Maak indruk met duurzame beursstand op BCF Career Event, Utrecht

BCF Career Event

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Of wil je als werkgever de beste talenten werven? Kom dan naar het BCF Career Event op 14 mei 2020 in Utrecht, Nederland en scoor je droombaan of super-medewerker! 

Het BCF Career Event is een van de grootste carrièrebeurzen voor de bio-, chemie-, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie in Nederland. Het evenement biedt experts, werkgevers en werkzoekenden alle mogelijkheden om hun carrière en organisatie een boost te geven.

Met meer dan 20000 bezoekers en 53-jaarlijks terugkerende exposanten is BCF Career Event onder werkgevers zeer gewild voor het vergroten van hun naamsbekendheid en het aantrekken van hoogopgeleid talent. Onder de exposanten bevinden zich grote namen als Abbott, Bizkaia Talent, Access en Catalyze. Dit maakt BCF tot een evenement dat je niet mag missen.

Ben je als bedrijf werkzaam in de bio-, chemische-, voedingsmiddelen- of farmaceutische industrie? Dan is BCF Career Event de beurs voor jou. Zet 14 mei daarom in je agenda en ontmoet toekomstige werknemers in Utrecht.

Zoek je een betrouwbare standbouwer in Utrecht voor het BCF Career Event? Bel ons vandaag nog en kies uit Expo Beursstand’s gevarieerde aanbod. Dan zet je de eerste stap naar een succesvolle beursdeelname.

Ontwerp je unieke beursstand voor BCF Career Event met Expo Beursstand

Met meer dan 40 jaar ervaring is Expo Beursstand een grote speler in de internationale standbouwbranche. Onze bekwame en gedreven ontwerpers creëren unieke stands en bezorgen opdrachtgevers meer klanten, omzet en winst. We kennen de Europese wet- en regelgeving op ons duimpje en garanderen je de beste beurservaring en hoogste kwaliteit. Samen maken we het verschil.

Werk samen met een van de oudste beursstandbouwers van Nederland en maak van je beursdeelname een doorslaand succes. Onze online ‘Stand Configurator’ geeft op basis van je wensen, vloerlocatie en standgrootte een goed beeld van de prijzen. Deze prijzen all-inclusive en wat je ziet is wat je krijgt. Je weet precies waar je aan toe bent.

Expo Beursstand ideale partner voor beursstand kopen of huren voor BCF Career Event

Wat heb je aan een beursstand als hij geen indruk maakt op bezoekers en potentiële klanten?

Maak het verschil met een unieke en opvallende beursstand voor het BCF Career Event in Utrecht. Honderden prestigieuze bedrijven en organisaties gingen je voor. Terwijl jij een effectieve marketingstrategie uitstippelt nemen wij alle beurswerkzaamheden uit handen. Zo exposeer je zorgeloos, succesvol en plezierig.

Houd voordat je besluit een beursstand te huren of kopen rekening houden met de volgende punten.

Aan hoeveel beurzen wil je per jaar deelnemen? Zijn dit er meer dan 2, dan is een koopstand vrijwel altijd goedkoper. Of je nu kiest voor een modulaire beursstand, een kleine stand of juist een groot model.

De juiste keuze, uitstraling en indeling van je beursstand heeft een enorme impact op het behalen van je doelen. En zorgt ervoor dat bezoekers je nog jaren herinneren. Kies daarom niet meteen voor een standaard-stand, maar onderscheid je met een op maat gemaakte stand met een uniek ontwerp. Dan sluit je optimaal aan bij de mensen die je wilt bereiken.

Of je er nu voor kiest om een beursstand te huren of er een te kopen, bij Expo Beursstand bieden we beide opties. Ons ervaren en veelvuldig onderscheiden team is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en leveren van op maat gemaakte beursstands. Dit doen we vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor je nieuwe beursstand? Selecteer dan een basisstand uit ons gevarieerde aanbod. Onze unieke ‘Stand Configurator’ bied je de keuze uit meer dan 1000 modellen die je eenvoudig, snel en volledig naar je hand zet.

Onze diensten

Bij Expo Display vind je de grootste standcatalogus van Europa. Kies uit 1000+ basis-standontwerpen via de ‘Stand Configurator’ op onze website.

Gratis 3D- standontwerp binnen 5 werkdagen. Heb je vragen naar aanleiding van het ontwerp? We reageren gegarandeerd binnen 24 uur op elke vraag.

100% Pre-built Garantie. Voordat we de stand bij je afleveren bouwen we hem volledig op, in onze werkplaats in Apeldoorn. Hier kun je hem bekijken, of we mailen foto’s.

Opslag en logistiek. Met het juiste onderhoud gaat je beursstand langer mee. Wij vervoeren je beursstand en accessoires desgewenst naar de beurs. En slaan de spullen tussentijds veilig en stofvrij op.

Bouw en demontage. Als fullservice standbouwer nemen we de volledige verantwoordelijkheid op ons voor het opbouwen en afbreken van je stand bij het BCF Career Event in Utrecht.

Volledig projectmanagement door ervaren medewerkers. Zo weet je zeker dat je voorbereiding en beursdeelname vlekkeloos verlopen.

Transparante prijzen op ExpoBeursstand.nl: wat je ziet is wat je krijgt!

Expo Beursstand is actief in 6 grote Europese landen, te weten: Duitsland, Nederland, Oostenrijk, België, Zwitserland en Frankrijk. We zijn veteranen in de markt en weten wat werkt voor jouw doelen, wensen en budget. Bezoek onze dichtstbijzijnde vestiging of showroom en laat een gratis 3D-ontwerp maken. Het is de eerste stap naar een beursdeelname waar je nog jaren plezier van hebt.

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.