3D CAD-design
BEURSSTAND SELECTOR

3D CAD-ontwerp en beursstand-visualisatie

Expo Beursstand gelooft in volledige transparantie. We weten dat een van de beste manieren om jouw merk te promoten een deelname aan een beurs is. Daarom geven we je met onze geavanceerde 3D beursstand-visualisatie een perfecte weergave van de uiteindelijke beursstand, voor we hem voltooien. We bieden 3D CAD-standontwerpen die je een idee geven van hoe jouw stand er na voltooiing uit zal zien. Wij ontwerpen en bouwen van beursstands met meer dan 40 jaar ervaring. Wij creëren jouw stand om jouw merkvisie weer te geven en bieden innovatieve oplossingen op maat. We hebben een team van zeer bekwame 3D CAD-ontwerpers die een aantal bekroonde standontwerpen hebben ontworpen.

Om je een compleet beeld te geven van je beursstand op D-day krijg je een geavanceerde beursstand-visualisatie. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Optimale presentatie van de verschillende stand-onderdelen
  • Presentatie tot in de kleinste details
  • 100% duidelijkheid over het ontwerp
  • Geavanceerde 3D-visualisatie
  • Hoogwaardige animatie
  • Volledige doorloop van het ontwerp
  • slide

Wij zijn jouw totaalaanbieder van oplossingen en dekken alle aspecten van jouw beursstand, inclusief installatie, demontage, ontwerp en transport. Als we eenmaal aan boord zijn, concentreren wij ons op jouw beursplanning.

Wil je een gratis standontwerp ontvangen of van gedachten wisselen met onze professionele ontwerpers? Neem dan contact met ons op via info@beursstand.nl of telefonisch op 055-323858555.

Een woord van onze klanten

beursstand standbouw review

Enkele van onze succesvolle projecten

onze succesvolle projecten

Broncus Medical

beursstand CAD Design

NEEMT U DEEL AAN EEN BEURS?

Je kunt ons bereiken op 055-323858555 of op INFO@BEURSSTAND.NL

Wat is visualisatie van 3D-beursstands?

Met een 3D beursstand-visualisatie krijg je als exposant een exacte demonstratie van de beursstand zoals je die hebt besteld. De 3D-visualisatie van de stand zorgt voor duidelijkheid. Ook garandeert het dat jij als exposant en wij als standbouw dezelfde verwachtingen hebben over het eindresultaat.

Expo Beursstand beschikt over een in-house team van zeer ervaren CAD-ontwerpers. Ze werken de briefing en het definitieve ontwerp van het designteam nauwgezet uit, nadat het door jou is goedgekeurd. Op basis van alle informatie maken ze de vervolgens exclusief de 3D-visualisatie. Met het 3D CAD-ontwerp kun je vóór de bouw een 3D-lay-out van een beursstand zien. Je kunt de structuur, afbeeldingen en kleur ook vanuit elke hoek bekijken met behulp van 3D CAD-ontwerp.

De geavanceerde 3D CAD-software helpt bij het ontwerpen van jouw stand in onze studio. Het geeft je een live visualisatie van jouw beursstand. Ons uitstekende ontwerpteam bestaat uit architecten, interieurontwerpers en grafisch ontwerpers die geweldige ontwerpen voor jouw merk maken. Het succes van de beursstand wordt alleen bepaald door het vermogen om jouw marketing- en merkdoelstellingen te tonen. Al onze 3D CAD-ontwerpen zijn afgestemd op het doel van jouw tentoonstelling.

Vier redenen waarom 3D beursstand-visualisatie een must is

1. 3D-visualisatie geeft een helder beeld van het eindresultaat. Het 3D-model toont je elk detail en aspect van je beursstand. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Het 3D CAD-ontwerp is een virtuele weergave van jouw beursstand. Zo krijgt je een beter beeld van waar de dingen heen moeten en hoe ze eruit zullen zien na de volledige bouw. Het is mogelijk om jouw beursstand te bekijken en deze aan te passen om de beste vormgeving en uitstraling te krijgen. Wat je ziet in een 3D CAD-model is wat we hebben gebouwd, inch voor inch.

2. Het tekenen van 2D-ontwerpen op papier was een tijdrovend en kostbaar proces. Ontwerpers besteedden vroeger veel tijd aan het corrigeren van eventuele fouten. 3D CAD-ontwerp maakt het veel gemakkelijker voor je om wijzigingen aan te brengen en jouw ontwerpen te bewerken zoals je dat wilt. Het is ook goedkoper dan traditionele ontwerpmethoden. Een 3D-ontwerp vertelt meer dan abstracte tekeningen. Met 3D-beursstand-visualisatie hoeft je niet meer te vertrouwen op abstracte tekeningen en ontwerpen. Onze geavanceerde 3D-weergave geeft je een nauwkeurig beeld van de uiteindelijke beursstand.

3. Met CAD-ontwerp kunt je optimaal gebruikmaken van de ruimte die je heeft en precies bepalen hoeveel compartimenten je nodig heeft, welke gangpaden en recepties je wilt. We hebben allemaal verschillende ideeën en soms willen we een beter imago creëren. Met 3D CAD-ontwerp kunt je jouw idee echter in virtual reality brengen.

4. Loop door jouw beursstand. Met 3D beursstand-visualisatie kunt je door jouw stand lopen en elk detail van het ontwerp bekijken.Er zijn veel stijlen beschikbaar voor stands. JE kunt het standontwerp kiezen dat het beste bij jouw locatie past. Bekijk verschillende hoeken van je stand om te beslissen of je ze leuk vindt. Voordat de bouw begint, kunt je zien hoe jouw stand eruit komt te zien en welk ontwerp je het mooist vindt. Dit is onmogelijk met abstracte tekeningen en presentaties.

5. Ruimte voor verandering. Met een kritische blik kunt je het standontwerp tot in detail analyseren. Indien gewenst kunt je nog wijzigingen in het definitieve ontwerp aanvragen. Zo komt jouw visie gegarandeerd optimaal tot uiting. 3D CAD-ontwerpen zijn minder tijdrovend omdat je precies kunt visualiseren hoe jouw stand eruit zal zien op de beursdag.

Wil je een gratis ontwerpconsult voor je nieuwe beursstand? Neem contact met ons op via info@beursstand.nl of bel 055-3238555
 

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.