mobiele beursstands

BEURSSTAND SELECTOR

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN BEURSSTAND DIE UW MERKBELEVING OPTIMAAL OVERBRENGT?

Bij Expo BeursStand ontwerpen we hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en resultaatgerichte beursstands. Maar onze service gaat verder dan het ontwerpen en produceren van beursstands. We willen het proces zo gemakkelijk en plezierig mogelijk maken. Omdat we al meer dan vier decennia actief zijn in de beursbranche, begrijpen we wat er nodig is om succesvol deel te nemen aan een beurs. Wat doen wij daar dan voor?

  • Wij ontwerpen en creëren een modulaire beursstand op maat die volledig voldoet aan jouw wensen, doelen en gewenste uitstraling.
  • Wij werken nauw met je samen om de beste stand te conceptualiseren en te bedenken.
  • Ben je op zoek naar een draagbare beursstand, die je eenvoudig kunt herschikken en hergebruiken op meerdere shows? Dan zijn onze modulaire mobiele beursstands ideaal.
  • Je kunt onze draagbare stands zelf bouwen en demonteren. Dit maakt ze een perfecte langetermijn oplossing voor al jouw beurs- en conferentiebehoeften.
  • Bespaar geld met onze basisontwerpen. Kies uit meer dan 1000 basisstandaardontwerpen die jou aanspreken. Deze kunnen wij dan volledig aanpassen aan jouw doelen en gewenste uitstraling.
  • Of je nu een kleine draagbare beursstand of een groot aanpasbaar model wilt, wij voldoen aan al jouw eisen. Doordat we jouw stand tot in de puntjes voorbereiden en vaak volledig prebuilde betekent dit dat jouw stand ruim voor aanvang van de beurs gegarandeerd klaar is.

Wil je een gratis beursstandontwerp ontvangen voor jouw aankomende evenement? Stuur dan een mailtje naar info@beursstand.nl of bel ons op 055-3238555

trustpilot reviews
Mobiele Beursstands

Mobiele Beursstands

Mobiele beursstands kunnen snel en eenvoudig worden opgezet en bieden een stressvrije oplossing voor langdurig gebruik. Wil je indruk maken op je doelgroep? Expo BeursStand biedt mobiele beursstands van topkwaliteit die uniek zijn in uiterlijk. Wij helpen je je te onderscheiden van je concurrenten en vestigen de aandacht op jouw bedrijf, merk of product.

Expo BeursStand werkt met jou samen aan elk aspect van jouw project, van concept tot implementatie. Wil je je bedrijf of merk op meerdere locaties tentoonstellen? De mobiele presentatie oplossingen van Expo BeursStand bieden optimale mobiliteit. Expo BeursStand stelt je in staat om een constante merkbeleving te creēren, die een blijvende indruk achterlaat op prospects en klanten.

meer Informatie

Beursstand Huren

Bij Expo BeursStand werken we 4 decennia naar de verwachtingen van onze klanten met hoogwaardige turnkey verhuurstands. Het huren van een beursstand is een populaire keuze omdat het flexibel en efficiënt is en commercieel zinvol. Je kunt je toekomstige stands opnieuw huren en je prints hergebruiken. Dit verlaagt de kosten voor deelname aan volgende beurzen.

Wij bieden een kosteneffectieve oplossing voor het huren van beursstands die ideaal is voor exposanten die willen exposeren met een high-impact beursstand zonder er een te kopen. Het bespaart je ook geld op opslag en jaarlijks onderhoud. Wij denken mee in de juiste huuroplossing voor jou, ongeacht welk je wilt bereiken.

Beursstand Kopen

Beursstand Kopen

Bedrijven die regelmatig exposeren zullen het handig vinden om een beursstandaan teschaffen. We bieden verschillende draagbare beursstandopties, waaronder gekoppelde pop-upwanden, beursstands met geprinte doeken en rolbanners.

Gekochte beursstands zijn meestal kleiner dan huurtentoonstellingsstands. Dit kan ertoe leiden dat mensen geloven dat ze minder impactvol en effectief zijn dan huurstands. Onze beursstands zijn modulair en eenvoudig herconfigureerbaar. Hiermee kunt u de hardware aanpassen aan jouw standruimte en marketingcampagne, net zoals je dat kunt met gehuurde displays. Het is eenvoudig om jouw beursstand bij te werken met nieuwe afbeeldingen wanneer je ze nodig hebt.

meer Informatie
 
Modulaire Stands

Modulaire Stands

Expo BeursStand biedt modulaire beursstands in verschillende prijsklassen. Modulaire stands zijn de laatste jaren enorm populair geworden.

U kunt onze modulaire beursstands eenvoudig aanpassen aan jouw ideeēn. Je kunt de afbeeldingen wijzigen, om verschillende boodschappen te communiceren. Je kunt een modulaire bursstand uit de online catalogus kiezen en ons creatieve team zal deze volledig vernieuwen naar jouw idee.

We kunnen onze modulaire elementen aanpassen om elke stand te transformeren. Creëer je unieke beursstand om aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Haal het meeste uit de ruimte die je hebt door gebruik te maken van onze ontwerpservice. Onze verhuuroplossingen voor beursstands kunnen een uitstekende optie zijn voor exposanten die aan meerdere evenementen deelnemen. Dit geldt ook voor exposanten die met een beperkter budget op veel Europese evenementen exposeren.

toon alles

mobiele beurswand

Wat bieden we je? 

► Hoge modulaire standen of doe-het-zelf stands

► Onze unieke Exhibition Stand Design Selector met 1000 designs incl. Prijs!

► Altijd een gratis 3D ontwerp

► Herbruikbare en verwisselbare graphics voor eenvoudige aanpassing/update van de standaard

► we kunnen onze standontwerpen eenvoudig in grootte aanpassen

► Doe-het-zelf stands zijn eenvoudig zelf te vervoeren en te bouwen

► Uitstekende service en eerlijk advies


Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.