Een aantal belangrijke factoren – Waarom opvallende beursstanden iedere cent, seconde en moeite waard zijn!

Elke standhouder ter wereld staat op een beurs om zijn producten of diensten te showen. Ze moeten het bij hun publiek onder de aandacht brengen zodat ze van hun investering kunnen profiteren. Maar als je beursstand niet genoeg opvalt, zullen zelfs de meest potentiële klanten je stand voorbijlopen.

Je concurreert altijd met honderden andere bedrijven en daarom is het belangrijk dat je opvalt. Als jouw bedrijf geen groot budget heeft, dan kan het een uitdaging zijn om deel te nemen aan grote beurzen. Met onze veelzijdige en aantrekkelijk geprijsde beursstanden is het alsnog mogelijk om een indruk te maken op internationale beurzen. 

Waarom opvallende beursstanden iedere cent, seconde en moeite waard zijn!
Op maat gemaakte beursstanden – De juiste keuze voor jouw evenement 

Stands op maat zijn enorm flexibel zodat je jouw diensten kunt promoten en je producten kunt demonstreren. Er zijn verschillende standbouwers in Nederland beschikbaar die alle elementen van de stand helemaal op jouw wensen aanpassen. Het doel hierachter is dat je zo veel mogelijk succes behaalt op de beurs. Verder zijn ze flexibel zodat je per beurs de stand zo kunt opzetten, dat het helemaal in de ruimte past die je toebedeeld krijgt. Zo kan je een hele nieuwe stand opzetten, zonder dat je helemaal vanaf het begin af aan hoeft te beginnen. Het voordeel hiervan is dat je hierdoor kosten bespaart. Met een opvallende stand ontwerp zijn de mogelijkheden eindeloos om jouw bedrijf bij potentiële klanten onder de aandacht te brengen. 

Budgettering is essentieel voor stands op maat gemaakt

Op maat gemaakte creatieve beursstanden werken erg goed bij het opbouwen van uw merk, het lanceren van producten en concurrentiegerichte marketing. Om waarde voor je geld te krijgen, moeten de standhouders de waarde en impact van een imago goed begrijpen. Het heeft weinig zin om een luxueuze stand voor een kleine beurs te gebruiken, terwijl diezelfde stand ideaal is voor internationale beurzen. Bij het kopen van een beursstand zijn er een aantal factoren waarmee je rekening moet houden: van de voorwaarden om op de stand te mogen staan tot een afzonderlijke ruimte om klanten te ontmoeten. Dit zijn punten die een grote invloed hebben op het ontwerp van de stand en het beschikbare budget. 

Het beste van beide werelden

Als jouw beursstand ontwerp geen bezoekers trekt, dan vertrekken potentiële klanten naar je concurrenten. Met een gepersonaliseerde beursstand waarop de diensten of producten van jouw bedrijf vermeld staan, zorg je dat je opvalt. Deze creatieve beursstand ontwerpen groeien ieder jaar weer aan populariteit, aangezien je hierbij een aantal keuzes hebt: van uitgebreide beursstanden, opnieuw te gebruiken modulaire structuren of een pop-up stand. Met opvallende stands zijn we misschien niet de grootste, maar ze helpen ons wel om op een beurs de beste te zijn. 

Snel een aantrekkelijk geprijsde oplossing

Met opvallende modulaire stands valt jouw bedrijf absoluut op. Ze hoeven niet altijd groot te zijn, maar met een creatieve draai vang je genoeg aandacht. Bovendien kan je ze voor een volgende beurs aanpassen op de ruimte die je daar beschikbaar hebt. Door de wow-factor toe te voegen, zullen bezoekers een kijkje nemen bij je stand en bekend worden met jouw merk. Er zijn verschillende beursstandbouwers in Nederland die ook beursstanden te huur aanbieden. Hiermee kan je geld besparen en hoef je niet te veel energie te steken in het opzetten van een volledig nieuwe stand. 

Win de race met de meest opvallende beursstand

Wij ontwerpen opvallende beursstanden die bij jouw bedrijf passen. Als je een stand huurt, bespreken wij eerst met jou de stijl van het ontwerp en het te gebruiken lettertype. Je wilt dat bezoekers bij het zien van jouw stand direct aan jouw bedrijf denken. Daarom is het belangrijk dat je de kleuren en het logo van jouw bedrijf gebruikt. Koop een stand en je maakt altijd een goede indruk als die helemaal op jouw wensen is aangepast. Je kunt opvallende stands gemakkelijk aanpassen voor een andere lay-out, terwijl modulaire stands eenvoudig te vervoeren zijn. 

12 opvallende feiten over de waarde van vakbeurzen
De ultieme contentstrategie voor je volgende vakbeurs 
Checklist stand bemanning: wat iedere exposant moet weten 


GEÏNTERESSEERD IN DEELNAME AAN EEN BEURS?

JE KUNT ONS BEREIKEN OP 055-3238555 OF OP INFO@EXPOEXHIBITIONSTANDS.NL

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

Mijn Stand Ideeën

Mijn standideeën

Bel mij terug

Maak een afspraak

: