Een kopstand is aan de achterzijde dicht en aan 3 kanten open 

Kopstands zijn ideaal voor een perfecte beursstand en presentatie. Omdat de stand aan zowel de voorkant als aan de zijkanten open is krijgt deze veel aandacht en is al van afstand zichtbaar. Bij diepe kopstands is de verlichting een punt van aandacht. Omdat er meestal alleen beurswanden aan de achterkant van de stand staan is het in sommige gevallen raadzaam verlichting van bovenaf op te hangen. Dit om er voor te zorgen dat de stand perfect verlicht is.

Kopstands lenen zich uitstekend voor een maken van een extra hoge achterwand. Hierdoor valt je stand nóg meer op. Ook Hanging banners boven de stand komen de zichtbaarheid van de kopstand ten goede.

Hoewel niet altijd noodzakelijk maakt een pantry meestal deel uit van het stand design. Deze kan bijvoorbeeld in de achterwand worden geïntegreerd.

In onze Beursstand Design Selector vind je ruim 600 designs van o.a. Kopstands incl. prijsopgave. Maar uiteraard maken we afgestemd op jouw wensen en budget graag een ontwerp op maat voor.

Kopstand kopen of huren?

Onze stands kun je zowel huren (full service standbouw) als kopen. Kopen is zeker interessant als je de stand vaker gaat gebruiken. Onze adviseurs berekenen graag het omslagpunt voor je. 

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

Vraag je gratis 3d design aan

Mijn standideeën

Bel mij terug

Bezoek onze showroom

: