mobiele beursstands

BEURSSTAND SELECTOR

Professionele Beursstands - Opvallende Ontwerpen voor Succesvolle Evenementen

Je beursstand is het visitekaartje van je bedrijf op een zakelijk evenement. Met een opvallende stand presenteer je je aan een divers publiek en vergroot je je naamsbekendheid. Maar hoe kom je aan een aantrekkelijke stand als je weinig tijd en kennis hebt?

Bij Expo Beursstand ontwerpen we hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en resultaatgerichte beursstands. Samen ontwerpen en realiseren we een stand waarmee jij je beursdoelen overtreft. Bovendien begeleiden we je tijdens het hele traject: van ontwerp tot standbouw en van transport tot op- en afbouw. Zo exposeer je zorgeloos en bespaar je direct op je standbouwkosten. 

Ben je op zoek naar een draagbare beursstand, die je eenvoudig kunt aanpassen en hergebruiken op meerdere shows? Dan zijn onze mobiele modulaire beursstands ideaal. Je kunt de draagbare stands zelf bouwen en demonteren, zonder extra gereedschap. Dit maakt ze bijzonder gebruiksvriendelijk voor al jouw beurzen en conferenties.

Bespaar geld met onze basisontwerpen. Kies uit meer dan 1000 basisstands een ontwerp dat je aanspreekt. Laat hem vervolgens volledig aanpassen aan je huisstijl, boodschap en doelgroep.

Of je nu een kleine draagbare beursstand zoekt of een groot aanpasbaar model, wij voldoen aan al je wensen. We bereiden je stand tot in de puntjes voor en testen hem ruim voor de beurs. Zo weet je zeker dat hij aan de strengste kwaliteitseisen voldoet. 

Wil je een gratis beursstandontwerp ontvangen voor jouw aankomende evenement? Mail ons op info@beursstand.nl of bel ons naar 055-3238555

NEEMT U DEEL AAN EEN BEURS?

JE KUNT ONS BEREIKEN OP 055-3238555 OF OP info@beursstand.nl

trustpilot reviews

Mobiele Beursstands

Mobiele Beursstands

Mobiele beursstands kun je eenvoudig zelf vervoeren en opbouwen. Hiermee zijn ze ideaal voor langdurig gebruik. 

Maak indruk op beursbezoekers en werf sneller leads. Bij Expo Beursstand vind je unieke mobiele beursstands van topkwaliteit. Elke stand kun je volledig personaliseren, zodat je je voordelig en doelgericht onderscheidt van je concurrenten. Zo mis je geen enkele klant. 

Volmaak je project met Expo Beursstand tot in het kleinste detail, van concept tot implementatie. Exposeer je op meerdere locaties? Kies dan voor onze mobiele oplossingen. Dan lever je een consistente merkbeleving en laat je een blijvende positieve indruk achter.

 

meer Informatie

Beursstand Huren

Bij Expo Beursstand werken we al 4 decennia met hoogwaardige turnkey verhuurstands. Het huren van een beursstand is flexibel, efficiënt en financieel aantrekkelijk. Je kunt je toekomstige stands eenvoudig aanpassen aan de locatie en het publiek, en prints hergebruiken. Dit verlaagt de kosten voor deelname aan toekomstige beurzen.

Succesvol exposeren zonder meteen een beursstand te kopen? Met het huren van een beursstand bespaar je op opslag en jaarlijks onderhoud. Wij denken mee in de juiste huuroplossing, ongeacht je wensen en budget

Beursstand Kopen

Beursstand Kopen

Exposeer je regelmatig op beurzen en evenementen? Dan is een beursstand kopen een slim idee. We bieden verschillende draagbare beursstandopties, waaronder gekoppelde pop-upwanden, beursstands met geprinte doeken en rolbanners.

Gekochte beursstands zijn meestal wat kleiner en flexibeler dan huurstands. Daardoor denken mensen soms dat ze minder impact maken dan huurstands. Dit geldt zeker niet voor onze modulaire beursstands. Je kunt ze namelijk makkelijk uitbreiden en anders indelen. 

Een modulaire beursstand laat je eenvoudig aansluiten op je marketingcampagne, net als bij een gehuurd display. En dankzij vervangbare graphics heb je altijd maximale flexibiliteit.

meer Informatie

Modulaire Stands

Modulaire Stands

Kies voor een modulaire beursstand en vergroot je flexibiliteit. Bij Expo Beursstand hebben we aantrekkelijke aanbiedingen in verschillende prijsklassen. 

Je kunt je modulaire beursstands eenvoudig aanpassen en uitbreiden. Afbeeldingen wijzigen om verschillende boodschappen te communiceren? Ook dat doe je zo. Kies een basismodel modulaire beursstand uit de online catalogus en pas hem volledig aan naar wens.

Creëer een unieke beursstand en maak je beursdoelen waar. Samen met onze ontwerpers en standbouwers haal je het maximale uit de beschikbare ruimte. En dankzij de slimme verhuuroplossingen hoeft vaker exposeren niet duur te zijn. Zelfs niet als je met een beperkt budget regelmtatig exposeert in binnen- en buitenland.

We kunnen onze modulaire elementen aanpassen om elke stand te transformeren. Creëer je unieke beursstand om aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Haal het meeste uit de ruimte die je hebt door gebruik te maken van onze ontwerpservice. Onze verhuuroplossingen voor beursstands kunnen een uitstekende optie zijn voor exposanten die aan meerdere evenementen deelnemen. Dit geldt ook voor exposanten die met een beperkter budget op veel Europese evenementen exposeren.

toon alles

mobiele beurswand

Wat bieden we je? 

SUCCESVOLLE BEURSSTAND HUREN? PROFITEER VAN DEZE VOORDELEN

► Enorme keuze uit betaalbare modulaire beursstands en doe-het-zelf stands

► Kies eenvoudig en snel uit 1000+ volledig aanpasbare designs 

► Ontvang binnen 5 werkdagen een Gratis 3D-ontwerp

► Bespaar kosten met herbruikbare en verwisselbare graphics voor je stand

► Groter of juist kleiner exposeren? Je past je modulaire stand eenvoudig aan

► Vervoer je doe-het-zelf stand zelf en bouw hem razendsnel op

► Profiteer van uitstekende service, eerlijk advies en transparante prijzen


Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.