BEURSSTAND SELECTOR

Modulaire Beursstand - Haal het beste uit je stand

Flexibel. Herbruikbaar. Duurzaam. Veelzijdig. Eenvoudig te monteren. Laag risico

Dus je hebt besloten om een modulaire beursstand aan te schaffen, maar je weet niet waar te beginnen? Je bent bij ons aan het juiste adres. Hier zijn een paar redenen om te kiezen voor een modulaire beursstand 

 •  Je wilt dat je stand flexibel en eenvoudig te monteren is
 •  Jouw stand grootte is tussen de 6 tot 100 m² 
 •  Je wilt een modulair systeem dat aan jouw wensen kan worden aangepast 
 •  Je wilt milieuvriendelijk zijn en bent op zoek naar een duurzaam systeem
 •  Je wilt een kostenbesparende stand met de uitstraling van een stand op maat 

Wat zijn nou precies modulaire beursstands? 

Modulaire beursstands zijn een manier waarmee je, je stand in meerdere combinaties kunt ontwerpen, samenstellen of configureren. Modulaire systemen zijn de populairste manier om een stand te gebruiken, en veel exposanten en salesmanagers kiezen ervoor vanwege de flexibiliteit en het gemak. Een van de grootste voordelen van modulaire stands is dat ze zelf opgebouwd kunnen worden en dat jij dus geen professionele bouwers nodig hebt; ze zijn snel op te zetten en hebben lagere transportkosten. Modulaire stands met een oppervlakte van 6 tot 30 m² zijn er in de categorie zelfbouwstand en je kunt jouw stand zelf opbouwen als je er een koopt. 

Het opbouwen en demonteren van een modulaire stand is geen raketwetenschap. Met de juiste training van de modulaire standbouwsystemen kun je jouw stand in een paar uur opbouwen en ook weer demonteren. Eén tot twee personen kunnen gemakkelijk een modulaire stand van maximaal 30 m² opzetten. Hoe groter en complexer je stand, hoe groter het standbouw team dat je nodig hebt voor professionele ondersteuning en kwaliteitszekerheid. 

Wil je een gratis ontwerpvoorstel ontvangen? Bel ons op 055-3238555 of stuur een mail naar info@beursstand.nl. We staan voor je klaar.

Een woord van onze klanten

beursstand standbouw review

Waarom modulaire stands jouw ideale oplossing zijn 

1. Kies voor zelfbouw of professioneel bouwen

Choose self-build or professional buildJe wilt een stand tot 30 m², dan kun je kiezen voor een zelfbouw modulaire stand. Je hebt geen experts nodig om een modulaire beursstand voor jou op te zetten. Als je een instructie sessie kunt volgen in een van onze magazijnen bij jou in de buurt, dan kun je zelf een stand opzetten. Ja, zo eenvoudig is het!
Als je echter kiest voor het huren van een modulaire stand, kunnen wij je helpen bij het realiseren van jouw stand, al vanaf het ontwerp, ongeacht de grootte van je keuze. Modulaire stands van 30 tot 120 m² vereisen professionele bouwers en onze modulaire systemen zijn geoptimaliseerd voor stands van 6 tot 100 m².

2. Herbruikbaar en duurzaam

Als je drie of meer beurzen, evenementen of conferenties per jaar hebt gepland, is de aanschaf van een modulaire stand tot 30 m² voor jou zinvol. Hier is waarom

 •  Geen afhankelijkheid van standbouwers bij iedere deelname 
 •  Configureer je stand voor verschillende vloerafmetingen op verschillende evenementen
 •  Verander graphics en accessoires en je hebt een nieuwe stand: klaar voor elke show

3. Gemakkelijk en snel op te zetten

Het opzetten van een modulaire beursstand is niet alleen eenvoudig en veilig, maar ook snel te realiseren dankzij het lichte gewicht. Geloof het of niet, maar met modulaire stands bespaar je veel tijd en moeite. 

4. Flexibel en eenvoudig aan te passen

De flexibiliteit die een modulaire standaard biedt, is een van de meest aantrekkelijke kenmerken. Je kunt vanuit één stand verschillende variaties of stijlen creëren. Ook is één modulaire stand geschikt voor verschillende soorten evenementen, dankzij het modulaire karakter. Verander gewoon de graphics en eventueel de teksten en je hebt een nieuwe look.

5. Kostenbesparend 

Je bespaart zeker veel tijd en geld als je ervoor kiest om een modulaire stand te kopen of te huren. 

