Wij maken vrijblijvend een gratis beursstand ontwerp (3d Design)!

Een beursstand op maat voor de 50PlusBeurs, Utrecht, Nederland

Een op maakt gemaakte beursstand huren zal helpen om uw merk te promoten wanneer u aan een beurs deelneemt. U zou voor een eenvoudige standaard-stand kunnen kiezen om de kosten te drukken maar dat zal er waarschijnlijk toe leiden dat uw merk zich nauwelijks zal onderscheiden van dat van de concurrenten. Het zal tevens de impact van zowel uw merkwaarde als merkherkenning door klanten verlagen doordat bezoekers uw beursstandontwerp voorbij zullen lopen. 

Overweeg daarom op een opmerkelijke stand te nemen wanneer u van plan bent een beursstand op de 50PlusBeurs, Utrecht, Nederland te nemen. Zeker wanneer u van plan bent om aan meerdere beurzen deel te nemen dan biedt de optie van een op maat gemaakte  beursstand kopen u veel meer waarde voor uw merk. Dat zal zeker leiden tot een betere en blijvende merkbeleving.  

Expo Exhibition Stands kan u helpen door het op maat maken van beursstands zodat u de kracht van uw product of dienst kunt tonen. Wij worden gezien als één van de meest ervaren standbouwers in Europa. Wij hebben alles in huis om zelf elke aspect van uw beursstandontwerp te verzorgen en uit te voeren om klanten te kunnen bijstaan die op zoek zijn naar een beursstand op de 50PlusBeurs, Utrecht, Nederland.

Kies het juiste standontwerp uit ons aanbod

Met meer dan 900 beursstandontwerp variaties waar u uit kunt kiezen, zult u bij ons dus zeker iets van uw smaak kunnen vinden. Ons eigen team van standontwerpers zullen de stand ontwerpen zodat deze aan de beursregels voldoet. Of u nu overweegt een beursstand huren of en standontwerp te kopen, onze ontwerpers zullen een stand ontwerpen en opbouwen waarmee uw merk zich zal onderscheiden.

Wij bieden zelfs modulaire ontwerpen die eenvoudig zijn op te zetten en te transporteren. Het systeem dat wij gebruiken is goedkoper wanneer u het vaker gebruikt en kan, na afloop, worden hergebruikt. Het is eenvoudig op te zetten waardoor u veel tijd zult besparen.

Als standbouwer is Expo Exhibition Stand wereldwijd vertegenwoordigd

Expo Exhibition Stands is in 1979 opgericht en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd bij een aantal van de grootste merken in Europa. Expo Exhibition Stands heeft een groot netwerk door heel Europa met kantoren, showrooms en opslaghallen in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, België en Nederland. Bezoek eens één van onze showrooms en bekijk eens de demo stands die wij verkopen. Daarna kunt u besluiten of een beursstand kopen of huren het beste is en tegen welke prijs u dat bij ons kunt doen.

Vraag om een opmerkelijke beursstand op de 50PlusBeurs, Utrecht, Nederland.

50PlusBeurs is een zeer bekende beurs die wordt gehouden in Utrecht, in Nederland. Dankzij de successen van de afgelopen jaren, nemen inmiddels meer dan 600 exposanten deel en trekt de beurs ruim 108000 bezoekers. De belangrijkste bezoekers zijn vooral gepensioneerden. Velen van hen hebben zelf deelgenomen aan deze evenementen, op zoek naar de speciale producten die ze zochten. Het kent een ruime keuze aan thema’s  en vele producten en diensten zullen er worden getoond. De thema’s bevatten vakantie, ontspanningsactiviteiten, gezondheid, high-society levensstijl en nog veel meer. Elke ervaren standbouwer zou in staat moeten zijn om een unieke beursstand te ontwerpen waarmee u uw product of dienst kunt tonen.

50PlusBeurs is goede gelegenheid voor ondernemers die hun product of dienst aan een specifieke markt willen aanbieden. Een beursstand huren voor deze beurs zal u onmiddellijk laten profiteren van het grote aantal mogelijke klanten die u tijdens deze beurs zult ontmoeten.

Expo Exhibition Stands is één van de weinige standbouwers in Europa die in Nederland vertegenwoordigd is. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen van beursstands voor vele verschillende klanten. Wanneer u van plan bent om op de 50PlusBeurs te gaan staan dan doet u er verstandig aan om met Expo Exhibition Stands samen te werken.

Geïnteresseerd?

Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom, zodat je een ‘live’ beeld krijgt van oplossingen en beursstands. Wat je ideeën ook zijn, wij hebben altijd up-to-date tips voor jouw beursdeelname en beursstand. 

Maak een afspraak of bel ons op: 055-3238555

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

Vraag je gratis 3d design aan

Mijn standideeën

Bel mij terug

Bezoek onze showroom

: