Standbouw beursstands Ahoy Rotterdam

Met een beursstand deelnemen aan beurzen in Ahoy Rotterdam

Ahoy Rotterdam is al ruim 40 jaar een begrip als het gaat om grootschalige (Live) muziekevenementen en sport evenementen in het Sportpaleis Ahoy - onderdeel van het Rotterdam Ahoy complex. Maar Rotterdam Ahoy is ook bekend van een groot aantal vakbeurzen en publieksbeurzen welke georganiseerd worden door Ahoy Rotterdam. Rotterdam Ahoy beschikt over 6 beurs- & evenementenhallen met een totaal oppervlakte van ca. 30.000 m2. Bekende vakbeurzen als Europort, Maintenance en Infratech maar ook tal van publieksbeurzen en evenementen zijn te vinden in Ahoy.

ahoy-rotterdam-beurs3.jpg

Met een beursstand deelnemen aan een beurs in Ahoy Rotterdam

Bedrijven die deelnemen aan een vakbeurs of publieksbeurs in Ahoy Rotterdam kunnen bij ons terecht voor een beursstand op maat. Deze ontwerpen we op basis van één van onze 4 modulaire stand systemen waardoor ze herbruikbaar, efficiënt, flexibel en heel betaalbaar zijn. Maar voorop staat natuurlijk een perfecte uitstraling die past bij het imago en de beursdoelstellingen.

Stand huren of kopen?

De beursstands kunnen zowel gehuurd worden inclusief volledige opbouw en afbouw van de stand of worden aangeschaft. Dit laatste is zeker interessant voor bedrijven die meerdere keren per jaar met een stand op een beurs staan. Door te kiezen voor een gemakkelijk aan te passen modulaire stand kan deze altijd optimaal worden ingezet waardoor veel geld bespaart. De meeste van onze stands kunnen bovendien eenvoudig zelf worden vervoerd en worden opgebouwd waardoor ook een standbouw team niet nodig is. Hierdoor kan nog eens extra worden bespaart op de kosten van de beursdeelname.

Meer weten?

Wil je weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis 3D design en laat je inspireren om van jouw beursstand een succes te maken. Eerst een bezoek brengen aan één van onze showrooms kan natuurlijk ook.

Beursstand Design Selector

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

Mijn Stand Ideeën

Mijn standideeën

Bel mij terug

Maak een afspraak

:

Deze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke functionaliteit te bieden. Als je doorklikt, ga je akkoord met ons cookiebeleid Meer informatie

×