Vergroot de impact van jouw merk op Kunststoffenbeurs in Veldhoven.

Linktronix beursstand
Sta met een creatieve beursstand op de Kunststoffenbeurs in Veldhoven. 

20 en 21 september 2023 10:00 - 17:00 uur Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Het doel van de Kunststoffenbeurs is het samenbrengen van professionelen in de kunststofindustrie. Meer dan 300 opvallende en creatieve beursstanden staan dit jaar op de beurs. Hier vind je verschillende professionelen zoals productontwerpers, leveranciers van grondstoffen en apparatuur, kunststofverwerkende bedrijven, decoratieve bedrijven, verkopers van gereedschap, afgietsel- en extrusiebedrijven, matrijzenmakers en machineleveranciers.  

De show geeft toegang tot een enorm netwerk van professionelen in de industrie. Hierdoor kan je als standhouder persoonlijk communiceren met potentiële klanten en verkopers. De Kunststofbeurs wordt juist om deze reden door zowel bezoekers als standhouders gewaardeerd. Verschillende bedrijven kopen deze beursstanden zodat ze aan de beurzen kunnen deelnemen om hun producten en diensten te promoten. Hierbij worden ze geholpen door de beursstandbouwers in Veldhoven. 

Als je dus op zoek bent naar een beursstandbouwer voor de beurs in Veldhoven, bekijk dan onze stand ontwerpen en zie of er een tussen zit die je aanspreekt. Beursstand is een van de toonaangevende standbouwers die stands op maat bieden die helemaal naar jouw wensen zijn aangepast. 

Expo Beursstand helpt je graag bij het realiseren van een succesvolle beursstand voor kunststoffenbeurs. Bel ons op 055-3238555 of mail naar info@beursstand.nl.

Expo Exhibition Stands biedt hoogwaardige stands voor de Kunststoffenbeurs in Veldhoven

Met onze jarenlange ervaring, kunnen wij een uitgebreid aantal ontwerpen bieden voor jouw beursstand om je te inspireren voor de ideale stand. Deze ontwerpen zijn gemaakt door onze interne ontwerpers en passen bij de eisen die bedrijven zoeken voor deelname aan de Kunststoffenbeurs in Veldhoven. Onze ontwerpers zijn opgeleid in het ontwerpen van beursstanden en houden rekening met jouw wensen bij het bouwen van de stand. Wij verzorgen de stand vanaf het concept idee tot het eindresultaat. Als standbouwers streven we ernaar om onze klanten de ideale stand ontwerp te leveren om de impact van hun merk te vergroten. 

Naast beursstand bieden we ook andere services die bij de prijs inbegrepen zijn voor de Kunststofbeurs in Veldhoven, Netherlands

Via een brainstormsessie komen we op met een aantal concepten voor een creatieve beursstand. Hierna werken we aan het eindproduct. Onze projectmanagers houden je bij iedere stap op de hoogte van de voortgang, zodat je de beursstand precies zo ontvangt als je dit wilt. Bovendien is de beursstand van hoge kwaliteit. Wij zijn een van de weinige beursstandbouwers in Nederland met lokale units om stands te bouwen en afbeeldingen te printen. We leveren ook innovatieve, kosteneffectieve en op maat gemaakte beursstanden. We bieden diensten zoals het ontwerpen, bouwen, vervoeren, installeren, demonteren en opslaan van beursstanden tot het managen van het project. Deze diensten bieden we ook als je besluit om een beursstand te huren, zodat je kostenefficiënt op de beurs kunt staan. 

Kies de juiste beursstand voor de Kunststoffenbeurs in Veldhoven, Netherlands

Voor iedere marketingcampagne blijft de beurs industrie een cruciale deel uitmaken, zelfs in deze moderne tijd van digitaal netwerken. Zowel voor grote als kleine bedrijven is persoonlijke interactie een belangrijk aspect van ieder bedrijf. Daarom schaffen ze ook een stand aan waarmee ze op beurs kunnen staan om de groei van hun bedrijf te ondersteunen. Expo Exhibition Stands is een van de standbouwers in Veldhoven die beursstanden op maat maakt. We hebben jarenlange kennis en ervaring om de juiste beursstand voor jouw bedrijf te bouwen. 

Neem daarom een kijkje op onze website en maak gebruik van de Expo Exhibition Confirgurator om meer dan 1000 stand ontwerpen en ideeën te bekijken. Je hebt al binnen een aantal klikken toegang tot de uitgebreide selectie aan stand ontwerpen die je kunt kopen of huren. 

Geïnteresseerd?

Vraag een gratis 3D design aan
Overtuigd? Vraag dan om een fine tuning van de graphics en een technische tekening aan
Bezoek onze showroom en productie

Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom, zodat je een ‘live’ beeld krijgt van oplossingen en beursstands. Wat je ideeën ook zijn, wij hebben altijd up-to-date tips voor jouw beursdeelname en beursstand. 

Maak een afspraak of bel ons op: 055-3238555

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.