Beursstand Ideeën

Beursstand Ideeën - Beursstand Design Selector

BEURSSTAND DESIGN SELECTOR

Selecteer in slechts enkele klikken de beste beursstand in ruim 30 Europe steden!
BEURSSTAND SELECTOR

Om online alvast beursstand ideeën op te doen of om zelfs al een ontwerp te selecteren voor je volgende beursdeelname hebben we een unieke tool samengesteld: de Expo Design Selector.

Selecteer hierin de plaatsnaam van waar de beurs wordt gehouden, de grootte van je stand en of je deze wilt kopen of eenmalig huren. Bekijk vervolgens de designs die passen binnen je criteria en voeg eventueel een budget filter toe.

Nu zie je een aantal voorbeelden van beursstand ideeën inclusief full service opbouwen en afbouwen. Zo weet je precies wat je stand kost en kom je niet voor verrassingen te staan!

Vind je niet wat je zoekt of wil je gewoon liever dat we een volledig op maat gemaakt ontwerp voor je maken? Ook dat kan natuurlijk. Laat ons weten wat je eisen, doelstellingen en budget zijn en we gaan voor je aan de slag!

Kies beursstands om beursbezoekers aan te trekken, te betrekken en aan relaties te werken Stuur dan een mail naar info@beursstand.nl of bel ons op:055-3238555.

Kies eenvoudig een beursstand uit onze 1000+ nieuwste en exclusieve beursstandontwerpen ideeën!

Deelnemen aan een beurs kan een makkie worden als je wordt omringd en begeleid door de juiste groep bedrijven. Met deze bedrijven bedoelen we de dienstverleners t.b.v. jouw beursdeelname, die de volledige verantwoordelijkheid nemen om jou met je beursdeelname te begeleiden. Daarnaast helpen zij ook bij het bepalen van het juiste standontwerp, grafische ontwerp, installatie, demontage, projectmanagement en on-site supervisiediensten.

De neiging bestaat om het belang van een goed standontwerp over het hoofd te zien. De vraag is, hoe belangrijk het standontwerp is naast alle ander genoemde zaken. Een goed standontwerp kan je succes maken of breken. Het is nu eenmaal het eerste wat de bezoeker ziet.

Een beetje hulp kun je daarbij best gebruiken. Laat je inspireren door de Expo Beursstand configurator! Standontwerp gevonden? Vul je aanvullende wensen in en je kunt erop vertrouwen dat we zeer snel, uiterlijk binnen 24 uur, contact met je opnemen.

Een goed 3D standontwerp, met de juiste planning en 100% uitvoering kan klanten aantrekken als nooit tevoren! Een beurs is succesvol als het voldoet aan de door jou gestelde doelstellingen. Vaak het succesvol opvolgen van leads, resulterend in extra omzet. Van de verschillende factoren die tot een succesvolle beurs leiden, speelt het ontwerp van je beursstand een belangrijke rol. Dit kun je niet onderschatten.

Kijk je uit naar deelname aan een aankomende beurs en ben je niet zeker van het juiste beursstandontwerp? Zoek niet verder! Kies uit onze uitgebreide online catalogus 3D-stand ontwerpen. Je kunt er kiezen uit meer dan 1000 beursstand ontwerpen ideeën in de meest uiteenlopende uitvoeringen.

Hoe kies je een perfecte stand?

Hoe kies je een perfecte stand

NEEMT U DEEL AAN EEN BEURS?

JE KUNT ONS BEREIKEN OP 055-3238555 OF OP info@beursstand.nl

Huur of koop een modulaire beursstand!

Het huren of kopen van een beursstand kan inderdaad een brainbreaker zijn, vooral als je nog weinig of geen ervaring hebt. En je een beursdeelname onderzoekt als succesvolle tool binnen je marketingmix. Geen stress, we kunnen je in beide overwegingen helpen!

Als je op zoek bent naar een beursstand in Nederland (of zelfs Europa en wereldwijd), zoek dan niet verder! Wij zijn een van de ervaren standbouwbedrijven in Nederland. Al meer dan 40 jaar werken wij met grote en kleine merken, oud en nieuw, en helpen wij hen met een succesvolle beursdeelname. Bij Expo Beursstand zijn we gespecialiseerd in het produceren van volledig modulaire en aanpasbare beursstands. Wij bieden van A tot Z ondersteuning in je beursdeelname. Van ver voor de aanvang tot erna.

Ga vandaag nog aan de slag met Expo Beursstand!

Niet zeker van het juiste beursstandontwerp ideeën voor je bedrijf? Ga naar onze unieke tool, de Expo beursstand configurator, en selecteer een 3D-ontwerp met één klik op de knop!

Begin met het kiezen van de stad waar het evenement plaats vindt, gevolgd door de grootte van uw stand. Als u verder klikt, krijgt u verschillende opties om uit te kiezen. Kies de lay-out of het ontwerp, die het beste bij jouw ingestelde criteria past.

Nu zie je verschillende voorbeelden van beursstandontwerpen, inclusief full-service bouwen en demonteren. Zo weet je precies wat jouw stand gaat kosten en kom je niet voor verrassingen te staan!

Kun je niet vinden wat je zoekt of wil je liever dat wij een volledig op maat gemaakt ontwerp voor jou maken? Neem vandaag nog contact met ons team op om je te helpen met het ontwerpen van de beursstand. Maak je wensen, doelstellingen en budget kenbaar en wij werken een op maat gemaakt concept voor je uit!

Heb je een geweldig plan en mis je toch het juiste standontwerp? Praat vandaag nog met ons team! Stuur dan een mail naar info@beursstand.nl of bel ons op: 055-3238555.

FAQ's 

1. Wat zijn de voordelen van een professioneel ontworpen beursstand ten opzichte van een standaardstand?

Een professioneel ontworpen stand is op maat gemaakt voor jouw bedrijf en doelgroep. Daardoor val je sneller op, maak je een betere indruk en werf je meer leads en klanten. 

Standaardstands zijn vaak generiek en minder opvallend. Daardoor haal je minder rendement uit je beursdeelname.

2. Hoe lang duurt het om een beursstand te ontwerpen en te realiseren?

Dit hangt af van de complexiteit van het ontwerp en de grootte van de stand. Gemiddeld duurt het 4-6 weken om een ontwerp te maken en je stand te realiseren. Benieuwd naar onze spoedleveringen? Neem dan contact op.

3. Bieden jullie ook ondersteuning bij de inrichting van mijn beursstand?

Jazeker! We kunnen je helpen met de inrichting van je stand, inclusief meubilair, audiovisuele middelen en branding. 

4. Wat is het gemiddelde budget voor een beursstand?

Het budget voor een beursstand varieert sterk, afhankelijk van de grootte, het ontwerp en de gewenste extra's. De getoonde prijzen in de Beursstand Design Selector zijn inclusief ontwerp, full-service support en opbouwen en afbouwen. Zo weet je vooraf dus precies wat je stand kost. 

5. Kan ik mijn beursstand na of kopen?

Ja, je kunt bij ons zowel stands huren als kopen. Huren is een flexibele optie voor eenmalige beursdeelnames. Kopen is voordeliger als je regelmatig deelneemt aan beurzen.
 

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.