Beursstand ZelfbouwStands

BEURSSTAND SELECTOR

Modulaire en mobiele beursstands- Snel, eenvoudig en stressvrij

Ben je op zoek naar een beursstand die je zelf eenvoudig kunt opzetten? Vind je dat je minder tijd moet besteden aan de inrichting van de stand en meer tijd moet besteden aan de planning van je beursactiviteiten? Wij hebben de modulaire en mobiele beursstand, die niet alleen eenvoudig en snel op te zetten is, maar het is ook een stressvrije oplossing voor jouw beursdeelname. Hier zijn enkele redenen om een zelfbouw beursstand aan te schaffen die jou herkenbaar maakt. 

Zelfbouwstands bieden veel meer dan je denkt. Hier zijn een paar voordelen waar je als koper van kunt genieten:

 • Jouw stand is meestal tussen de 6 en 30 m² groot
   
 • Je neemt regelmatig deel aan beurzen, evenementen en conferenties
   
 • Je wilt een oplossing voor meerdere jaren voor je beursdeelnames
   
 • Je wilt tijd en kosten besparen op de beurs

 • Je wilt volledige vrijheid om je stand te bouwen

 • Je wilt één stand die aan te passen is aan het vloeroppervlakte dat je hebt bij verschillende beurzen

Wil je een gratis ontwerpvoorstel ontvangen? Bel ons op 055-3238555 of stuur een mail naar info@beursstand.nl. We staan voor je klaar.

1. Perfecte optie als je een kleine stand nodig hebt

Zelfbouw stands zijn  de ideale optie als je standgrootte minder dan 30 m² is. Je kunt een grote indruk maken met je kleine stand terwijl je toch flexibel genoeg bent om planken, verlichting, productdisplays, LCD-schermen en deuren op te nemen - specifiek voor jouw wensen.

De kleine stand betekent dat er minder middelen nodig zijn voor het opbouwen, afbouwen en beheren van de beursactiviteiten, wat betekent dat je op arbeids-/personeelsgerelateerde kosten kunt besparen.
 

zelfbouwstands

3. Nieuwe ontwerpen

Koop vandaag nog een zelfbouw beursstand en voel je een leven lang vrij. Je kunt ook contact met ons op nemen om een nieuw ontwerp te maken van je bestaande zelfbouw stand met nieuwe configuratie en accessoires.

Voor een toekomstige beurs bieden wij onze gratis design service aan voor onze  kopers. Dit betekent dat wij, rekening houdend met de aangeschafte systemen, een nieuwe set-up tekenen op basis van een door jou aangeleverd standoppervlak.

 

 

100% pre-build garantie

 

5. Snel en eenvoudig op te zetten

Onze modulaire systemen zijn zo eenvoudig te monteren dat je in minder dan een uur een stand van 9 m² kunt bouwen. Is dat niet snel? Je zelfgebouwde beursstand vereist minder personeel en personeelsuren in vergelijking met andere aangepaste en modulaire opties.

Onze zelfbouw stands zijn gebruiksvriendelijk ontworpen en zijn vrij licht van gewicht. Het enige wat je hoeft te doen is de onderdelen uit te pakken en op de juiste manier neer te zetten en de graphics te bevestigen, zodat je stand binnen de kortste keren klaar is.

Onderdelengarantie

7. Breng meer tijd door in de stand

Dankzij de snelle opbouw kun je je kostbare tijd besteden aan beurs activiteiten zoals presentaties, conferenties en klantenbijeenkomsten. En na afloop van de beurs kun je alles snel afronden, want het afbreken van deze zelfbouw stand neemt minder tijd in beslag dan gedacht.
 

zelfbouw stands
Herbruikbare verpakking en gemakkelijk transport

2. Herbruikbare verpakking en gemakkelijk transport

Geen gedoe meer met kartonnen dozen of houten kratten. Onze zelfgebouwde stands maken je leven echt gemakkelijk, want ze worden geleverd in speciale herbruikbare verpakkingen, waaronder compacte koffers, tassen en trolleys. Voordelen van compacte verpakkingen zijn:


-   Al deze  koffers zijn stevig en hebben een lange levensduur
-   Kan, meestal, worden vervoerd als hand bagage en kan zo     eenvoudig worden vervoerd van de ene locatie naar de andere
-  Stands tot 18 m² kunnen achterin je auto of in een bestelauto     worden vervoert

Nieuwe ontwerpen

4. 100% pre-build garantie

Zodra je besluit om een zelfbouw stand te kopen en te bestellen met de, eventueel, door jougewenste aanpassingen, zullen wij de stand met  accessoires pre-builden in ons magazijn voor kwaliteitscontrole. Wij sturen je de foto's en video's zodat je ruim van tevoren een voorproefje van jouw stand krijgt. Als je in Nederland een zelfbouw stand wilt aanschaffen, raden wij je ook aan om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms om een afspraak met een van onze experts te maken. Je krijgt zo de mogelijkheden om onze modulaire systemen te bekijken, inclusief het complete  proces van opbouw en afbouw voor jouw toekomstige beurzen.

Mocht je echter op de beurs te maken krijgen met onvoorziene problemen met je stand, dan kun je contact met ons opnemen en helpen wij je graag verder.

 

Snel en eenvoudig op te zetten

 

6. Onderdelengarantie

Wanneer een onderdeel van je stand defect, of versleten, raakt na vele beurzen is het goed om te weten dat een simpel telefoontje vaak genoeg is om een vervangend onderdeel te bestellen.

Is sommige gevallen is deze “onderdeelgarantie” zelfs kosteloos.

 

 

Breng meer tijd door in de stand

8. Handleidingen

Je kunt ook onze online video handleidingen bekijken, die stapsgewijze instructies bevatten over hoe je, jouw zelfbouw beursstand kunt opbouwen en demonteren. Ook hebben we voor elk systeem tekeningen gemaakt die zeer behulpzaam zijn bij de opbouw en demontage. Op verzoek maken wij voor elk ontwerp een opbouwinstructie, zodat je jouw stand overal en in ieder geval op tijd kunt installeren.

Of je nu zelf een stand in Nederland wilt bouwen of elders in Europa wilt exposeren, wij helpen je graag met een goede zelfbouwstand en je de vrijheid te geven je eigen stand te bouwen en te genieten van een stressvrije beurservaring. 

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.