• slide

Beursstand in Rotterdam

BEURSSTAND SELECTOR

Gemakkelijk een beursstand kopen of huren in Rotterdam

Op zoek naar een beursstand in Rotterdam? Jouw zoektocht is voorbij! Expo Beursstand is jouw one-stop-shop voor alles wat met beurzen te maken heeft. Wat jouw budget ook is, wij bieden je beursstands te koop of te huur aan.

Een betaalbare beursstand kopen of huren in Rotterdam lijkt eenvoudig. Via Google vind je tientallen aanbieders van beursstands. Je weet echter niet hoe goed ze zijn en een foto op een site valt in de praktijk vaak tegen. Voorkom dit en kies voor een betrouwbare partner die echt meedenkt en aantoonbare resultaten levert. Expo Beursstand is die speler en bewijst dat al 40 jaar.

Ga je in zee met de Expo Beursstand, dan kies je zonder zorgen een beursstand. Wij weten wat werkt op een beursvloer en bundelen jouw visie en onze kennis in een eersteklas beursstand. Bovendien blijf je dankzij vaste prijzen altijd binnen je budget.

Bent je op zoek naar een standbouwer in Rotterdam of omstreken die het verschil maakt? Bezoek nu een van onze showrooms (bijvoorbeeld in Bodegraven) en overtuig jezelf.

Location icon
Expo Display Service Amsterdam |  Keurmeesterstraat 19, 1187 ZX Amstelveen, Netherlands
Time info@beursstand.nl Time

Kies beursstands om beursbezoekers aan te trekken, te betrekken en aan relaties te werken Stuur dan een mail naar info@beursstand.nl of bel ons op:  055-3238555.

Innovatieve en professionele beursstand in Rotterdam 

Rotterdam is een prachtige locatie voor diverse beurzen. Door de karakteristieke skyline en gunstige ligging in het westen is de Maasstad in trek bij beursbezoekers en exposanten. Jaarlijks zijn er een aantal beurzen voor allerlei branches.

Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het aanbod aan congreslocaties en beursgebouwen is groot en divers. Bekende namen zijn het WTC, De Doelen en Rotterdam Ahoy. Maar denk ook aan een relatieve nieuwkomer als de Van Nelle Fabriek. Deze verbouwde historische lichtfabriek biedt plaats aan 7.000 mensen en heeft meer dan 10.000 m2 vloeroppervlak.

Icon-Gratis-3D-Design.png
1.

Uitgebreide Dienstverlening

Icon-Euro.png
2.

Praktische pakketten met all-inclusive prijzen

Icon-Building.png
3.

Kies je ideale beursstand uit meer dan basisontwerpen

Icon-All-Inclusive-Package.png
4.

Standbouwer met eigen Experience Centers nabij Rotterdam

Icon-Know-how.png
5.

Een eigen team van gedreven standontwerpers

Icon-Delivery.png
6.

100% Op-tijd-klaar-garantie

Je kunt op ons vertrouwen!

Ik garandeer je een stress vrije
Beurs in Rotterdam

Rob-Dirkzwager -rotterdam beursstand
STANDBOUW IN ROTTERDAM DOOR EXPO BEURSSTAND

Een hoogwaardige beursstand is essentieel voor een succesvolle beursdeelname. Bezoekers zien jouw stand als eerste en beslissen in fracties van seconden of ze blijven of doorgaan. De eerste indruk moet indrukwekkend, langdurig en positief zijn. Jouw merk kan een emotionele impact hebben op jouw klanten, waardoor ze je bevoordelen ten opzichte van de concurrentie. Een beursstand is onderdeel van jouw marketingstrategie op elk evenement en helpt bij het opbouwen van klantrelaties op de locatie.

Bij Expo Beursstand kun je een beursstand kopen of huren die direct en blijvend indruk maakt. Met 40 jaar internationale ervaring en vestigingen in Nederland, Frankrijk en Spanje weten wij wat werkt op de beursvloer. Wij helpen je met de graphics en het ontwerp van de stand. Ook begeleiden we je wat het beste werkt voor jouw merk en hoe je het beste uit de beursstand kunt halen.

