Een hoekstand heeft 2 open en 2 gesloten zijden

Als je van plan bent vaker deel te nemen aan beurzen is het kopen van een eigen stand een goede overweging. Een hoekstand biedt veel voordelen t.o.v. van een tussenstand omdat deze veel beter zichtbaar is. De stand is aan 2 kanten open, meestal staat de hoekstand in een blok met stands of aan het einde van een rij stands. Als je je eigen hoekstand koopt kun je het beste uitgaan van het maximaal formaat dat je nodig hebt. Omdat onze hoekstands modulair zijn opgebouwd kun je de stand meestal aanpassen naar een kleiner formaat mocht dat nodig zijn.

De overweging om een stand te huren of te kopen wordt o.a. bepaald door de frequentie van het deelnemen aan beurzen. Neem je vaak deel aan beurzen (>3x per jaar) dan kan het kopen van een stand de beste optie zijn, bijvoorbeeld een modulaire hoekstand.

Naast kopen kun je bij ons ook full service huren. We ontwerpen dan de gehele stand voor je en verzorgen ook het opbouwen en afbouwen van de stand, net als het meubilair, AV, vloerbedekking, elektra, keukeninrichting etc. 

Meer weten? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

Vraag je gratis 3d design aan

Mijn standideeën

Bel mij terug

Bezoek onze showroom

: