De tussenstand (kopen - aanschaffen)

Een tussenstand is alleen aan de voorkant open

Een tussenstand is een beursstand die een rij staat en aan beide zijden is omgeven door medeexposanten

Omdat het bij tussenstands vaak om de wat kleinere stands gaat met minder vierkante meters maken tussenstands het mogelijk om ook met een kleiner budget deel te nemen aan beurzen. Nadeel van een tussenstand is dat deze in vergelijking met een hoekstand, kopstand of eilandstand minder zichtbaar is en dus van zichzelf minder aandacht krijgt.

Toch kun je ook met een tussenstand succesvol deelnemen aan beurzen. Het is dan wel zaak goed na te denken over hoe je de aandacht van de beursbezoeker trekt. En hoe je hem of haar in een paar seconden duidelijk maakt wie je bent, wat je doet en wat je te bieden hebt.

Een eigen beursstand kopen waarmee je je eigen tussenstand creëert  is heel zinvol als je de stand meerdere keren gaat gebruiken en/of zelf gaat opbouwen. Hierdoor bespaar je veel op de kosten van standbouw en het steeds weer huren van een stand.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op voor een verhelderend gesprek of een bezoek aan één van onze showrooms.

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

Mijn Stand Ideeën

Mijn standideeën

Bel mij terug

Maak een afspraak

:

Deze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke functionaliteit te bieden. Als je doorklikt, ga je akkoord met ons cookiebeleid Meer informatie

×