Mobiele beursstands: zo maak je het verschil

Hoe groter, hoe beter. Dat lijkt vaak het devies op beurzen. En dus investeren bedrijven enorme bedragen in opvallende stands met toeters en bellen. Want je wilt toch niet onder doen voor een concurrent

Wil je niet mee in dit geweld? Dat hoeft ook niet, want er zijn mobiele beursstands tussen de 6 m² en 25 m² waarmee je net zo goed het verschil kunt maken. Je kunt zo’n mobiele stand snel zelf opbouwen, inrichten en na afloop weer afbreken. Daarmee zijn ze ideaal voor frequent gebruik. Nu en in de toekomst. 

Mobiele beursstands
De voordelen van een mobiele beursstand voor je volgende event

Sta je regelmatig op een beurs, dan is een beursstand kopen voordeliger dan huren. Een mobiele beursstand heeft specifieke voordelen, die vooral interessant zijn als je veel onderweg bent. Dit zijn ze. 

Werk met een stimulans

Een stimulans is een mooie tussenweg tussen een freebie en volledige registratie. Je biedt bezoekers kortingen, cadeaubonnen, productdemonstraties of monsters aan in ruil voor hun contactgegevens. Dit trekt bezoekers van de beurs naar jouw stand. Je kunt bestaande klanten zelfs lokken met de hierboven besproken social mediawedstrijden. Bied loyaliteitsvoordelen aan uw bestaande klanten zodat ook zij naar jouw stand ontwerpen komen. 

Mobiele beursstand ideaal onder de 25 m²

Een mobiele beursstand kopen is ideaal als je standruimte niet groter is dan 25 m² is. De oppervlakte is relatief klein, maar nog steeds groot genoeg om visueel indruk te maken. Spatzuivere bedrukking en slimme belichting geven je stand een premium-uitstraling. 

Met een mobiele beursstand ben je tegelijk flexibel genoeg om extra schappen, product-displays, en LCD-schermen toe te voegen aan de stand. Je hoeft dus geen concessies te doen aan je presentatie. 

Herconfigureerbare indeling

Modulaire standbouw is populair, en niet zonder reden. Met een modulaire beursstand kun je per beurs de indeling van je stand aanpassen. Vergelijk het met Lego. Met de losse onderdelen kun je steeds wat nieuws bouwen.  

Een modulaire, mobiele beursstand is perfect als je op diverse locaties actief bent. Of dit nou een beurs, winkelcentrum of vliegveld is. Je kiest steeds de indeling die het beste past bij de omgeving en de mensen die je wilt bereiken.  

Bijkomend voordeel van een herconfigureerbare mobiele beursstand zijn de kosten. Je hoeft namelijk nooit meer extra vloeroppervlakte te reserveren, omdat je stand nét te groot is. 

Eenvoudig transport mobiele stand

Bij beursmarketing is transport een van de vele kostenposten. Bij een grote maatwerkstand kan dit flink in de papieren lopen. Een mobiele beursstand daarentegen vervoer je eenvoudig zelf, bijvoorbeeld in praktische rolkoffers.  

Met het kopen van een mobiele stand ben je snel ‘in business’. Stands tot 18 m2 passen in je eigen auto en het opbouwen van de stand gaat in een handomdraai. De transportkoffers zijn stevig en gaan levenslang mee. Bovendien rol je ze eenvoudig van en naar de beursvloer. Dit bespaart veel tijd. 

Je kunt op ons vertrouwen!

Ik garandeer je een stress vrije
Beurs in Amsterdam

Rob-Dirkzwager.jpg
Levenslange garantie

Betaal je met pinda’s, dan krijg je apen. Zo luidt een Engelse uitdrukking. Dit geldt ook voor beursstands. Er zijn volop goedkope stands verkrijgbaar, maar dit zie je terug in de kwaliteit. Zeker bij een mobiele beursstand is dit risicovol, want je bouwt hem regelmatig op en af. En op locatie kun je je geen kapotte onderdelen permitteren. 

Prominente standbouwers bieden vaak levenslange garantie op hun stands. Ze staan voor hun kwaliteit en versleten of defecte onderdelen vervangen ze in de meeste gevallen gratis. Dit voorkomt stressvolle situaties en tijd- en omzetverlies door een kapotte stand. 

Mobiele stand installeer je snel en eenvoudig.

Een mobiele beursstand installeer je makkelijker en sneller dan een maatwerkstand. Hij is gebruiksvriendelijk en lichtgewicht. 

De verschillende onderdelen van een mobiele stand kun je slechts op een manier installeren. Bevestig vervolgens bedrukte panelen, graphics en accessoires en je kunt van start. 

Dankzij de korte opbouwtijd en het gemak van mobiele beursstands verspil je minder tijd aan transport en installatie. Die tijd houd je om over voor je echte beursactiviteiten, zoals leads en klanten werven, je naamsbekendheid vergroten en de band versterken met bestaande afnemers. 

Altijd relevant dankzij aanpasbaar drukwerk

One size fits nobody. Elke beurs en elk publiek is tenslotte anders. Daarom is het niet verstandig om een beursstand te kopen die je niet kunt aanpassen. Een goede mobiele beursstand kun je altijd naar je hand zetten met vervangbaar drukwerk. 

Servicegerichte standbouwers voorzien je – wanneer je wilt - van nieuwe grafische ontwerpen voor je stand. Denk aan een opzet voor een nieuwe beurswand, bedrukte panelen of een andere slogan op je beursbalie. 

Met aanpasbaar drukwerk verleng je de levensduur van je beursstand aanzienlijk. En speel je altijd in op de wensen van je doelgroep.  

Maak ook het verschil met mobiele beursstands

Groter is niet altijd beter. Kijk je naar de mogelijkheden van eigentijdse mobiele beursstands, dan kun je deze stelling slechts onderschrijven.  

Of je nu 6 m² of 25 m² tot je beschikking hebt, met een slim ontwerp en professionele aankleding staat je mobiele stand als je huis. En profiteer je van aanvullende voordelen, zoals: eenvoudig transport, herconfigureerbare indeling en snelle installatie. Dit bespaart je tijd, geld én levert je extra klanten op.  


Op zoek naar een huurstand in Europa?

Kies uit meer dan 1000 ontwerpen, gebaseerd op je standgrootte en beurslocatie

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.