Aanstaande top beurzen in Nederland 2024

Aanstaande top beurzen in Nederland 2024

2024 Top vakbeurs van Nederland - Beurskalender 2024

Het beursseizoen is weer volop begonnen. Bedrijven en organisaties uit alle denkbare sectoren laten zien waar ze goed in zijn. Een aantrekkelijke en doelgerichte beursstand is daarbij onmisbaar. Dit is een lijst van populaire en succesvolle beurzen in Nederland, die je niet mag missen. Of je nu bezoeker of exposant bent.

Maart 2024

HortiContact 2024, Evenementenhal Gorinchem - 5 tot7 Maart 2024

Over de beurs
HortiContact is de grootste vakbeurs voor de glastuinbouw in Nederland en Vlaanderen. De beurs vindt plaats van 5 tot en met 7 maart 2024 in Evenementenhal Gorinchem. HortiContact biedt een geweldig platform voor professionals in de tuinbouwsector. Laat je van je beste kant zien aan 20.000 enthousiaste bezoekers. Huur nu je beursstand voordelig en snel bij Expo Beursstand.

ESEF Maakindustrie, Jaarbeurs Utrecht - 12 tot 15 Maart 2024

Over de beurs
ESEF Maakindustrie richt zich op de gehele maakindustrie, van productie en engineering tot logistiek en automatisering. De beurs presenteert een breed palet aan producten en diensten voor de maakindustrie, waaronder: machinebouw, metaalbewerking en elektrotechniek. Voor professionals in de maakindustrie is ESEF Maakindustrie een must. 

TechniShow, Jaarbeurs Utrecht - 12 tot 15 Maart 2024

Over de beurs:
De TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs voor innovatieve industriële productietechnologie in de Benelux. De beurs vindt jaarlijks plaats in maart in de Jaarbeurs Utrecht. Ben je een ambitieuze ondernemer in de maakindustrie, dan is TechniShow de ideale plek om nieuwe klanten te werven. 

Beurs Eigen Huis, Jaarbeurs Utrecht - 22 tot 24 Maart 2024

Over de beurs:
Op Beurs Eigen Huis vinden beursbezoekers alles wat ze nodig hebben voor het mooier maken van hun huis. Vind alle specialisten voor jet realiseren van jouw droomhuis onder één dak. Als exposant kun je je nieuwe producten presenteren, kennis uitwisselen met vakgenoten en je netwerk vergroten.

Dental Expo, RAI Amsterdam - 14 16 Maart 2024

Over de beurs:
Dental Expo is de grootste vakbeurs voor de dentale branche in Nederland. De beurs trekt jaarlijks meer dan 10.000 internationale bezoekers. Aanwezigen krijgen een overzicht van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de tandheelkunde, waaronder tandheelkundige apparatuur, materialen, software en opleidingen. Speel jezelf in de kijker op Dental Expo met standbouw van Expo Beursstand.

NEEMT U DEEL AAN EEN BEURS?

JE KUNT ONS BEREIKEN OP 055-3238555 OF OP info@beursstand.nl

April 2024

Empack 2024, Evenementenhal Gorinchem - 9 tot 11 April 2024

Over de beurs
Empack is de grootste verpakkingsvakbeurs in de Benelux. De editie 2024 vindt plaats van 9 tot en met 11 april in de Evenementenhal in Gorinchem. Op Empack delen meer dan 12.000 professionals uit binnen- en buitenland kennis, inzichten en oplossingen. In 2024 staan onder andere geautomatiseerde verpakkingsoplossingen centraal. 

Zorg & ICT, Jaarbeurs Utrecht - 9 tot 11 April 2024

Over de beurs
Zorg & ICT is een populaire vakbeurs voor zorg en ICT in Nederland. De beurs richt zich op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de zorgsector. De standbouwers van Expo Beursstand ontwikkelen graag een stand voor je, waarmee je echt opvalt en sneller leads werft. 

Intertraffic, RAI Amsterdam - 16 tot 19 April 2024

Over de beurs
Intertraffic Amsterdam is wereldleider op het gebied van verkeerstechnologie. De beurs vindt plaats van 16 t/m 19 april in de RAI in Amsterdam en trekt meer dan 30.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Intertraffic Amsterdam is een ideaal platform om je bedrijf te presenteren aan ambitieuze verkeersprofessionals. Werf leads en klanten, vergroot je omzet en laat een onvergetelijke indruk achter. Reserveer vandaag nog een stand bij Expo Beursstand. 


Mei 2024

World Hydrogen Summit, Ahoy Rotterdam - 13 tot 15 Mei 2024 

Over de beurs
De World Hydrogen Summit 2024 is de grootste internationale beurs voor waterstof. De beurs vindt plaats van 13 tot en met 15 mei 2024 in Rotterdam Ahoy. Het event levert een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van waterstof als schone en duurzame energiebron. Ben je actief in de waterstofbranche en wil je je werkterrein uitbreiden? Dan is exposeren op de World Hydrogen Summit 2024 een gouden zet.

Geospatial World Forum, Postillion Hotel & Convention Centre - 13 tot 16 Mei 2024

Over de beurs
De vakbeurs Geospatial World Forum richt zich op georuimtelijke data en technologie om onze wereld beter te begrijpen en te beheren. De beurs biedt een platform voor bedrijven, organisaties en individuen om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. 

ISSA Interclean, RAI Amsterdam - 14 tot 17 Mei 2024

Over de beurs
ISSA Interclean is een must-visit beurs voor iedereen die werkzaam is in de schoonmaakbranche. Bezoekers uit meer dan 100 landen komen op 14 tot en met 17 mei bij elkaar om kennis te maken met de nieuwste producten, diensten en technologieën voor schoonmaak en hygiëne.

Juni 2024

Money20/20 Europe, RAI Amsterdam - 4 tot 6 Juni 2024

Over de beurs:
Money20/20 Europe is dé vakbeurs voor de fintech sector. De beurs vindt plaats van 4 tot en met 6 juni 2024 in Amsterdam RAI. De focus ligt op betalingen, bankieren, fintech en financiële diensten. Of je nu een gevestigde fintech-speler bent of een ambitieuze start-up, Money20/20 Europe is razend interessant voor bezoekers en exposanten. 

GreenTech, RAI Amsterdam - 11 tot 13 Juni 2024

Over de beurs
GreenTech is een internationale beurs voor de tuinbouwsector. De beurs wordt twee keer per jaar gehouden, in juni en oktober. In 2024 vindt de zomereditie plaats van 11 tot en met 13 juni in de RAI Amsterdam.

GreenTech richt zich op de gehele tuinbouwketen, van zaad en plant tot teelt en verwerking. De beurs biedt volopp kansen om kennis uit te wisselen, nieuwe producten en diensten te presenteren en relaties te onderhouden.

PROVADA, RAI Amsterdam - 11 tot 13 Juni 2024

Over de beurs
PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Het evenement biedt een uitgebreid overzicht van alles wat nodig is bij vastgoedprojecten. Het evenement trekt zo’n 25.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. PROVADA 2024 is dé plek om je bedrijf te laten groeien in de vastgoedsector. Boek nu beursstand. 

Plastics Recycling Show Europe, RAI Amsterdam - 18 tot 20 Juni 2024

Over de beurs
De Plastics Recycling Show Europe (PRSE) is een toonaangevende beurs voor de Europese kunststofrecyclingsector. De beurs vindt jaarlijks plaats in de RAI Amsterdam en belicht de industrie in al zijn facetten. Exposanten die een beursstand huren voor deze beurs bereiken een groot publiek van geïnteresseerde en potentiële klanten.

TNW Conference, Amsterdam - 20 tot 21 Juni 2024

Over de beurs
TNW Conference in Amsterdam is een toonaangevend technologie-evenement dat jaarlijks duizenden deelnemers uit de wereldwijde techgemeenschap samenbrengt. Het evenement vindt plaats op verschillende plekken in Amsterdam en is een belangrijke ontmoetingsplaats. In 2024 rekent de organisatie op ruim 30.000 internationale bezoekers.

Juli 2024

ESHRE 2024, RAI Amsterdam - 7 tot 10 juli 2024

Over de beurs
ESHRE2024 is de 40e jaarlijkse bijeenkomst van de European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE). Het congres vindt plaats van 7 tot en met 10 juli 2024 in Amsterdam, Nederland. Op het congres bereik je snel en gericht professionals in de reproductive medicine. 
 

Augustus 2024

HISWA te Water, Batavia Haven Lelystad (datum nog niet bekend)

Over de beurs
HISWA te Water staat bekend als de grootste openlucht-botenshow van Nederland. Jaarlijks komen meer dan 100.000 bezoekers op het evenement om de nieuwste boten te bewonderen en trends te ontdekken. Ben je actief in de watersport, dan bereik je op HISWA te Water laagdrempelig en snel potentiële klanten. 

September 2024

Installatie Vakdagen, Evenementenhal Hardenberg - 10 tot 12 September 2024

Over de beurs
De Installatie Vakbeurs is een jaarlijkse beurs voor de installatiebranche. De beurs wordt gehouden in de Evenementenhal Hardenberg. De beurs richt zich op de gehele installatiebranche, van ontwerp en engineering tot uitvoering en onderhoud. Werf nieuwe klanten, kom in contact met andere professionals en vergroot je kennis.

IBC 2024, RAI Amsterdam - 13 tot 26 September 2024

Over de beurs
De IBC International Broadcasting Convention 2024, oftewel IBC2024, staat gepland voor 13 tot 16 september 2024 in RAI Amsterdam. Het is een belangrijk evenement voor professionals in de media-, entertainment- en technologiewereld. De conventie is verdeeld over 13 hallen, elk gericht op een specifiek thema zoals contentcreatie, broadcasting, audio, media management en meer.

Gastvrij Rotterdam, Rotterdam Ahoy - 23 tot 24 September 2024

Over de beurs
Gastvrij Rotterdam is een jaarlijkse horecabeurs die plaatsvindt in Rotterdam Ahoy. Het evenement richt zich op professionals in de hospitality-industrie, zoals restauranteigenaren, chefs, hoteliers, en leveranciers van horecaproducten. Tijdens de beurs worden diverse activiteiten georganiseerd, waaronder kookdemonstraties, workshops en proeverijen.

WoTS, Jaarbeurs Utrecht - 24 tot 27 September 2024

Over de beurs
WoTS is een jaarlijkse beurs voor de internationale logistieke sector. De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht en is een belangrijke ontmoetingsplaats voor professionals uit de logistiek. Naast een volle beursvloer zijn er conferenties, lezingen en kennissessies met prominenten. 

Deelnemers die een beursstand huren voor WoTS, bereiken een groot en relevant publiek van professionals uit de internationale logistieke sector. Boek je beursstand vandaag nog.
 

Oktober 2024

IoT Tech Expo Europe, RAI Amsterdam -  1 Oktober 2024

Over de beurs
De IoT Tech Expo Europe is een jaarlijkse beurs voor het Internet of Things (IoT). De beurs vindt plaats in Amsterdam en is een belangrijke ontmoetingsplaats voor professionals uit de IoT-sector. De editie van 2024 vindt plaats op 1 oktober in de RAI Amsterdam. De beurs biedt een unieke kans om kennis te delen, netwerken te vergroten en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en innovaties in de IoT-sector.

Blockchain Expo Europe, RAI Amsterdam - 1 tot 2 Oktober 2024

Over de beurs
Blockchain Expo Europe is een jaarlijkse tweedaagse conferentie en beurs die zich richt op de blockchaintechnologie en haar toepassingen in verschillende sectoren. De editie van 2024 vindt plaats op 1 en 2 oktober 2024 in het RAI Amsterdam Convention Center. Ontwikkel je blockchaintechnologie of bied je het aan? Presenteer je baanbrekende oplossingen op Blockchain Expo Europe 2024.
 

METAVAK, Evenementenhal Gorinchem - 1 tot 3 Oktober 2024

Over de beurs:
METAVAK is de populairste Nederlandse vakbeurs voor de metaalbewerkingsindustrie. Jaarlijks komen meer dan 10.000 bezoekers op het evenement af. Dit maakt de beurs tot een ideale plek om je bedrijf te presenteren aan een veelzijdig publiek van potentiële klanten, partners en investeerders. 