Jouw visie en onze ervaring zullen jouw aanstaande beursdeelname in Rotterdam tot een gegarandeerd succes maken. En er zijn nog meer redenen om voor ons te kiezen.

Beursstand Rotterdam

Uitgebreide dienstverlening

Wij doen het allemaal voor je! Wij helpen je met het gehele beursproces en maken het naadloos voor je. Bij Expo Beursstand vind je alles voor een succesvolle beursdeelname onder 1 dak. Grafisch ontwerp, logistiek en op- en afbouw van de stand? Wij kunnen het allemaal voor je regelen, voor vaste prijzen.

Praktische arrangementen met all-inclusive prijzen

Deelnemen aan een beurs wordt al snel een gedoe, zeker als je net begint met het proces. Budgetbeperkingen zijn een andere factor die het kopen van beursstands moeilijk maakt. Dankzij all-in prijzen weet je precies waar je aan toe bent en blijf je altijd binnen je budget.

Goede Beursstand in Rotterdam
ideale beursstand rotterdam

Kies jouw ideale beursstand uit meer dan basisontwerpen

We zitten nu al een hele tijd in de branche en met die ervaring hebben we een speciaal team van R&D-experts opgericht. Deze experts volgen consequent de markt en begrijpen welke trends in de markt. Zo houden we onszelf op de hoogte van de nieuwste ontwerpen in de branche. Met beursstands kun je alle kanten op, of het nu gaat om de grootte of het ontwerp van de stand die je wilt. Dankzij onze unieke Expo Stand Configurator hoeft u niet eindeloos te zoeken. Kies uit meer dan 1000 modellen een basisontwerp en wij passen het geheel aan uw wensen en doelstellingen aan.

NEEMT U DEEL AAN EEN BEURS?

JE KUNT ONS BEREIKEN OP 055-3238555 OF OP info@beursstand.nl

Standbouwer met eigen Experience Centers nabij Rotterdam

Je moet een beursstand gezien hebben om er gevoel voor te krijgen. Dat doe je niet op een scherm. Bezoek dus een van onze Experience Centers in Nederland en ervaar de talloze mogelijkheden. We houden je direct op de hoogte van praktische zaken en geven je tips voor je aankomende beurs in Rotterdam.

Standbouwer rotterdam

Heb je een offerte nodig voor jouw beursstand in Rotterdam?

Laat ons weten wat jouw beursstand wensen zijn en wij maken een gratis ontwerp voor je!

MIJN BEURSSTAND IDEEN
 
gedreven standontwerpers rotterdam

Our own team of driven stand designers

Met tientallen jaren ervaring weten onze bekroonde stand ontwerpers feilloos welke beursstand het beste bij u past. Samen ontwikkelen we de perfecte beursstand voor uw ideeën, doelen en budget.

100% Op-tijd-klaar-garantie

Geen gedoe en stress. Bij Expo Beursstand leveren we de stand ruim voor je beursdeelname in Rotterdam op. We hebben hier zelfs een 100% op-tijd-klaar-garantie voor, die we strikt naleven. Afspraak is afspraak.

100% Op-tijd-klaar-garantie

Profiteer van een netwerk van gedreven professionals

Met Expo Beursstand krijg je niet alleen het product maar krijg je de hele koop/huur ervaring. Van het selecteren van de stand tot het bij je afleveren, wij doen het allemaal voor jou. Kies je voor de Expo Beursstand, dan krijg je ons uitgebreide netwerk van gedreven professionals. Licht, geluid, catering of animatie: we koppelen je aan de beste spelers in de markt.

Tentoonstelling Stand In Rotterdam: Kies Voor Kwaliteit En Visie

Geen woorden maar Daden, zeggen ze in Rotterdam. Daar zijn wij het van harte mee eens. En dat laten we al 40 jaar zien op het hoogste internationale niveau. Kies daarom voor de beste kwaliteit standbouw in Rotterdam. Samen gaan we voor goud.

Laat je inspireren in onze showroom in Rotterdam

Maak een afspraak

Neem je deel aan beurzen in Rotterdam?

Laat uw telefoonnummer achter zodat wij je kunnen terugbellen.

Bel mij alstublieft terug

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.