 •  Jouw stand past in een auto of bestelwagen en daardoor bespaar je fikse transportkosten
 •  Minder vrachtkosten door het lichte gewicht
 •  Minder personeel nodig voor het opzetten van de stand 

6. Compacte verpakking en transport 

Onze modulaire displaystands zijn zo ontworpen dat ze kunnen worden opgesplitst in kleinere hanteerbare componenten die veilig kunnen worden verpakt in compacte trolleykoffers.  Ze passen moeiteloos achterin je auto of bestelwagen. 

Vaak kun je deze compacte koffers ook als handbagage meenemen en gemakkelijk van de ene stad of land naar de andere reizen om zo de vrachtkosten te besparen.

7. Duurzaam

Omdat modulaire stands zijn ontworpen om opnieuw te worden gebruikt, vormen ze een perfecte duurzame oplossing. Zo ga je groen met modulaire stands.

 • Licht van gewicht en compact - vereisen kleine en minder vervuilende voertuigen 
 • Eenvoudig en snel te installeren - vereist minder middelen
 • Schoon productieproces - geen verf, laminaat en hechtende materialen nodig 
 • Geen chemisch en schadelijk afval tijdens de productie 

Als je echter drie of meer beurzen, evenementen of conferenties per jaar hebt gepland, is de aanschaf van een modulaire stand tot 30 m² zinvol. Waarom?

 • Geen afhankelijkheid van standbouwers bij iedere beurs
 • Configureer je stand voor verschillende vloerafmetingen op verschillende evenemen

NEEMT U DEEL AAN EEN BEURS?

Je kunt ons bereiken op 055-3238555 of op info@beursstand.nl

Perfect voor banenmarkten, medische beurzen en andere beurzen

Modulaire stands passen perfect in jouw behoefte aan uitstraling op banenmarkten, medische beurzen en overige beurzen. De reden hiervoor is dat dergelijke evenementen meestal meerdere keren per jaar en op meerdere locaties plaatsvinden. De modulaire stands zijn ontworpen om steeds opnieuw te worden gebruikt. 
De meeste exposanten kiezen voor kleine modulaire stands voor dergelijke conferenties en evenementen, omdat ze draagbaar en compact zijn en de installatie- en demontagetijd zo kort mogelijk is.

Diensten voor modulaire

1. 100% garantie dat er vooraf ge-prebuild wordt 

Bij modulaire stands is het minder waarschijnlijk dat er een groot probleem optreedt, maar eenmaal op de beurs zou het heel vervelend kunnen worden. Je weet het immers maar nooit, toch? Daarom geven wij 100% garantie op de modulaire stand. Dit betekent

 •  Wij bouwen jouw stand weken voor de beurs in ons magazijn op met jouw afbeeldingen, schappen, verlichting, accessoires en overig maatwerk.
 •  Wij sturen je de foto's en video's van de stand voor kwaliteitszekerheid. 
 2. Graphics en accessoires 

Wij hebben onze eigen productielocaties, waar wij met Zwitserse kwaliteit produceren en de afbeeldingen afdrukken om jouw stand een premium uitstraling te geven.  

Er zijn ook diverse accessoires beschikbaar zoals verlichting, rekken, schappen, schermen, podia, tafels, stoelen en ga zo maar door. Met de graphics en accessoires zien modulaire stands er visueel indrukwekkend uit, net zo goed als een op maat gemaakte stand.

Graphics en accessoires
100% garantie
  3. Opleiding en ondersteuning 

Kies je voor een modulaire stand, dan raden wij je aan om een één-op-één training en instructie sessie bij te wonen op een van onze locaties. Onze experts bouwen de stand voor je op, en laten zien hoe eenvoudig jouw modulaire stand op te bouwen maar ook weer te demonteren is. 

De training bestaat uit het monteren van de stand, het monteren van de graphics, het opzetten van de balie en de verlichting. Alles persoonlijk beleven en zien kan een belangrijk verschil maken en je hebt minder kans op onvoorziene omstandigheden. 
Je zult dan ook de verschillende opstelling mogelijkheden van je stand beter begrijpen in een-op-een trainingssessie samen met een van onze experts en zien hoe je afbouwt, doeken opvouwt en alles inpakt. Het opzetten van zelfgebouwde beursstands is geen raketwetenschap. Maar er kunnen momenten zijn dat je van plan bent om een complexer ontwerp voor jouw volgende evenement te willen, die een deskundige hulp op locatie kan vereisen. 

In een dergelijk scenario staat de Expo Beursstand altijd voor je klaar! Wij bieden extra hulp ter plaatse bij het opbouwen of afbreken van de beursstand om ervoor te zorgen dat alles goed werkt.

Wij stellen u graag gratis ontwerpen ter beschikking die passen bij uw huisstijl en budget, zonder enige verplichting. 
Voor een gratis ontwerpvoorstel bel ons op 055-3238555 of mail naar info@beursstand.nl

lead-2.jpg

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.