Vakbeurs Energie, Brabanthallen 's-Hertogenbosch - 15 tot 17 Oktober 2024

Over de beurs:
Vakbeurs Energie is het grootste en meest complete zakelijke platform in Nederland op het gebied van duurzame energieopwekking en energiebesparing. Wil je ook je kennis over duurzame energie vergroten en je netwerk uitbreiden? Boek dan nu je beursstand voor Vakbeurs Energie 2024. 

November 2024

Internationale Floriculture Trade Fair (IFTF), Vijfhuizen - 5 tot 7 November 2024

Over de beurs:
De Internationale Floriculture Trade Fair (IFTF) is de grootste bloemenbeurs van Nederland en België. Jaarlijks bezoeken meer dan 10.000 professionals de beurs om zich te oriënteren op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de bloemensector. Wil je ook meer klanten werven en je omzet vergroten? Boek dan nu je stand bij Expo Beursstand en bespaar op je standbouwkosten!

ICT & Logistiek, Jaarbeurs Utrecht - 5 tot 7 November 2024

Over de beurs
ICT & Logistiek is de grootste vakbeurs voor ICT en logistiek in Nederland. Jaarlijks komen meer dan 10.000 bezoekers uit de hele wereld naar de beurs om kennis te maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de logistieke sector. Wil jij ook je concurrentie voorblijven in de logistieke sector? Huur dan nu een beursstand voor ICT & Logistiek 2024. 

Intermodal Europe, RAI Amsterdam - 12 tot 14 November 2024

Over de beurs:
Intermodal Europe is de grootste vakbeurs voor intermodaal transport in Europa. Jaarlijks komen hier meer dan 10.000 bezoekers uit de hele wereld om kennis te maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector.

Intermodal Europe is de ideale plek om je bedrijf te laten zien aan een groot publiek van potentiële klanten, partners en investeerders. Met een stand van Expo Beursstand presenteer je je op een professionele en opvallende manier.

METSTRADE Show, RAI Amsterdam - 19 tot 21 November 2024

Over de beurs
METSTRADE Show is de grootste vakbeurs voor maritieme apparatuur, materialen en systemen ter wereld. Op METSTRADE vind je alles wat je nodig hebt voor je schip. Van scheepsbouw en scheepsreparatie tot maritieme elektronica en navigatiesystemen. Ontdek nieuwe producten en diensten, wissel kennis uit met vakgenoten en vergroot je netwerk.
Met standbouw van Expo Beursstand presenteer je je bedrijf op een professionele en opvallende manier.

Precisiebeurs, Brabanthallen 's-Hertogenbosch - 13 en 14 November 2024

Over de beurs
De Precisiebeurs is de voornaamste vakbeurs voor precisietechnologie in Nederland. Bezoekers ontdekken de nieuwste trends in meet- en regelapparatuur, machinebouw en robotica. Voor bedrijven is het een ideale gelegenheid om nieuwe klanten, partners en investeerders te werven. Voor meer informatie en standreserveringen, bezoek de website van de Precisiebeurs.

OEEC 2024 - Offshore Energy, RAI Amsterdam - 26 tot 27 November 2024

Over de beurs
OEEC 2024 is Europa's grootste vakbeurs voor offshore energie. Het evenement belicht offshore energieprojecten in al zijn facetten. Denk aan windmolens, zonnepanelen, offshore platforms, pijpleidingen en nog veel meer. Mis deze kans niet om je bedrijf te laten groeien in de offshore energiesector.

De coronamaatregelen liggen achter ons. Dit betekent dat het beursseizoen weer volop is begonnen. Bedrijven en organisaties uit alle denkbare sectoren laten zien waar ze goed in zijn. Een aantrekkelijke en doelgerichte beursstand is daarbij onmisbaar.

Dit is een lijst van populaire en succesvolle Nederlandse beurzen, die je niet mag missen. Of je nu bezoeker of exposant bent.

Bekijk 2022 Beurzenkalender
 
PROVADA 2022

Wanneer - 14 t/m 16 juni 2022

Waar - Amsterdam, Nederland

Over de beurs

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Op 14, 15 en 16 juni 2022 is de vastgoedbeurs PROVADA weer terug in de RAI Amsterdam. Ook PROVADA FUTURE, het innovatieplatform is weer terug. Hier kunnen techbedrijven, start- en scale-ups netwerken met vastgoedbedrijven.

 
Turbo Expo 2022

Wanneer - 13 t/m 17 juni 2022

Waar - Rotterdam, Nederland

Over de beurs

Rotterdam is gaststad van de ASME 2022 Turbo Expo Conference, een wereldwijd gerenommeerd congres op het gebied van turbines en energie. Op de Turbo Expo Conference komen internationale experts samen om de nieuwste ontwikkelingen en onderzoeken op het gebied van turbine technologie met elkaar te delen.

Zorg & ICT 2022

Wanneer – 14 t/m 16 juni 2022

Waar - Utrecht, Nederland

Over de beurs

Zorg & ICT is het grootste en meest inspirerende evenement voor gezondheid en zorg. Professionals uit zorg en life sciences komen samen. En pioniers, denkers en doeners delen hun kennis en ervaringen.

GreenTech - Horticulture Exhibition 2022

Wanneer - 14 t/m 16 juni 2022

Waar - Amsterdam, Nederland

Over de beurs

GreenTech is een ‘must visit’ voor de Nederlandse tuinbouwprofessional. Hier word je ondergedompeld in de allerlaatste innovaties en inzichten in deze snel veranderende sector. Onder de exposanten bevinden zich kassenbouwers, systeemleveranciers, zaadleveranciers, start-ups en meer.

Je kunt op ons vertrouwen!

Ik garandeer je een stress vrije
Beurs in Amsterdam

Rob-Dirkzwager.jpg
TOC Europe - Terminal Operations Conference & Exhibition for Europe

Wanneer - 14 t/m 16 juni 2022

Waar - Rotterdam, Nederland

Over de beurs

TOC Europe is een toonaangevende scheepvaart-, haven- en terminalevenement Het trekt fabrikanten en leveranciers van goederen en diensten voor de scheepvaart-, haven- en terminalindustrie aan en presenteert de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. TOC Europe omvat daarnaast een interessante conferentie, waar belangrijke uitdagingen uit de sector worden besproken.

Modefabriek - Amsterdam Fashion Trade Event 2022

Wanneer - 10 en 11 juni 2022

Waar - Amsterdam, Nederland

Over de beurs

Al 25 jaar is Modefabriek dé plek waar de fashion community bijeenkomst om zaken te doen. Modefabriek is een mix van stands met de nieuwste collecties van merken, expo’s, stores, talks, trend forecasts, eten & drinken, muziek en meer.

IGB Live! 2022

Wanneer - 5 t/m 8 juli 2022

Waar - Amsterdam, Nederland

Over de beurs

IGB Live! is een conferentie voor iedereen die actief is in het online gaming-landschap. Denk daarbij aan online casinomerken als Bet365, Unibet en anderen. Ook kansspelautoriteiten zijn van de partij en er is een apart event voor affiliates, partijen die klanten aanleveren bij online casino’s.

TechniShow 2022

Wanneer - 30 aug t/m 2 sept 2022

Waar - Utrecht, Nederland

Over de beurs

TechniShow is het toonaangevende platform in de Benelux op het gebied van innovatieve industriële productietechnologie. Hier zie, hoor, voel en proef je de toekomst van de maakindustrie. En hier zet je de volgende stap in slimme productie-optimalisatie.

ESEF Maakindustrie 2022

Wanneer - 30 aug t/m 2 sept 2022

Waar - Rotterdam, Nederland

Over de beurs

ESEF Maakindustrie is hét event voor slimme maakoplossingen, waar de hele industrie eindelijk weer samenkomt. Wil jij alles weten over nieuwe materialen, componenten, toepassingen, productinnovaties en flexibele oplossingen?

Wil je een gratis beursstandontwerp ontvangen voor jouw aankomende evenement? Stuur dan een mailtje naar info@beursstand.nl of bel ons op 055-3238555

Plastics Recycling Show Europe 2022

Wanneer - 22 t/m 23 juni 2022

Waar - Amsterdam, Nederland

Over de beurs

De Plastics Recycling Show Europe is een beurs voor kunststoffenrecycling. De grootste namen op het gebied van gerecyclede materialen, recyclingmachines en -diensten exposeren hun oplossingen en laten de nieuwste innovaties zien.

InCoDa - Interieur Collectie Dagen 2022

Wanneer - 11 t/m 13 september 2022

Waar - Gorinchem, Nederland

Over de beurs

InCoDa is dé vakbeurs voor het ontdekken van de nieuwste collecties, designs en trends bij de prominente merken op het gebied van raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering in de woning- en projectinrichting.

WoTS 2022

Wanneer - 27 t/m 30 september 2022

Waar - Utrecht

Over de beurs

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in een beurs: World of Technology & Science 2022. Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap kunnen in één keer op één locatie een sterk en breed technologisch aanbod ontdekken.

Gastvrij Rotterdam 2022

Wanneer - 19 t/m 21 september 2022

Waar - Rotterdam, Nederland

Over de beurs

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals. Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 19 t/m 21 september 2022 in Rotterdam Ahoy.

IOT Tech Expo Europe 2022

Wanneer - 20 en 21 september 2022

Waar - Amsterdam, Nederland

Over de beurs

De IoT Tech Expo brengt belangrijke industrieën van over de hele wereld samen. De Expo is onderverdeeld in 5 evenementen in de RAI in Amsterdam, die zich richten op Blockchain, IoT, 5G, Cyber Security & Cloud, AI en Big Data

Installatie Vakbeurs 2022

Wanneer - 13 t/m 15 september 2022

Waar - Hardenberg, Nederland

Over de beurs

Installatie Vakbeurs is de verbindingsplek voor de w-installatietechniek in Noordoost-Nederland. Als leveranciers, distributeurs, fabrikanten of groothandel uit de werktuigbouwkundige installatiebranche ontmoet je hier een waardevolle doelgroep die dagelijks met installatieproducten werkt.

METAVAK 2022

Wanneer - 4 t/m 6 oktober 2022

Waar - Gorinchem, Nederland

Over de beurs

METAVAK dé vakbeurs voor de hele metaalindustrie. Presenteer je producten en diensten aan de bezoekende ondernemers, inkopers, operators, (mede)beslissers en andere brancheprofessionals uit de metaalbranche. En breid je kostbare netwerk moeiteloos uit.

Vakbeurs Energie 2022

Wanneer - 11 t/m 13 oktober 2022

Waar - 's-Hertogenbosch, Nederland

Over de beurs

Vakbeurs Energie is het platform voor duurzame energieopwekking en energiebesparing. Drie dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen voor het grootste live energieplatform van Nederland.

NetworX 2022

Wanneer - 18 t/m 20 oktober 2022

Waar - Amsterdam, Nederland

Over de beurs

De integratie van vaste en mobiele netwerken biedt nieuwe kansen en de markt heeft behoefte aan een nieuw soort ecosysteemevenement. NetworX combineert 5G World, Broadband World Forum en het onlangs gelanceerde Telco Cloud om vaste en mobiele markten samen te brengen op één plaats in Amsterdam

Bike Motion Benelux 2022

Wanneer - 21 t/m 23 oktober 2022

Waar - Utrecht, Nederland

Over de beurs

Bike Motion Live is het grootste en leukste cycling festival van de Benelux. Ontmoet duizenden fietsers die geïnspireerd willen worden en/of op zoek zijn naar nieuwe producten. En surf mee op een golf van passie voor de fiets

Transport & Logistics 2022

Wanneer - 26 en 27 oktober 2022

Waar - Nederland

Over de beurs

Transport & Logistics is de enige vakbeurs in Nederland die verladers en opslaghoudende bedrijven bezoeken om hun logistiek te optimaliseren. Bezoekers en exposanten werken in de logistieke dienstverlening, magazijninrichting, transportverpakkingen en meer

