Plan nu uw beursdeelname voor komend najaar!

Het beursseizoen gaat vanaf september weer vol van start. Veel bedrijven hebben in met name september, oktober en november weer één of meerdere beurzen gepland stand. Wellicht geldt dit ook voor u.

Plan nu uw beursdeelname voor komend najaar

Als u deze beursdeelnames nog niet helemaal “rond” heeft dan is het zaak om dit zo snel mogelijk alsnog te doen. Tenslotte geldt ook bij het deelnemen aan beurzen dat een goede voorbereiding de basis is voor succes. Als u een beursstand gaat huren, bespreek dan alle details tijdig met de standbouwer, verhuurder van de beursstand of andere partij die hierbij betrokken is. Want ook voor hen zijn de maanden september, oktober en november maanden van topdrukte waarin alle zeilen bijgezet moeten worden om aan de vraag en wensen van hun klanten te kunnen voldoen.

Op welke wijze kan uw bestaande stand worden verbeterd?

Bent u in het bezit van uw eigen beursstand (bijvoorbeeld een mobiele beursstand of systeemstand), laat deze dan nu (bijvoorbeeld bij u in het magazijn) opzetten om alle onderdelen kritisch te controleren. Kijk daarbij behalve naar het systeem zelf ook kritisch naar de communicatie en bedrukking ervan. Vertelt deze nog steeds het verhaal zoals u wilt? Sluit deze nog aan bij uw huidige strategie? Een stand moet de bezoeker in korte tijd overtuigen en aansporen tot actie. Voldoet in dat opzicht uw stand nog? Nu is de tijd om nog een keer kritisch te kijken naar uw presentatie. Soms kunnen met kleine aanpassingen aanzienlijke verbeteringen gerealiseerd worden die van grote invloed kunnen zijn op het resultaat van uw beursdeelname.

Uw beursstand laten checken?

Ook is het in veel gevallen mogelijk om tegen een kleine vergoeding uw eigen beursstand te laten checken door de leverancier van deze stand. Met als voordeel dat deze eventuele reparaties aan het systeem meteen kan herstellen. Zodat u weer met een perfecte stand voor de dag kunt komen. Zeker een goede optie als u niet de tijd, de mensen of de ruimte heeft om de stand op te (laten) bouwen.

Last minute resulteert in stress en kost geld

Of u het nu zelf doet of laat doen, zorg dat u op tijd bent. Last minute organiseren resulteert altijd in de nodige stress en kost bijna altijd meer geld. Deelnemen aan beurzen is voor veel bedrijven heel belangrijk als het gaat om het aanboren van nieuwe contacten en het verstevigen van de relatie met bestaande klanten. Met een goede voorbereiding zet u de eerste stap. Begin er nu aan!


Geïnteresseerd in een een Gratis 3D Design voor uw beursstand?

Bel ons op 055-3238555 of mail info@beursstand.nlL

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

Vraag je gratis 3d design aan

Mijn standideeën

Bel mij terug

Bezoek onze showroom

: