Standbouw
BEURSSTAND SELECTOR

Standbouw voor het beste resultaat, elke beurs

Expo Beursstand is gespecialiseerd in het creeren van standontwerpen en deze te bouwen als geindividualiseerde modulaire beursstands. wMaar ist je dat we ook heel goed in staat zijn om landenpaviljoens te creeren met onze systemen? Expo Beursstand is een standbouw bedrijf dat oog heeft voor detail en uniek inspeelt op elke vraag van onze opdrachtgevers. Wij zijn een gevestigde Europese standbouwer met een specialisme in modulaire beursstands tot ca 150m2. Zo zijn we in staat je de best mogelijke standbouw diensten te bieden tegen een redelijke en marktconforme prijs. Dit doen we niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Het motiveert ons ook om nieuwe en innovatieve bedrijfsideeën te ontwikkelen. We kunnen nu met trots stellen dat we hierdoor wereldwijd een van de meest succesvolle standbouw bedrijven zijn.

Met Expo BeursStand aan je zijde hoeft je je geen zorgen te maken over je beursstand op locatie. Wij bieden full service van begin tot eind. Van transport tot lossen en van installatie tot demontage en opslag, wij regelen het gehele traject voor je. Ons doel is om je een succesvolle en stressvrije tentoonstelling servaring te bieden. Zodat jij je alleen maar op de bezoeker hoeft te richten. Als branche-experts weten we dat je jouw marktaandeel en de winstgevendheid van de organisatie tijdens de beurs wilt vergroten. Daarom voorzien wij je van een ervaren projectmanager.

 • slide

Kies beursstands om beursbezoekers aan te trekken, te betrekken en aan relaties te werken Stuur dan een mail naar info@beursstand.nl of bel ons op:  055-3238555

Expo Beursstand heeft een team van ervaren projectmanagers die je helpen je beursorganisatie probleemloos te laten verlopen. Projectmanagers beheren het project van concept tot oplevering. En ze helpen je geruisloos daarna naar je volgende beurs. Ze communiceren met jou en de organisatie en bespreken elke mogelijke wijziging tijdig.

Een woord van onze klanten

beursstand standbouw review

NEEMT U DEEL AAN EEN BEURS?

JE KUNT ONS BEREIKEN OP 055-3238555 OF OP info@beursstand.nl

Individual stand construction

Individuele Standbouw

 

Expo Beursstand heeft meer dan 1000 stands in zijn catalogus, speciaal ontworpen voor jouw beursdeelname. Vind je tocht niet wat je zoekt in ons uitgebreide portfolio? Dan hoef je je geen zorgen te maken.

Plus d'informations

3D CAD Design

3D-CAD-Design

 

Bij Expo Beursstand geloven we in 100% transparantie. Daarom kun je je geplande beursstand altijd vooraf bekijken met onze 3D-standvisualisatie. Zo krijg je altijd wat je bestelt.

Plus d'informations

toon alles

Wij zorgen ervoor dat de voorbereiding van de beursstand voor jouw komende beurs efficiënt en naadloos verloopt.
 • Eerst zetten we de stand op voor verzending in een van onze werkplaatsen in Nederland of Duitsland. Zo ben je verzekerd van een probleemloze uitvoering en voorkomt verrassingen.
 • We delen foto's en video's van de stand om er zeker van te zijn dat je helemaal tevreden bent met het resultaat
 • Ons team verzorgt alle communicatie met de beursorganisatie, inclusief het invullen van formulieren. Zo weet je zeker dat je zonder problemen toegang hebt tot elektriciteit, water en andere benodigde benodigdheden zoals internet.
 • Wij vervoeren jouw beursstand op tijd naar de beursvloer.
 • Ons toegewijde team is volledig betrokken bij de stand bouw, van het installeren van verlichting en meubels tot het samenstellen van je stand. Je kunt er zeker van zijn dat alles er perfect uitziet en functioneert.
 • Wanneer de beurs voorbij is, zal ons team de beursstand demonteren en naar de opslag vervoeren.
 • Onze lokale projectmanager zorgt ervoor dat je beursdeelname volgens plan verloopt.

Ons team van specialisten bestaat verder uit beursstand adviseurs, projectmanagers, ingenieurs, ontwerpers, technische experts, enz. Zij bieden je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle beursdeelname.

Omdat we al het werk zelf uitvoeren, verspil je geen tijd aan het managen van andere partijen. Zo kun je je volledig concentreren op je beursstrategie en het bereiken van jouw doelen. Bij het bouwen van jouw stand gebruiken we alleen de beste materialen en houden we rekening met deadlines. Doordat wij alles zelf doen, ben je verzekerd van een stressvrije voorbereiding op je volgende beurs. En de nieuwste technologieën zorgen ervoor dat je stand de aandacht krijgt die het verdient.

Onze full-service standbouw service onderscheidt ons van concurrenten. Als professionele standbouwers weten we dat jouw prioriteit tijdens de beurs het presenteren, demonstreren, verkopen en verzamelen van leads is. Wij zorgen ervoor dat je je volledig kunt concentreren op je beursdoelstellingen. Zo krijg je het beste resultaat. Elk evenement weer.

Heb je vragen over stand bouw, ideeën voor een nieuwe stand of wil je een gratis 3D-standontwerp ontvangen? Bel ons dan op 055-3238555 of stuur een e-mail naar info@beursstand.nl

Het full-service pakket

Wij zorgen voor alle benodigde apparatuur om jouw beursstand te laten schitteren. Daarnaast worden al onze stands geleverd met een full-service pakket.

 • Alle afbeeldingen van jouw stand
 • De complete verlichting (zoals te zien in het ontwerp).
 • Full service projectmanagement
 • De materialen, zoals te zien is in het ontwerp
 • Vervoer van en naar de beurs
 • De beursstand wordt gebouwd en verwijderd.
 • Uitstekende service en concurrerende prijzen

We gebruiken in house geproduceerde profielen. Zo ben je gewaarborgd van een systeem wat niet afhankelijk is van op mode gebaseerde grillen. Waar nodig voegen we op maat gemaakte elementen toe. Onze standbouw systemen zijn licht en stabiel. Ze kunnen ook snel worden geassembleerd en vele malen worden hergebruikt. Bovendien worden ze vervaardigd in overeenstemming met de Europese regelgeving.

Bespaar op je bouwkosten door met ons samen te werken. Onze profielen gaan lang mee en zijn gemakkelijker te bouwen dan traditionele standbouw systemen. Herbruikbaarheid betekent ook dat je minder afval creëert en milieuvriendelijker bent.

 

Kies uit ons premium assortiment beursstands om beursbezoekers aan te trekken, te betrekken en aan relaties te werken

Stuur dan een mail naar info@beursstand.nl of bel ons op: 055-3238555.

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.