beursstands van Amsterdam

Wees jouw concurrenten voor in Amsterdam RAI met de beste beursstands van Amsterdam

ontworpen beursstands in Amsterdam

Kost efficiënte en vakkundig ontworpen beursstands in Amsterdam

Ben je op zoek naar intrinsiek vormgegeven beursstands in Amsterdam RAI dan ben je bij ons aan het juiste adres. Expo Exhibition Stands is één van de meest bekende standbouwers in de Europese tentoonstellingsindustrie en is de unanieme keuze van grote merken in Europa voor hun beursstand ontwerp en bouw.  Expo Exhibition Stands richt zich al meer dan 35 jaar op verschillende merken in Europa en heeft de vereiste ervaring en expertise in huis, samen met de middelen om uitzonderlijke beursstands te bieden tegen scherpe prijzen.  

Expo Exhibition Stands heeft samengewerkt met grote Fortune 500 bedrijven en heeft voor hen creatieve beursstands neergezet die een hoog rendement opgeleverd hebben.

Breed bereik in Europa in het verlenen van efficiënte diensten

Expo Exhibitions Stands wordt gerekend tot de meest vertrouwde beurs standbouwers in Europa. Expo Exhibition Stands, opgericht in 1975, is verspreid over Europa om snelle hulp en diensten te bieden overal in Europa.  Expo Exhibition Stands heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland om ervoor te zorgen dat onze klanten de service krijgen die ze verdienen.

Expo Exhibition Stands is goed op de hoogte van de Europese expositieregels en zorgt ervoor dat aan de wettelijke expositierichtlijnen wordt voldaan. Met 35 jaar ervaring heeft Expo Exhibition Stands ook veel inzicht vergaard in de esthetiek van het Europese design. Met Expo Exhibition Stands als jouw partner ben je verzekerd van een succesvolle show in Europa.

Standbouw huren

Hoe kan Expo Exhibition Stands jou helpen?

Expo Exhibition Stands bied je een compleet assortiment aan diensten met betrekking tot jouw beursstands.  Een in-house team van ervaren ontwerpers maakt onderscheidende stand ontwerpen die de richtlijnen aanhouden van jouw merk en de belangrijkste marketing boodschap benadrukken.  Jouw ontwerp wordt tot leven gebracht in een state-of-the-art fabriek die de beste modulaire beursstands produceert.  

Expo Exhibition Stands verzorgt ook het transport van jouw modulaire beursstands van en naar de tentoonstellingslocatie. Een vakkundig en getraind team draagt ook voor jou de verantwoordelijkheid voor de montage en demontage van jouw beursstand. Er wordt een projectmanager toegewezen, die ervoor zorgt dat jouw beursstand volgens jouw visie wordt vervaardigd en op tijd wordt afgeleverd.

Beursstand kopen

Meer dan 1000 beursstand ontwerpen binnen handbereik 

Het vakbekwame team van beursstand ontwerpers van Expo Exhibition Stands heeft meer dan 900 beursstand ontwerpen gemaakt. Je kunt de beursstands naar keuze kopen of huren. Om ervoor te zorgen dat het doorbladeren van 900 standontwerpen een vereenvoudigd proces is, heeft Expo Exhibition Stands ‘Expo Stand Configurator’ ontwikkeld. Een slim en handig hulpmiddel dat van het doorbladeren van de uitgebreide collectie ontwerpen een eitje maakt!  Voer gewoon jouw eisen in, zoals de locatie, het huren of kopen van de beursstand en de gewenste grootte. De Configurator zal in een handomdraai ontwerpen voorstellen volgens jouw wensen! 

Het uitgebreide designprogramma is afgestemd op de veranderende marketingtrends en verschillende merkvereisten, zodat je de meest geschikte beursstand voor jouw merk krijgt.

Waarom moet je partner worden van Expo Exhibition Stands?

Expo Exhibition Stands is de toonaangevende beursstand ontwerper en bouwer in Europa.  Met Expo Exhibition Stands koop jij beursstands met all-in prijspakketten of kies je voor beursstandsverhuur tegen betaalbare prijspakketten. Zodra je een partner bent bij Expo Exhibition Stands hoef je je geen zorgen meer te maken over het aannemen van leveranciers voor diensten zoals logistiek, installatie en demontage.

Expo Exhibition Stands beschikt over een efficiënt response team samen met vakbekwame professionals voor de montage en demontage van de stand. Expo Exhibition Stands biedt je creatieve beursstands die jou helpen het maximaal aantal bezoekers te trekken op de beurs waaraan jij deelneemt.

Geïnteresseerd?

Vraag een gratis 3D design aan
Overtuigd? Vraag dan om een fine tuning van de graphics en een technische tekening aan
Bezoek onze showroom en productie

Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom, zodat je een ‘live’ beeld krijgt van oplossingen en beursstands. Wat je ideeën ook zijn, wij hebben altijd up-to-date tips voor jouw beursdeelname en beursstand. 

Maak een afspraak of bel ons op: 055-3238555

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.