Beursstand op maat: maak écht impact en werf meer leads & sales!

Een beursstand op maat trekt veel aandacht op de vakbeurs

Ben je het zat om te verdwijnen in de massa op beurzen? 

Erger je je aan saaie, generieke stands die geen aandacht trekken? 

En wil je écht impact maken en je leads en sales exponentieel laten groeien? 

Dan is een beursstand op maat de oplossing. 

In dit artikel zetten we de voordelen van een maatwerk beursstand op een rij. Lees daarom snel verder en ontdek: 

  • Hoe je sneller opvalt tussen je concurrenten. 
  • Waarom je met een maatwerk beursstand de juiste bezoekers aantrekt. 
  • Wat je nu kunt doen om je sales op de beursvloer naar een hoger niveau te tillen.

En nog veel meer. Laten we daarom meteen van start gaan.

Standaard versus maatwerk beursstand: dit zijn de verschillen

Op een overvolle beursvloer is het cruciaal dat je direct opvalt. Standaard beursstands zijn prima, maar het is lastiger om je hiermee te onderscheiden. Wil je écht impact maken als exposant? Kies dan voor maatwerk.

Een beursstand op maat kun je volledig naar je hand zetten. Creëer bijvoorbeeld een Interactieve beleving, gebruik unieke duurzame materialen en voeg bijzondere elementen toe. En er zijn veel meer voordelen van maatwerk.

NEEMT U DEEL AAN EEN BEURS?

JE KUNT ONS BEREIKEN OP 055-3238555 OF OP info@beursstand.nl

Val sneller op met maatwerk beursstand

Een standaard beursstand is, zoals de naam al zegt, nogal standaard. Dit betekent dat het ontwerp niet uniek is en dat wellicht meerdere bedrijven met eenzelfde soort stand exposeren. Dit maakt het lastig om op te vallen en de aandacht van potentiële klanten te trekken.

Standaard beursstands zijn ook vaak beperkter in hun functionaliteit. Dit kan een belemmering zijn voor het behalen van je beursdoelstellingen. Vooral als je specifieke wensen hebt. 

Met een beursstand op maat stem je de functionaliteit volledig af op je wensen. Wil je een interactieve demo geven? Of een speciale ruimte creëren voor het voeren van gesprekken? Het kan allemaal.

Werf meer leads en klanten met maatwerk stand

Een standaard beursstand is bijna altijd voordeliger dan een beursstand op maat. Dit zegt alleen niet alles. Werf je (veel) minder leads en sales met een inwisselbare stand, dan ben je uiteindelijk duurder uit. Neem dit dus mee in je afweging. 

De keuze tussen een standaard beursstand en een beursstand op maat is een belangrijke keuze. Wil je écht impact maken op de beurs? Dan is maatwerk vaak de investering waard.

Kostenplaatje versus rendement: hoe maatwerk zichzelf terugverdient

Een beursstand op maat is een krachtige manier om je merkidentiteit te communiceren. Het ontwerp, de materialen en de uitstraling van de stand versterken allemaal de beleving van bezoekers. 

Een maatwerkstand is ook vaak herbruikbaar. Dit betekent dat je de stand kunt gebruiken op verschillende beurzen, waardoor je bespaart op de kosten van nieuwe stands. 

Werk je samen met een ervaren standbouwer? Dan behaal je met een maatwerkstand doorgaans een hogere ROI. Je haalt meer omzet uit elke marketingeuro. 

Praktijkvoorbeeld:

Een horecagroothandel investeert in een opvallende maatwerk stand. Hij past naadloos bij de identiteit van het bedrijf en zijn beursdoelen. De stand trekt veel aandacht en genereert een recordaantal leads. Na de beurs worden de leads consequent opgevolgd door het salesteam. Dit leidt tot een significante toename van de sales. De groothandel verdient de investering in minder dan 12 maanden terug.

Trek gekwalificeerde leads aan met maatwerk stand

Een maatwerk stand is een krachtige leadgenerator. Door de juiste informatie te verzamelen en te analyseren, kun je waardevolle leads identificeren en opvolgen. Denk aan het gebruik van lead capture-formulieren, QR-codes en RFID-technologie. Met deze techniek kun je automatisch beursgedrag tracken en analyseren.

Met een slim ontworpen beursstand bereik je snel meer bezoekers en leads. De stand valt sneller op, betrekt bezoekers meer en maakt het gemakkelijker om contact te leggen. Hierdoor is de impact van je stand veel groter dan die van een standaard stand.

Maak slimme indeling voor maximale impact

Een slimme indeling van een beursstand is essentieel. Het zorgt voor een optimale bezoekersstroom, leidt tot meer interactie en genereert zo meer leads.

