Standbouw
BEURSSTAND SELECTOR

Standbouw voor het beste resultaat, elke beurs opnieuw

Met Expo Beursstand aan je zijde hoef je je geen zorgen te maken over de opbouw van je beursstand op locatie. We leveren namelijk hoogwaardige dienstverlening van begin tot eind. Van transport tot uitladen en van installatie tot ontmanteling en opslag, we staan voor je klaar. 

Ons doel is je een onvergetelijke en stressvrije beurservaring bezorgen. Als branche-experts weten we dat je tijdens de beurs je marktaandeel en de winstgevendheid van je organisatie wilt vergroten. Daarom voorzien we je van een ervaren projectmanager.  

Je persoonlijke projectmanager zorgt ervoor dat de planning en deelname aan de beurs 100% stressvrij verloopt. Van levering tot lossen en montage, en van ontmanteling tot laden en transport naar de beursvloer: je kunt op ons rekenen.

  • slide
Zo zorgen we ervoor dat de standbouw voor je aanstaande beurs efficiënt en naadloos verloopt.
  • Ten eerste bouwen we je stand volledig op voor verzending in een van onze werkplaatsen in Nederland of Duitsland. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en voorkom je verrassingen.
  • We delen foto's en video's van de stand om er zeker van te zijn dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.
  • Ons team handelt alle communicatie met de beursorganisatie voor je af, inclusief het invullen van formulieren. Zo weet je zeker dat je probleemloos over elektriciteit, water en andere noodzakelijke benodigdheden beschikt.
  • Wij vervoeren je beursstand tijdig naar de beursvloer en brengen hem naar je standplaats.
  • Ons toegewijde team is volledig betrokken bij de standbouw. Van het samenstellen van je stand, tot het plaatsen van verlichting en meubels. Je weet zeker dat alles perfect oogt en functioneert.
  • Wanneer de show voorbij is demonteert ons team je beursstand en transporteren we het naar de opslag.
  • Onze plaatselijke succesmanager zorgt ervoor dat je beursdeelname volgens plan verloopt

GEÏNTERESSEERD IN DEELNAME AAN EEN BEURS?

JE KUNT ONS BEREIKEN OP 055-3238555 OF OP info@beursstand.nl

Individuele standbouw
Individuele Standbouw

 

Expo Beursstand heeft meer dan 900 stands in zijn catalogus, speciaal ontworpen voor jouw beursdeelname. Vind je tocht niet wat je zoekt in ons uitgebreide portfolio? Dan hoef je je geen zorgen te maken.

Plus d'informations
3D-CAD-Design
3D-CAD-Design

 

Bij Expo Beursstand geloven we in 100% transparantie. Daarom kun je je geplande beursstand altijd vooraf bekijken met onze 3D-standvisualisatie. Zo krijg je altijd wat je bestelt.

Plus d'informations

Onze full-service standbouwservice onderscheidt ons van concurrenten. Als professionele standbouwers weten we dat je prioriteit tijdens de beurs ligt op presenteren, demonstreren, verkopen en leads verzamelen. Met onze standbouw zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt concentreren op je beursdoelstellingen. Zo behaal het beste resultaat. Elke beurs opnieuw. 

Heb je vragen over standbouw, ideeën voor een nieuwe stand of wil je een gratis 3D-standontwerp ontvangen? Bel ons dan op 055-3238555 of stuur een e-mail naar info@beursstand.nl.

Een woord van onze klanten

Je kunt op ons vertrouwen!

Ik garandeer je een stress vrije
Beurs in Nederland

Rob-Dirkzwager.jpg

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

Vraag je gratis 3d design aan

Mijn standideeën

Bel mij terug

Bezoek onze showroom

: