Exposeren op Plantarium in Hazerswoude-Dorp, Nederland? Bestel nu je unieke beursstand bij Expo Beursstand

BCF Career Event

Plantarium is dé internationale vakbeurs voor de boomkwekerij in Hazerswoude-Dorp. Zo'n 300 exposanten uit 15 verschillende landen presenteren een enorm assortiment aan boomkwekerijproducten.

Het thema voor Plantarium 2020 is Greenspiration. Met workshops, productpresentaties en noviteiten is het echt een inspiratiebeurs, met een groot internationaal bereik. Zo trok de editie 2019 bezoekers uit 53 verschillende landen.

Met zijn veelzijdige programma en internationale publiek biedt Plantarium volop zakelijke kansen. Werf nieuwe klanten, versterk de band met bestaande afnemers en leveranciers en vergroot je naamsbekendheid. Als je werkzaam bent in de boomkwekerij is Plantarium 2020 een must.

Exposeer je binnenkort op Plantarium in Hazerswoude-Dorp? En ben je op zoek naar de beste standbouwer? Neem dan direct contact met ons op of laat je inspireren door de vele betaalbare en aantrekkelijke beursstands op onze site.

Met onze unieke ‘Stand Configurator’ kies je direct een basisbeursstand uit meer dan 1000 modellen. Met haarscherp drukwerk zetten we hem volledig naar je hand. Wij zijn Expo Beursstand en met 41 jaar ervaring maken we van je deelname aan Plantarium in Hazerswoude-Dorp een groot succes.

Expo Beursstand – je ideale partner voor Plantarium in Hazerswoude-Dorp, Nederland

Plantarium is met recht dé internationale vakbeurs voor de boomkwekerij. In 2019 kwam een derde van de bezoekers uit buitenland. Zo’n 11.100 mensen bezochten de beurs en standhouders waren positief over het aantal bezoekers en de kwaliteit van hun bezoek.

Plantarium 2020 vindt plaats van 26 t/m 28 augustus 2020 in het International Trade Centre in Boskoop/Hazerswoude. De nieuwe editie biedt weer volop kansen voor exposanten. Zo zijn er tientallen journalisten uit 15 landen aanwezig. Kom je laagdrempelig in contact met potentiële klanten, beslissers en influencers. En is de beurs een reële markttoets voor nieuwe producten, diensten en trends.

Exposeer op Plantarium met een beursstand van Expo Beursstand. Bel ons vandaag nog voor een gratis 3D-standontwerp. En profiteer van onze uitgebreide diensten tegen vaste lage prijzen.

Bestel ideale beursstand voor Plantarium in Hazerswoude-Dorp bij Expo Beursstand

Expo Beursstand is een grote speler in de internationale standbouwbranche. Sinds 1979 ontwerpen en bouwen onze gedreven ontwerpers en standbouwers unieke beursstands voor grote en kleine opdrachtgevers. Zo krijgen ze meer klanten en vergroten ze hun omzet en winst.

We kennen de Europese wet- en regelgeving tot in detail en weten wat werkt in elk land. Met een stand van Expo Beursstand maak je indruk op Plantarium 2020. En ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Laat je inspireren door een van de oudste beursstandbouwers van Nederland en selecteer online je ideale stand. Geef je wensen, vloerlocatie en standgrootte op in onze unieke ‘Stand Configurator’. Dan zie je meteen de mogelijkheden en krijg je een goed beeld van de prijzen. Want alle bedragen zijn all-inclusive.

Onze diensten

Vind het grootste aanbod aan beursstands bij Expo Beursstand. Kies online uit meer dan 1000 beursstands die je volledig aan kunt passen.

Ontvang een Gratis 3D- standontwerp binnen 5 werkdagen. Heb je vragen naar aanleiding van het ontwerp? We reageren binnen 24 uur op elke vraag.

Laat je beursstand door ons opslaan en vervoeren. Dan blijft hij in topconditie en kun jij je zorgeloos voorbereiden op Plantarium.

Profiteer van onze 100% Pre-built Garantie. We bouwen je stand ruim voor de beurs volledig op in onze werkplaats in Apeldoorn. Hier kun je hem bekijken, of we mailen foto’s.

Kies voor extra diensten, zoals het volledig opbouwen en afbreken van je stand bij Plantarium 2020 in Hazerswoude-Dorp.

Ervaar rust dankzij volledig projectmanagement door onze ervaren medewerkers. Zo weet je zeker dat je voorbereiding en beursdeelname vlekkeloos verlopen.

Voorkom financiële verrassingen dankzij de transparante prijzen op ExpoBeursstand.nl. Wat je ziet is wat je krijgt!

Expo Beursstand is actief in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, België, Zwitserland en Frankrijk. Als veteranen in de markt weten we wat werkt in elk land. En welke stand het beste past bij jouw doelen, budget en gewenste uitstraling. Bezoek onze dichtstbijzijnde vestiging of showroom en laat een gratis 3D-ontwerp maken.

Zoek niet verder naar de beste standbouwer voor Plantarium 2020 in Hazerswoude-Dorp, Nederland. Neem nu contact met ons op via 055 - 3238555 of stuur een e-mail naar info@beursstand.nl.

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.