Beurslocaties in Nederland: vind jouw perfecte locatie

Nederland is een echt beursland waar in verschillende beurscomplexen en beurshallen duizenden beurzen en evenementen worden gehouden. Klik op onderstaande beurslocaties en ontdek alles over de stad en de mogelijkheden. 

Kies beursstands om beursbezoekers aan te trekken, te betrekken en aan relaties te werken Stuur dan een mail naar info@beursstand.nl of bel ons op:  055-3238555.

NEEMT U DEEL AAN EEN BEURS?

JE KUNT ONS BEREIKEN OP 055-3238555 OF OP info@beursstand.nl

Beurslocaties in Nederland: werf meer klanten en vergroot je omzet

De beursvloer biedt volop zakelijke voor ambitieuze bedrijven en organisaties. Nergens anders vind je zoveel potentiële klanten zo dicht bij elkaar. 

Nederland is met zijn centrale ligging in Europa en uitstekende infrastructuur een beursland bij uitstek. Of je nu op zoek bent naar een intieme beurslocatie of een opvallende plek op een grootschalig evenement, je vindt het in Nederland

Dit zijn populaire beurslocaties in Nederland

Amsterdam RAI is een toplocatie voor internationale vakbeurzen. De hypermoderne locatie beschikt over flexibele ruimtes, de nieuwste faciliteiten en een internationale allure die jouw beursdeelname naar een hoger niveau tilt. 

De RAI heeft 11 hallen met een totale oppervlakte van 87.000 m². Ook is de locatie uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Met het OV ben je er binnen 15 minuten vanaf Schiphol Airport en binnen 10 minuten vanaf Amsterdam Centraal. Er zijn diverse tram- en metrohaltes in de directe omgeving en er is parkeergelegenheid voor 8.000 auto's.


Jaarbeurs Utrecht is een andere prestigieuze beurslocatie in Nederland. Negen hallen met een totale oppervlakte van 230.000 m² bieden ongekende mogelijkheden voor beurzen, congressen, productlanceringen en andere evenementen. Jaarbeurs Live is een innovatieve evenementenlocatie met state-of-the-art technologie, terwijl DeFabrique een creatieve hotspot is voor unieke evenementen met een industriële uitstraling.

Rotterdam Ahoy is een dynamische hotspot aan de Maas. Ahoy Arena is een multifunctionele evenementenhal met een capaciteit van 16.000 bezoekers, ideaal voor grote beurzen, concerten en sportevenementen. Het Beurs- en Congrescentrum biedt flexibele ruimtes voor beurzen, congressen en seminars.

Kleinere beurslocaties in Nederland

Naast de grote, internationale beurslocaties zoals Amsterdam RAI, zijn er in Nederland ook diverse kleinere beurslocaties te vinden. Deze locaties zijn vaak net zo geschikt voor het organiseren van een succesvolle beurs.

Voorbeelden van kleinere beurslocaties:

De Brabanthallen in Den Bosch heeft een oppervlakte van 30.000 vierkante meter en beschikt over 9 hallen. De Brabanthallen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Expo Houten heeft een oppervlakte van 22.000 vierkante meter en beschikt over 5 hallen. Expo Houten is gelegen in de Randstad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

MECC Maastricht heeft een oppervlakte van 30.000 vierkante meter en beschikt over 9 hallen. MECC Maastricht is gelegen in het zuiden van Nederland en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Evenementenhal Gorinchem is een moderne beurslocatie in het centrum van Nederland. De locatie heeft een oppervlakte van 25.000 vierkante meter en beschikt over 5 hallen, 20 vergaderzalen en een theater. Evenementenhal Gorinchem is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Evenementenhal Hardenberg is een multifunctionele locatie in het noordoosten van Nederland. De locatie heeft een oppervlakte van 30.000 vierkante meter en beschikt over 7 hallen, 15 vergaderzalen en een restaurant. Evenementenhal Hardenberg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Beurslocatie kiezen? Let dan hierop

Welke beurslocatie het meest geschikt is voor een beursdeelname hangt onder andere af van je doelgroep, budget en het thema van de beurs. Het is belangrijk om beurslocaties goed te onderzoeken en te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt. 

Op de websites van de verschillende beurslocaties vind je uitgebreide informatie over de faciliteiten, de tarieven en de bereikbaarheid.

Professionele beursstand essentieel voor beurssucces

Een professionele beursstand is onmisbaar voor een succesvolle beursdeelname. Maak een onweerstaanbare eerste indruk met een opvallende stand en werf sneller leads en klanten. Wil je een aantrekkelijke en doelgerichte beursstand huren? Expo Beursstand is jouw partner.  
Waarom kiezen voor Expo Beursstand?

✔ Wij kennen de beurswereld als geen ander en weten wat er nodig is om een beursstand te realiseren die impact maakt.

✔ Van eenvoudige stands tot complete turn-key oplossingen, we bieden een oplossing voor elk budget en elke behoefte.

✔ Ons team van ontwerpers creëert een unieke beursstand die perfect aansluit bij jouw merkidentiteit en de doelgroep van de beurs.

✔ We gebruiken hoogwaardige materialen en leveren maatwerk, zodat je beursstand meer en betere bezoekers aantrekt. 

✔ We nemen alle zorgen uit handen, van ontwerp tot logistieke en installatie. Zo kun je je volledig focussen op wat echt belangrijk is: het werven van meer klanten en het vergroten van je omzet en naamsbekendheid.

Expo Beursstand: jouw partner voor een succesvolle beursdeelname.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Samen creëren we de perfecte beursstand die je verwachtingen overtreft. 

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.