Standbouw - Succesvolle Standbouwers Nederland

Standbouw - Succesvolle Standbouwers Nederland

Deelnemen aan een beurs is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en nieuwe klanten te vinden. Maar het is ook een uitdaging om je stand te laten opvallen en je doelstellingen te bereiken.

Expo Beursstand is een Nederlandse standbouwers met 44 jaar ervaring. Maak samen met ons van je beursdeelname een doorslaand succes. Combineer jouw wensen met onze expertise en full-service aanpak. Dan ontwerpen, bouwen en presenteren we een beursstand waarmee jij het verschil maakt.

Nieuwsgierig naar een gratis 3D-ontwerp van je beursstand? Neem vandaag nog contact met ons op. Dan weet je precies hoe je beursstand eruit komt te zien. 

Standbouw van Expo Beursstand. Zo eenvoudig kan het zijn. 

  • slide

NEEMT U DEEL AAN EEN BEURS?

JE KUNT ONS BEREIKEN OP 055-3238555 OF OP info@beursstand.nl

1

Meer dan 1000 ideeën voor beursstands

2

Kantoor in Apeldoorn, Nederland

3

3D-ontwerp in 5 werkdagen

4

12 locaties in 7 Europese landen

5

Engelssprekende, toegewijde projectmanagers

6

Kennis van tentoonstellingsregels

INDIVIDUELE STANDBOUW

Individuele Standbouw Nederland

 

Expo Beursstand heeft meer dan 1000 stands in zijn catalogus, speciaal ontworpen voor jouw beursdeelname. Vind je tocht niet wat je zoekt in ons uitgebreide portfolio? Dan hoef je je geen zorgen te maken.

Plus d'informations

3D CAD-ONTWERP

Standbouw 3D-CAD-Design Nederland

 

Bij Expo Beursstand geloven we in 100% transparantie. Daarom kun je je geplande beursstand altijd vooraf bekijken met onze 3D-standvisualisatie. Zo krijg je altijd wat je bestelt.

Plus d'informations

toon alles

Persoonlijk advies
Standbouw service
Gratis 3D Beursstand Design
Projectmanagement
Logistiek en opslag

Beursstand huren voor succesvolle beursdeelname

Expo Beursstand is de expert in het realiseren van unieke standontwerpen en modulaire standbouwers. Of je nu een tussenstand, kopstand, hoekstand of eilandstand neemt, onze modulaire beursstand ontwerpen passen altijd!

Bij Expo Beursstand hebben we oog voor het kleinste detail. Of je nu een kleine of een grote beursstand wilt huren, wij gaan tot het uiterste voor jou. 

We zijn een gevestigde Europese standbouwers met een specialisme in modulaire beursstands tot circa 150m2. Zo bieden we je de beste standbouw Nederland diensten voor gegarandeerd een betaalbare prijs. 

Dit doen we niet alleen in Nederland, maar in heel Europa (en zelfs delen van het Midden-Oosten, Azië en Noord-Amerika). Het implementeren van nieuwe en innovatieve technologieën is voor ons de grootste motivatie om een state of the art beursstand concept voor jou te ontwikkelen. We zijn er dan ook trots op dat we wereldwijd al voor veel bedrijven een succesvolle stand hebben mogen bedenken en bouwen. 

Met Expo Beursstand aan je zijde hoef je je geen zorgen te maken over je beursstand op locatie. We hebben full-serviceoplossingen voor al je wensen. Van transport tot installatie en van opslag tot onderhoud, wij regelen alles voor je. 

Jij wilt een succesvolle en zorgeloze beurservaring. Wij doen er alles aan om dat te realiseren, zodat jij je alleen maar op je bezoekers hoeft te richten. Dit geeft rust en maakt je vele malen succesvoller. 

Op een beurs wil je je marktaandeel, naamsbekendheid en winstgevendheid vergroten. Dit weten we. Daarom voorzien wij je van een ervaren projectmanager, die elke fase van het project met je meedenkt.

Wil jij: 

✔ Meer verkopen
✔ Meer bezoekers
✔ Meer naamsbekendheid

Laat dan je standbouwsysteem ontwerpen en bouwen door Expo Beursstand. Stuur een mail naar info@beursstand.nl of bel ons op: 055-3238555

We staan voor je klaar met een gedreven team van ervaren projectmanagers. Samen laten we je beursdeelname zorgeloos, plezierig en succesvol verlopen. Van concept tot oplevering, en van planning tot uitvoering. Neem nu contact met ons op en maak van je beursdeelname een doorslaand succes.

Deze opdrachtgevers gingen je voor

beursstand and standbouw service review

Lage kosten standbouw? Kies voor snel, goed en zorgeloos

Wil je snel een doelgerichte en betaalbare beursstand huren? Bij Expo Display slaag je gegarandeerd. Profiteer nu van deze voordelen. 

We bouwen je stand volledig op in onze werkplaats in Nederland of Duitsland. We delen foto's en video's van de stand om er zeker van te zijn dat je helemaal tevreden bent met het resultaat.

Ons team verzorgt alle communicatie met de beursorganisatie, inclusief het invullen van formulieren. Zo weet je zeker dat je zonder problemen toegang hebt tot elektriciteit, water en andere benodigde benodigdheden zoals internet.

Wij leveren je beursstand op tijd op zodat jij je stand eventueel nog verder kunt inrichten.

Ons gedreven team is volledig betrokken bij de standbouw. Van het installeren van je beursstand tot het samenstellen van je meubelinrichting en andere benodigdheden. Je kunt er zeker van zijn dat alles perfect oogt en functioneert.

