Standbouw beursstands Huishoudbeurs Amsterdam

BEURSSTAND SELECTOR

Exposeer op de Huishoudbeurs met de beste standbouwer

De Huishoudbeurs is al decennialang een begrip in Nederland. Jaarlijks bezoeken meer dan 235.000 bezoekers het evenement en ontdekken ze nieuwe producten en diensten. 

Met een gemiddelde besteding van 90 euro per beursbezoeker is het commercieel bijzonder interessant voor exposanten. 

standbouwer-webwinkel-dagen

Bezoekers zijn bereid om geld uit te geven en de beursomgeving stimuleert impulsaankopen. Ook is De Huishoudbeurs is een uitstekende gelegenheid om leads te genereren en je naamsbekendheid te vergroten. 

Ben je van plan om te exposeren op De Huishoudbeurs? Met een beursstand van Expo Beursstand maak je het verschil. Geef je wensen, doelgroep en budget op, dan doen wij de rest. Zo kunnen we voor elk soort vloeroppervlak een effectieve beursstand ontwerpen en realiseren. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. En ontvang je binnen 5 werkdagen een Gratis 3D-standontwerp.

NEEMT U DEEL AAN EEN BEURS?

JE KUNT ONS BEREIKEN OP 055-3238555 OF OP info@beursstand.nl

Voor wie is de Huishoudbeurs?

De Huishoudbeurs richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in wonen, interieur, koken, beauty en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je nieuwe keuken of gewoon lekker wilt struinen langs de nieuwste producten, de Huishoudbeurs heeft voor ieder wat wils.

De Huishoudbeurs trekt jaarlijks een breed publiek van overwegend vrouwen. De meerderheid van de bezoekers is tussen de 25 en 55 jaar oud.

Uit een onderzoek van de Huishoudbeurs blijkt dit:

Naast de doelgroep van vrouwen, trekt de Huishoudbeurs ook steeds meer mannen. In 2023 was 18% van de bezoekers man. De mannelijke bezoekers zijn over het algemeen iets ouder dan de vrouwelijke bezoekers. De gemiddelde leeftijd van de mannen is 47 jaar.

De Huishoudbeurs is dus een interessante beurs voor exposanten die hun producten en diensten onder de aandacht willen brengen van een breed publiek.

Naast de leeftijd en het geslacht zijn er nog een aantal andere factoren die relevant zijn voor exposanten:

Deze factoren maken de Huishoudbeurs tot een zeer interessante beurs voor exposanten die hun sales willen verhogen, leads willen genereren en hun merkbekendheid willen vergroten.

Wat kun je doen op de Huishoudbeurs?

Op de Huishoudbeurs kunnen bezoekers heel veel doen. Het is de perfecte plek om inspiratie op te doen voor hun interieur, keuken, badkamer en tuin. Ook zijn er talloze stands met de nieuwste trends en producten en geven exposanten grote kortingen. Dit moedigt voordelig shoppen aan.

Tijdens workshops, demonstraties en lezingen ontdekken bezoekers de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo leren ze koken van bekende chefs en geven experts stylingtips.

De voordelen van een professionele beursstand op de Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs is een unieke kans om je producten en diensten onder de aandacht te brengen van een groot en relevant publiek. De beurs is een zeer effectieve manier om leads te genereren, sales te verhogen en je merkbekendheid te vergroten.

Een professionele stand op de Huishoudbeurs draagt bij aan het succes van jouw deelname. Een goed ontworpen stand:

Tips voor het laten ontwerpen van een succesvolle beursstand

Het succes van je beursdeelname hangt grotendeels af van de uitstraling en functionaliteit van je stand. Met een doordacht ontwerp trek je de aandacht van potentiële klanten, creëer je een optimale omgeving voor interactie en beïnvloed je de beursbeleving positief.

Begin met het bepalen van je doelgroep en het stellen van een helder doel. Wie wil je met je stand bereiken? Wat wil je dat ze doen, zoals informatie verzamelen, contact opnemen of een product kopen?

Vertaal je doelstellingen vervolgens naar een pakkend ontwerp. De stand moet eruit springen en de aandacht trekken. Kies materialen die passen bij de uitstraling van je merk en zorg voor een optimale indeling van de ruimte. Zo creëer je een uitnodigende omgeving waar bezoekers zich comfortabel voelen en waar ze graag met je in gesprek gaan.

Maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Zorg voor een duidelijke routing, zodat bezoekers de stand op een logische manier kunnen bezoeken. Presenteer je producten of diensten op een aantrekkelijke manier en maak gebruik van interactieve elementen om de aandacht vast te houden.

Met een goed doordacht ontwerp en een doelgerichte inrichting maak je van je beursstand gegarandeerd een succes. Je vergroot je naamsbekendheid, genereert leads en stimuleert de verkoop.

Expo Beursstand: jouw ideale standbouwer voor de Huishoudbeurs 

Een professionele beursstand is onmisbaar op een overvolle beursvloer. Val je niet direct op? Dan mis je heel veel potentiële klanten. 

Expo Beursstand tilt jouw beursdeelname naar een hoger niveau met een onweerstaanbare beursstand. Van ontwerp tot bouw en van transport tot advies: we staan voor je klaar. 

Bij Expo Beursstand kun je eenvoudig en snel:

NEEMT U DEEL AAN EEN BEURS?

JE KUNT ONS BEREIKEN OP 055-3238555 OF OP info@beursstand.nl

Waarom kiezen voor Expo Beursstand?

Met 44 jaar internationale ervaring kennen we de beurswereld als geen ander. We weten wat wel en niet werkt op internationale beursvloeren. En wat er nodig is om een succesvolle stand te realiseren. Zo haal jij het maximale uit je deelname aan de Huishoudbeurs in Amsterdam. En er zijn meer redenen om te kiezen voor de beste standbouwer van Nederland. 

✔ Ons team van ontwerpers ontwikkelt unieke standconcepten die de aandacht trekken en jouw merkbeleving versterken.

✔ Je beursstand bestaat uit de beste materialen. Onze vakkundige standbouwers realiseren een perfecte stand, die voldoet aan al je wensen en eisen.

✔ We nemen de tijd om je wensen en doelstellingen echt te begrijpen en bieden een compleet pakket aan diensten. Van ontwerp tot en met opbouw en afbouw.

✔ Bij Expo Standbouw vind je alles onder één dak. Je slaagt altijd en we kunnen snel schakelen. Geen wens is ons te gek. 

✔ Verzeker jezelf van flexibele oplossingen die passen binnen je budget.

✔ Draag bij aan een duurzamere beurswereld, door gebruik te maken van herbruikbare materialen en processen.

✔ We denken met je mee, adviseren je over de beste standoplossing en ontzorgen je volledig.

Met onze expertise, creativiteit en service haal je echt alles uit De Huishoudbeurs in Amsterdam. Neem contact op met Expo Beursstand en laat ons je helpen met het realiseren van jouw droomstand. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

FAQ Huishoudbeurs voor exposanten

1. Wat kost een beursstand huren op de Huishoudbeurs?

De prijs van standruimte huren op de Huishoudbeurs hangt af van diverse factoren, zoals de grootte van de stand, de locatie en de gewenste faciliteiten. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website van de Huishoudbeurs. 

2. Hoe meld ik me aan als exposant voor de Huishoudbeurs?

Je kunt je online aanmelden als exposant via de website van de Huishoudbeurs. Hier vind je ook alle informatie over de aanmeldprocedure.

3. Wat zijn de voordelen van exposeren op de Huishoudbeurs?

De Huishoudbeurs is een unieke kans om jouw product of dienst te presenteren aan een groot en relevant publiek. Je kunt leads genereren, sales verhogen en je merkbekendheid vergroten.

4. Krijg ik als exposant toegang tot marketingmaterialen van de Huishoudbeurs?

Ja, exposanten krijgen toegang tot diverse marketingmaterialen, zoals brochures, banners en online tools.

5. Is er een standbouwer op de Huishoudbeurs die mijn stand kan opbouwen en afbreken?

Ja, er zijn diverse standbouwers op de Huishoudbeurs die je kunnen helpen met de opbouw en afbouw van je stand. Wij adviseren je om te werken met Expo Beursstand.

Expo Beursstand is een ervaren en betrouwbare partner die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van beursstands. Wij bieden een compleet pakket aan diensten, van ontwerp tot en met opbouw en afbouw.

Bekijk 2024 Beurzenkalender

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.