Dental Expo 2022

Wanneer - 27 t/m 29 oktober 2022

Waar - Amsterdam, Nederland

Over de beurs

Dental Expo is het grootste onafhankelijke evenement binnen de dentale branche in Nederland. Net als voorgaande edities is Dental Expo dé ontmoetingsplaats voor mondprofessionals. Het is de uitgelezen kans om te netwerken, nieuwe producten te tonen, bestaande relaties te onderhouden en nieuwe relaties te ontmoeten

TBX - TECH. BUSINESS. ACCELERATE (voorheen Infosecurity.nl)

Wanneer - 2 en 3 november 2022

Waar - Utrecht, Nederland

Over de beurs

TBX is dé langverwachte opvolger van de IT-vakbeurs Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo en vond 3 & 4 november 2021 plaats in Jaarbeurs, Utrecht. Belangrijke thema's zijn Digital Transformation & Innovation, Cyber Resilience en Customer Experience

ICT & Logistiek 2022

Wanneer - 8 t/m 10 november 2022

Waar - Utrecht, Nederland

Over de beurs

ICT & Logistiek is gericht op logistiek- en IT-professionals die werkzaam zijn in de supply chain. De beurs toont oplossingen, toepassingen en diensten om slimmer en efficiënter te werken

Intermodal Europe 2022 Amsterdam

Wanneer - 8 t/m 10 november 2022

Waar - Amsterdam, Nederland

Over de beurs

Intermodal Europe is hét event voor de containertransport en de logistieke sector. De beurs bestrijkt alle gebieden van containervervoer en logistiek over de weg, per spoor en over zee.

1000+ standontwerpen
 
IFTF 2022 - International Floriculture Trade Fair

Wanneer - 9 t/m 11 november 2022

Waar - Vijfhuizen, Nederland

Over de beurs

IFTF is de vakbeurs voor detaillisten, kwekers, bloemisten, inkopers en verkopers van bloemen. Op de beurs vind je alles voor de florasector. Nieuwe producten, ideeën, gereedschap, benodigdheden en meer. Ook zijn er kennissessies en productpresentaties

METSTRADE Show 2022 | RAI Amsterdam

Wanneer - 5 t/m 17 november 2022

Waar - Amsterdam, Nederland

Over de beurs

METSTRADE is een one-stop-shop voor professionals uit de maritieme industrie. Het is 's werelds grootste vakbeurs voor maritieme apparatuur, materialen en systemen. Met uitstekende netwerkmogelijkheden, een breed scala aan innovaties en Amsterdam als uitvalsbasis, is deze beurs dé plaats waar je zaken doet

Precisiebeurs 2022

Wanneer - 16 en 17 november 2022

Waar - Nederland, Den Bosch

Over de beurs

De Precisiebeurs is de vakbeurs voor de gehele precisietechnologie waardeketen: van mechatronic engineering & systems, metrology, vacuum & clean, micro processing & motion tot en met production for high precision. Ontmoet de topspelers uit de precisietechnologie

World Bulk Wine Exhibition 2022

Wanneer - 21 en 22 november 2022

Waar - Amsterdam

Over de beurs

De WBWE werd opgericht om de markt voor bulkwijn zijn rechtmatige plaats in de internationale arena te laten innemen. Sinds het begin is de WBWE de ontmoetingsplaats voor wijnhuizen, distilleerderijen en internationale inkopers, en de plaats waar zij efficiënt en snel zaken doen.

OEEC 2022 - Offshore Energy

Wanneer - 29 en 30 november 2022

Waar - Nederland, Amsterdam

Over de beurs

Offshore Energy is dé plek waar Offshore Oil & Gas, Offshore Wind en Marine Energie Industrie samenkomen. Met 550 exposanten en circa 10.000 bezoekers is Offshore Energy dé plek om veel verschillende partijen uit de Offshore Oil & Gas, Offshore Wind en Marine Energie Industrie te ontmoeten

Bekijk 2023 Beurzenkalender

Gerelateerde berichten

Op zoek naar een huurstand in Europa?

Kies uit meer dan 1000 ontwerpen, gebaseerd op je standgrootte en beurslocatie

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.