Standhouder in de Evenementenhallen Hardenberg Gorinchem

Standhouder met een beursstand in de Evenementenhallen Hardenberg – Gorinchem – Venray?

Grondlegger van de Evenementenhallen Hennie van der Most bouwt in 1994 de Evenementenhal in Hardenberg. In 2004  komt daar de Evenementenhal in Gorinchem bij in 2010 gevolgd door de Evenementenhal Zuid in Venray. Vele duizenden standhouders staan jaarlijks op één van de beurzen in één van de 3 Evenementenhallen.

Standhouder_Evenementenhal1.jpg

In de Evenementenhallen worden naast vakbeurzen en publieksbeurzen ook evenementen en concertengeorganiseerd. De beurzen worden georganiseerd volgens een “full service formule” waarbij je als standhouder een vaste prijs betaald voor standaard standbouw inclusief parkeren en catering. Deze formule, waarbij ook beursbezoekers gratis kunnen parkeren en gebruik kunnen maken van de ruime catering faciliteiten van de beurs, is het handelsmerk geworden van de Evenementenhallen. De Evenementenhallen beschikken tezamen (op de 3 locaties) over 100.000 m2 expositie ruimte.

Als jij als standhouder deelneemt aan één van de vele beurzen in de Evenementenhallen dan maken we graag een voorstel op maat voor je om met jouw beursstand je doelgroep te verleiden.

Beursstand Design Selector

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

Mijn Stand Ideeën

Mijn standideeën

Bel mij terug

Maak een afspraak

:

Deze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke functionaliteit te bieden. Als je doorklikt, ga je akkoord met ons cookiebeleid Meer informatie

×