Blog / Nieuws - Beursdeelname tips

Zo-blijft-je-beursbemanning-enthousiast.jpg

17 aug. 2015 10:46


Zo blijft je beursbemanning enthousiast

Succesvol deelnemen aan een vakbeurs valt en staat met enthousiasme en doorzettingsvermogen. Met deze 12 reminders blijft je beursbemanning enthousiast. Ook al sta je met de mooiste producten en diensten en met de beste stand op een vakbeurs, als je niet in contact komt met de juiste mensen blijft succes uit. Enthousiasme en lichaamstaal zijn daarbij ontzettend belangrijk en dat blijkt ook uit onderzoek.

clc-logo-blog-beursstands.jpg

14 jul. 2015 10:46


Hoe waardevol is het deelnemen aan beurzen ?

Wat kost het deelnemen aan een beurs, maar vooral ook, wat levert het op? Wat kunnen we doen om de resultaten zichtbaar en meetbaar te maken? Wat zijn realistische beursdoelstellingen en hoe zit het met de ROI van beurzen?

5-Super-effectieve-standbemanning-tips.jpg

27 mei 2015 10:46


5 Super effectieve standbemanning tips

Wel of niet deelnemen aan een vakbeurs is een lastige vraag. Sta je nu zelden tot nooit op een vakbeurs, dan heb je daar vast goede redenen voor. Maar houden ze stand als je er eens kritischer naar kijkt? Het zal je niet verbazen dat wij als leverancier van beursstands, presentatiewanden en beursmaterialen heilig geloven in de kracht van vakbeurzen. Hun rol verandert weliswaar en nieuwe producten en diensten leer je tegenwoordig vooral online kennen,

Logo-blog-exhibitionstands.jpg

1 mei 2015 10:46


Beursdeelname wel of niet? 5 Drogredenen ontkracht

Wel of niet deelnemen aan een vakbeurs is een lastige vraag. Sta je nu zelden tot nooit op een vakbeurs, dan heb je daar vast goede redenen voor. Maar houden ze stand als je er eens kritischer naar kijkt? Het zal je niet verbazen dat wij als leverancier van beursstands, presentatiewanden en beursmaterialen heilig geloven in de kracht van vakbeurzen. Hun rol verandert weliswaar en nieuwe producten en diensten leer je tegenwoordig vooral online kennen,

persoonlijk-uitnodigen-voor-de-beurs-loont.jpg

20 apr. 2015 17:43


Persoonlijk uitnodigen voor de beurs loont

Beursdeelname-en-marketing-Combineer-het-met-online.jpg

20 mrt. 2015 12:46


Beursdeelname en marketing? Combineer het met online

Op een vakbeurs concurreer je met honderden exposanten om de aandacht van de bezoeker. Hoe val je dan op? Combineer het met slimme online marketing. Deelnemen aan een vakbeurs is niet ingewikkeld. Je reserveert een standruimte, regelt een beursstand en klaar ben je. Of toch niet?

7-social-media-tips-voor-je-volgende-vakbeurs.jpg

7 jan. 2015 17:43


7 Social media tips voor je volgende vakbeurs

Social-media-op-beurzen-3-slimme-strategie.jpg

19 dec. 2014 18:46


Social media op beurzen: 3 slimme strategieën

Social media effectief inzetten op beurzen helpt je bij het aantrekken van meer beursbezoekers. Maar waar begin je? Deze 3 slimme strategieën helpen je op weg.

20-vragen-voordat-je-deelneemt-aan-een-zakelijke-beurs.jpg

9 dec. 2014 11:46


20 vragen voordat je deelneemt aan een zakelijke beurs

Deelname aan een zakelijke beurs kan een hoop klanten opleveren, maar er is ook een keerzijde. Zo betaal je veel geld voor de stand, reiskosten en eventuele overnachtingen. Bovendien heb je voorbereidingstijd en ligt je gewone werk tijdens de beursdeelname stil. Beantwoord deze 20 essentiële vragen en het kan niet mis gaan.

Hoeveel-medewerkers-standbemanning-heb-ik-nodig-voor-mijn-beursstand.jpg

21 nov. 2014 07:46


Hoeveel medewerkers (standbemanning) heb ik nodig voor mijn beursstand?

Hoeveel standoppervlakte heb ik nodig tijdens een deelname aan een beurs? Hoeveel medewerkers heb ik nodig voor mijn stand? Het zijn veelgestelde vragen terwijl het antwoord simpel is. Hoeveel medewerkers heb ik nodig voor mijn beursstand? Het aantal mensen dat je op de beurs nodig hebt is afhankelijk van diverse zaken. bezoekers komen er? Het mag duidelijk zijn dat een groter opkomst, doorgaans om een groter standteam vraagt.

Folders-uitdelen-op-een-beurs.jpg

5 nov. 2014 11:46


Folders uitdelen op een beurs

Niet iedereen deelt op beurzen zelf folders uit. Sommige standhouders hebben als onderdeel van hun standinrichting helemaal geen folders op hun stand. Zij verzamelen wel visitekaartjes en sturen eventueel folders of andere informatie na afloop van de beurs naar de beursbezoeker toe. De bezoekers met serieuze interesse zijn meestal wel bereid na de beurs met de leverancier te praten (telefonisch of tijdens een afspraak).

Merkbeleving-centraal-in-het-ontwerp-van-de-beursstand.jpg

29 okt. 2014 15:46


Merkbeleving centraal in het ontwerp van de beursstand

De oorspronkelijke beurs verliest terrein. Iets waar we allemaal vertrouwd mee waren slaat een nieuwe weg in. In de ontwerpen van de beursstands zien we dat “merkstands” veel meer richting “merkbeleving” gaan en daarnaast modulair en flexibel zijn. Daarnaast draait het voor de bezoeker om kennis en netwerken.

Geïnteresseerd in een een Gratis 3D Design voor uw beursstand?

Bel ons op 055-3238555 of mail info@beursstand.nlL

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

Vraag je gratis 3d design aan

Mijn standideeën

Bel mij terug

Bezoek onze showroom

: