Doe-attracties in en rond uw stand: Feest of Waste?

Het is erg makkelijk om deze column te vullen met alle foute voorbeelden die we dagelijks zien op de beurs. Leuke games en ander vermaak dat in de verste verte niets met het aangebodene te maken heeft. En als de bemanning dan ook nog geen tekst heeft kan de azijnkan weer op tafel.

Doe-attracties in en rond uw stand Feest of Waste

Goede voorbeelden die beklijven

Nee laat ik deze keer eens twee goede voorbeelden naar voren halen die me recent zijn opgevallen en bijgebleven:

Een software bedrijf, grote sponsor van F1, had op zijn stand een racesimulator staan. Geheel in de uitvoering zoals we deze in het raceseizoen om de week op TV zien. Met name de heren op de beurs wilden graag plaatsnemen achter het stuur en hun tijden laten klokken. Ze werden daartoe uitgenodigd door dames in raceoveralls die een kopie leken van die van de echte coureurs. Kortom; so far so good. Hun beursstrategie was er op gericht eerst iedereen in de simulator te krijgen om daarna te kijken wie er interessant is. De race duurde ongeveer een minuut en dus stond er al snel een consultant klaar die er in 3 vragen achter kwam of we in de doelgroep vielen of niet. Ook ik nam deel aan de race in de simulator. Na afloop werd ik snel en efficiënt van de stand afgevoerd omdat ik nog niet toe was aan een systeem van minimaal 50K. Maar ik zag ook hoe er echte gesprekken ontstonden en afspraken gemaakt werden. Mooi voorbeeld dus. Relevant en goed uitgevoerd.

Corporate event als onderdeel van de stand

Zeer recent ook zag ik een bank die een zeilbootsimulator op zijn beursstand had. Deze bank sponsort 2 boten in een soort van “kwajongensrace rond de wereld”. Ik las in de krant dat dit deze bank alleen al het veelvoudige van het inleggeld aan vrije publiciteit geeft. Door het inzetten van de zeilsimulator op de stand van dit specifieke onderdeel van deze bank werd slim ingespeeld op het corporate event. Feest dus.

Pijltjes gooien?

Wat ik ook vaak doe op beurzen is even een dart pijltje gooien tegen Raymond van Barneveld. Erg leuk. Bij wie ik dat doe? Ehhh……. Waste dus.


GEÏNTERESSEERD IN DEELNAME AAN EEN BEURS?

JE KUNT ONS BEREIKEN OP 055-3238555 OF OP INFO@EXPOEXHIBITIONSTANDS.NL

Beursstand Design Selector

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

Mijn Stand Ideeën

Mijn standideeën

Bel mij terug

Maak een afspraak

:

Deze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke functionaliteit te bieden. Als je doorklikt, ga je akkoord met ons cookiebeleid Meer informatie

×