Wanneer de beurs voorbij is, demonteren we de beursstand en vervoeren we hem naar de opslag.

Onze lokale projectmanager zorgt ervoor dat je beursdeelname volgens plan verloopt.

Ons team van specialisten bestaat verder uit beursstandadviseurs, projectmanagers, ingenieurs, ontwerpers, technische experts, enz. Zij bieden je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle beursdeelname.

Omdat we al het werk 100% zelf uitvoeren, verspil je geen tijd aan het managen van andere partijen. Zo kun je je volledig concentreren op je beursstrategie en het bereiken van jouw doelen. 

Bij het bouwen van jouw stand gebruiken we alleen de beste materialen en komen we onze afspraken na. Doordat we alles zelf doen, ben je verzekerd van een stressvrije voorbereiding op je volgende beurs. De nieuwste technologieën zorgen ervoor dat je stand de aandacht krijgt die hij verdient.

Onze full-service standbouwdiensten onderscheiden zich concurrenten. Als professionele standbouwers weten we dat jouw prioriteit tijdens de beurs het presenteren, demonstreren, verkopen en verzamelen van leads is. Wij zorgen ervoor dat je je volledig kunt concentreren op je beursdoelstellingen. Zo krijg je het beste resultaat. Elk evenement weer.

Heb je vragen over onze standbouwsystemen, ideeën voor een nieuwe stand of wil je een gratis 3D-standontwerp ontvangen? Bel ons dan op 055-3238555 of stuur een e-mail naar info@beursstand.nl

Beursoverzicht 2024 - 2025: Altijd up-to-date

Ons beursoverzicht 2024 - 2025 is jouw gids met alle belangrijke vakbeurzen. Inclusief de juiste data en informatie over de beursvorm (fysiek, online of hybride).

We actualiseren dit overzicht regelmatig, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste informatie.

Is de datum van jouw beurs gewijzigd? Laat het ons weten via INFO@BEURSSTAND.NL. Zo houden we samen dit beursoverzicht compleet, relevant en betrouwbaar.


Het full-service pakket

Wij zorgen voor alle benodigdheden om jouw beursstand te laten schitteren. Daarnaast worden al onze stands geleverd met een full-service pakket.

  • Hoge resolutie afbeeldingen op de beursstand
  • De complete verlichting (zoals te zien in het ontwerp).
  • Full service projectmanagement
  • De materialen, zoals te zien is in het ontwerp
  • Vervoer van en naar de beurs
  • Montage en demontage van de beursstand na de beurs 
  • Uitstekende service en concurrerende prijzen

Voor onze beursstand gebruiken we zelf geproduceerde profielen. Daarmee garanderen we de continuïteit en ontwikkeling van het systeem. Waar nodig voegen we op maat gemaakte elementen toe. 

Onze standbouwsystemen zijn licht en stabiel. Je bouwt ze snel zelf op en kunt ze vele malen hergebruiken. Bovendien werken we altijd in overeenstemming met Europese regelgeving en richtlijnen.

De profielen gaan lang mee en zijn eenvoudiger in gebruik dan traditionele standbouwsystemen. Herbruikbaarheid betekent ook dat je minder afval produceert en milieuvriendelijker bent.

Wil je eenvoudig een premium beursstand huren? Zoek dan niet verder. Want met onze stands verleid, overtuig en verkoop je gegarandeerd sneller aan beursbezoekers. 

Meer weten of gratis 3D-standontwerp? Mail naar info@beursstand.nl of bel ons op: 055-3238555.

Wij bieden Standbouw Service aan bij

 

Kies uit ons premium assortiment beursstands om beursbezoekers aan te trekken, te betrekken en aan relaties te werken

Stuur dan een mail naar info@beursstand.nl of bel ons op: 055-3238555.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER STANDBOUW

FAQ
Wat zijn de voordelen van een modulaire beursstand van Expo Beursstand?
Je kunt de beursstand eenvoudig aanpassen aan verschillende beursvloeroppervlakken en indelingen. Ook kun je de stand snel op- en afbouwen, zonder gereedschap. Door efficiënte productie zijn onze stands scherp geprijsd. En dankzij de vele uitbreidingsmogelijkheden is je stand gegarandeerd toekomstproof.
Kan ik een beursstand huren of kopen bij Expo Beursstand?
Ja, beide opties zijn mogelijk. Huren is een flexibele oplossing, terwijl kopen een investering is met voordelen op de lange termijn. We bespreken graag de beste optie voor jouw behoeften.
Wat is het ontwerpproces voor een beursstand?
We volgen standaard deze stappen: Intakegesprek om jouw wensen en doelstellingen te bespreken. Gratis 3D-ontwerp van de beursstand, inclusief materiaalkeuze en indeling. Aanpassingen en optimalisaties, totdat je 100% tevreden bent. Definitieve offerte en planning van de beursstandbouw.
Biedt Expo Beursstand ook full-service aan?
Jazeker! We regelen alles van transport en installatie tot opslag en onderhoud. Zo kun je je volledig focussen op jouw beursdeelname.
Wat kost een beursstand van Expo Beursstand voor standbouw?
De kosten hangen af van diverse factoren, zoals de grootte, complexiteit en materialen van de stand. We maken graag een vrijblijvende offerte op basis van je wensen.
Waar vind ik meer informatie over Expo Beursstand voor standbouw?
Bezoek onze website www.beursstand.nl voor meer informatie over onze diensten, portfolio, contactgegevens en waardevolle tips.

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.