft 2 gesloten en 2 open zijden

Hoekstands bevinden zich meestal aan het eind van een (lange) rij beursstands. Soms wordt er door de beursorganisatie een blok gemaakt met vier hoekstands. Een hoekstand heeft als voordeel t.o.v. een tussenstand dat deze beter zichtbaar is. De boodschap en communicatie van de stand is al van een afstand te zien. Bij een tussenstand is deze pas zichtbaar is op het moment dat de bezoeker voor de stand staat. Nog beter zichtbaar dan een hoekstand zijn een kopstand of eilandstand.

Er zijn op een beurs bijna altijd minder hoekstands dan tussenstands beschikbaar. Vaak moeten voor een hoekstand ook meer meters van de beursorganisatie worden afgenomen. Tijdig inschrijven voor een beurs en op voorhand goed de mogelijkheden en beschikbare ruimten bekijken is dan ook erg belangrijk als je van plan ben om een te exposeren met een dergelijke stand.

Bij een hoekstand wordt de pantry (opslag/keuken) vaak in de hoek van de gesloten zijden geplaatst. Kleinere hoekstands worden soms zonder pantry uitgerust om zodoende geen plek te verliezen en de (kleine) standruimte maximaal te benutten en open te houden.

Op basis van jouw standruimte denken we graag met je mee over het beste ontwerp en de meest geschikte graphics om van jouw beursdeelname een succes te maken!

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

Mijn Stand Ideeën

Mijn standideeën

Bel mij terug

Maak een afspraak

:

Deze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke functionaliteit te bieden. Als je doorklikt, ga je akkoord met ons cookiebeleid Meer informatie

×