Overtuig je doelgroep met een aantrekkelijke beursstand voor Virtual (R)evolution in Eindhoven

De mogelijkheden van VR, AR en MR worden steeds groter. Tijdens Virtual (R)evolution ontdek je in één dag de mogelijkheden van de laatste virtual, mixed en augmented reality technologieën voor jouw bedrijf.

Contentmakers, soft- & hardware-leveranciers en andere betrokkenen presenteren hun bedrijf aan duizenden internationale beslissers. Ervaar VR, AR en MR en ontdek de nieuwste ontwikkelingen tijdens presentaties en lezingen.

Jaarlijks nemen zo'n 5000 bezoekers en 500 exposanten van over de hele wereld deel aan Virtual (R)evolution in Eindhoven. Houd je je bezig met virtual, augmented en mixed reality en wil je exposeren op dit evenement? Dan heb je een betrouwbare en ervaren standbouwer nodig.

Een aantrekkelijke en doelgerichte beursstand is cruciaal om de juiste bezoeker aan te trekken. Expo Exhibition Stands biedt perfecte beursoplossingen waarmee je echt het verschil maakt. Dankzij 41 jaar standbouw-ervaring weten wat nodig is voor een ideaal standontwerp. En dragen we je boodschap maximaal uit.

Beursstand kopen of huren voor Virtual (R)evolution in Eindhoven

Expo Exhibition Stands is jouw one-stop-shop voor de perfecte beursstand. Als betrouwbare en ervaren standbouwer doen we alles zelf. Zo beschikken we over de modernste productie- en printfaciliteiten. Daarmee garanderen we de hoogste kwaliteit en innovatieve oplossingen.

Dankzij 4 decennia ervaring weten we precies hoe we onder uiteenlopende omstandigheden de beste beursstands ontwerpen en bouwen. Je beursstand valt op, spreekt de juiste mensen aan en maakt van bezoekers klanten.

Uitgebreide beurspakketten met all-inclusive prijzen voorkomen financiële verrassingen. Wat je ziet, is wat je krijgt. En je betaalt nooit bijkomende kosten.

Met Expo Exhibition Stands kies je ook voor rust en zekerheid. We nemen alle werkzaamheden uit handen en regelen het hele traject. Van ontwerp en realisatie tot logistiek en de op- en afbouw van je beursstand in Eindhoven. Wat je wensen ook zijn, je kunt rekenen op onze snelle service en foutloze uitvoering. Neem daarom direct contact met ons op. Dan denken we ook met je mee of je beter een beursstand kunt kopen of huren.

Waarom een beursstand huren?
 • Huren is voordelig en zorgeloos
 • Stem de standgrootte volledig af op de beurs
 • Veelzijdig en flexibel
 • Ideaal voor grote stands
Waarom een beursstand kopen?
 • Voordelig als je exposeert op meerdere beurzen
 • Maak de beursstand die 100% bij je past
 • Draag je bedrijf consequent en eenduidig uit
 • Ideaal voor middelgrote tot kleine beursstands

Bekijk voor meer informatie over het kopen of huren van een beursstand onze website. Of bel of mail een van onze experts. Dan begeleiden we je door het selectieproces. Ons hoofdkantoor staat in Apeldoorn, op ongeveer anderhalf uur rijden vanaf Eindhoven. Dit zorgt voor een snelle service en tijdige levering van je beursstand voor Virtual (R)evolution, Eindhoven.

Waarom kiezen voor Expo Beursstand voor je beursstand in Eindhoven?

Expo Beursstand bestaat sinds 1979 en is marktleider. Ons team van toegewijde experts en professionals bouwt niet 'zomaar' beursstands, maar maakt betekenisvolle ruimtes. We houden ons aan alle wettelijke bepalingen en garanderen alleen de hoogste kwaliteit. En er zijn meer voordelen.

 • Kies uit het grootste aanbod aan beursstands. Via onze Stand Configurator selecteer je eenvoudig en snel een basismodel uit meer dan 1000 modellen.
 • Ontvang binnen 5 werkdagen een Gratis 3D Standontwerp. Heb je vragen? We beantwoorden ze gegarandeerd binnen 24 uur.
 • Profiteer van de 100% pre-built garantie. We bouwen je stand volledig op in onze werkplaats in Apeldoorn, voordat we hem afleveren. Daar kun je hem bekijken, of we sturen foto’s en video’s.
 • Besteed opslag en logistiek uit. Bij aankoop van een stand kunnen we deze voor je opslaan en transporteren van en naar Virtual (R)evolution in Eindhoven
 • Laat je beursstand desgewenst op- en afbouwen.
 • Voorkom zorgen dankzij uitgebreid projectmanagement. Ons ervaren team van experts staat je bij, zodat het proces voorspoedig en prettig verloopt.
 • Voorkom financiële verrassingen dankzij transparante all-inclusive prijzen: wat je ziet is wat je betaalt.

Expo Exhibition Stand heeft Europese kantoren in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, België, Zwitserland en Frankrijk. We ondersteunen al 41 jaar internationale organisaties en bezorgen ze meer klanten, omzet en winst.

De beste standbouwer voor Virtual (R)evolution in Eindhoven heb je nu gevonden. Neem contact met ons op via 055 - 3238555 of stuur een e-mail naar info@beursstand.nl.

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.