Standbouw beursstands Jaarbeurs in Utrecht

Met een beursstand deelnemen aan één van de vakbeurzen of publieksbeurzen in de Jaarbeurs in Utrecht

De Jaarbeurs, centraal gelegen in centrum Utrecht, is een begrip als het gaat om publieksbeurzen, vakbeurzen en evenementen. De Jaarbeurs werd opgericht in 1916 om de handel en nijverheid te bevorderen en behoort samen met de RAI tot één van de grootste beurscentra van Nederland. De Jaarbeurs kan rekenen op ruim een miljoen bezoekers per jaar en er worden ca. 100 beurzen per jaar gehouden.

Jaarbeurs-Utrecht-standbouw.jpg

De Jaarbeurs beschikt over 11 beurs hallen maar ook over de nodige congreszalen. Ook het bekende Beatrix Theater, bekend van de vele musicals, maakt onderdeel uit van de Jaarbeurs. De Jaarbeurs beschikt over 6500 parkeerplaatsen maar is misschien wel het best bereikbaar, zeker tijdens de spits met het openbaar vervoer (trein) welke je tot in winkelcentrum Hoog Catharijne, direct gelegen naast de Jaarbeurs, brengt. 

Beursdeelname in de Jaarbeurs in Utrecht

Als je besloten hebt deel te nemen aan één van de vakbeurzen of publieksbeurzen in de Jaarbeurs heb je een beursstand nodig. Daarbij kun je kiezen uit verschillende opties:

Een beursstand huren (huurstand)

Deze optie is met name interessant als je niet van plan bent om veel vaker deel te gaan nemen aan een beurs. Bij het huren van een stand wordt speciaal voor jouw beurs een creatief stand ontwerp gemaakt. Dit ontwerp baseren we op modulaire en herbruikbare componenten. Hiermee ontwerpen we een stand die er perfect uitziet en is afgestemd op jouw wensen, eisen, doelgroep en budget. Na de beurs gaan de stand componenten en frames de stand weer naar ons terug om hergebruikt te worden. Zou blijven de kosten binnen de perken en produceren we minder afval. De bedrukte doeken die deel uit maken van de stand zijn ook herbruikbaar, iets wat interessant is om later nog eens een stand te huren. Daarmee is het voor de 2e keer huren van een stand nog een stuk goedkoper.

Beursstand kopen 

Ga je vaker deelnemen aan beurzen of events dan is het slimmer om een eigen beursstand aan te schaffen. Op basis van de meest voorkomende (verschillende) standruimten en oppervlakten ontwerpen onze designers een stand die heel gemakkelijk te configureren is. Door gebruik te maken van een modulaire componenten met een Custom-design uitstraling kun je de stand gemakkelijk anders opstellen, vergroten en verkleinen. Maar ook de bedrukking en daarmee de communicatie en uitstraling laat zich heel gemakkelijk aanpassen. Zo behaal je optimaal rendement van je stand zonder iedere keer opnieuw te hoeven investeren in standbouw.

Beursstand Design Selector

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

Mijn Stand Ideeën

Mijn standideeën

Bel mij terug

Maak een afspraak

:

Deze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke functionaliteit te bieden. Als je doorklikt, ga je akkoord met ons cookiebeleid Meer informatie

×