Een standaard beursstand is beperkt in flexibiliteit. De indeling is vaak al vastgelegd en er is weinig ruimte voor aanpassingen. Een maatwerk stand kun je volledig naar wens laten ontwerpen en aanpassen. Zo kun je indeling perfect afstemmen op je doelen, wensen en budget. 

Werk altijd samen met een ervaren standbouwer. Een ervaren partij snapt beter wat je zoekt en wat wel en niet werkt qua standindeling. Samen creëer je een stand die optimaal presteert.

Bezoek zelf ook regelmatig beurzen en bekijk online foto's en video's van beursstands. Dan weet je beter wat er mogelijk is en wat je aanspreekt. Op een beeldscherm, en live op de beursvloer. 

Met een unieke maatwerk stand, een doordachte indeling en een ijzersterke beursstrategie maak je van je beursdeelname een groot succes.

Je kunt op ons vertrouwen!

Ik garandeer je een stress vrije
Beurs in Amsterdam

Rob-Dirkzwager.jpg

Creëer een stressvrije beurservaring met professionele ondersteuning

Een beursdeelname is vaak een stressvolle gebeurtenis. Er komt dan ook veel bij kijken: planning, organisatie, standbouw, logistiek, marketing, en noem maar op. Terwijl je je liever focust op je corebusiness, namelijk het werven van meer klanten. 

Professionele ondersteuning zorgt voor een stressvrije beurservaring. Ervaren professionals nemen je zorgen uit handen en regelen alles voor je. Dit levert diverse grote voordelen op. 

  • Bespaar tijd en geld. Je hoeft je geen zorgen te maken over de planning, organisatie en uitvoering van je beursdeelname.
  • Verzeker je van een stand die perfect aansluit op je wensen, behoeften en budget.
  • Focus je volledig op het behalen van je beursdoelen, in plaats van tijdrovende details. 
  • Vermijd kostbare fouten die anderen maakten.

Zoek je een betrouwbare partner voor het ontwikkelen van een beursstand op maat? Vraag dan altijd om referenties en bekijk online reviews. Stel verder een duidelijk budget op en bespreek je wensen en behoeften tot in detail. En kies altijd voor een partij die werkt met transparante prijzen, zonder uitzonderingen en kleine lettertjes. Dat voorkomt ergernissen en garandeert dat je altijd binnen je budget blijft. 

De juiste partner vinden voor jouw ideale stand

De keuze voor de juiste partner is cruciaal voor het succes van je beursdeelname. Een ervaren standbouwer realiseert jouw droomstand en denkt tijdens het hele traject met je mee.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een standbouwer?

  • Kies een standbouwer met ruime ervaring in de beursbranche.
  • Zoek een partner die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van stands in uw branche.
  • Kies een partij die met je meedenkt en creatieve oplossingen voorstelt.
  • Werk samen met een partner die flexibel is en je wensen en behoeften begrijpt.
  • Kies een partner die betrouwbaar is en je deadlines haalt.
  • Ga op je gevoel af, want je werkt straks intensief samen

Met de juiste partner aan je zijde ben je zeker van een succesvolle beursdeelname. Kies daarom bewust en ga voor kwaliteit, want dat betaalt zich altijd terug. 

Maatwerk beursstand? Kies voor Expo Beursstand

Wil je een beursstand die eruit springt en die je doelgroep aanspreekt? Kies dan voor Expo Beursstand! Wij zijn een ervaren en creatieve standbouwer die maatwerkoplossingen levert voor elk budget.

Waarom kiezen voor Expo Beursstand?

Expo Beursstand is al meer dan 40 jaar een toonaangevende speler in de beursstandbouw. Onze ervaren professionals ontwerpen en bouwen stands in elke denkbare branche, in binnen- en buitenland. Zo bieden we je altijd de perfecte oplossing.

We denken voortdurend met je mee en creëren een unieke stand die perfect aansluit bij je wensen en budget. Bij de bouw gebruiken we de nieuwste, duurzame materialen en technieken. Zo krijg jij een stand die eruit springt en meer leads en klanten oplevert.

We nemen al het werk uit handen, van ontwerp tot de(montage) van de stand. Ook kun je erop rekenen dat we altijd deadlines halen en dat je stand er perfect uitziet. We bieden een uitstekende service en staan altijd voor je klaar, ook tijdens de beurs.

✔ Duurzame oplossingen.
✔ Eén aanspreekpunt voor je gehele beursdeelname.
✔ Standbouw, catering, meubilair, audiovisuele techniek en nog veel meer.

Maatwerk beursstand? Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte. 

1000+ standontwerpen

Gerelateerde berichten

Op zoek naar een huurstand in Europa?

Kies uit meer dan 1000 ontwerpen, gebaseerd op je standgrootte en beurslocatie

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.