Val op met een adembenemende beursstand voor WorkSafe in Gorinchem

WorkSafe (voorheen Secura) is de belangrijkste en populairste vakbeurs voor de gezondheids-, veiligheids- en facility-branche. Het van oorsprong Belgische evenement vindt van 21 t/m 23 april 2020 plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Onder de deelnemers bevinden zich de grootste bedrijven uit de industrie. 

WorkSafe is een nieuw B2B-evenement voor o.a. preventieadviseurs, facility managers en veiligheidsdeskundigen. De organisatie biedt betrokkenen alle gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en nieuwe producten en diensten te demonstreren. De beurs is daarnaast ideaal om potentiële nieuwe leveranciers te ontmoeten en de banden met klanten en collega’s te versterken.

Met meer dan 1000 bezoekers en 100 vooraanstaande exposanten is WorkSafe onmisbaar voor iedereen die zich bezighoudt met gezondheid, veiligheid en welzijn op het werk. 

Werk je in de Health & Safety sector? En exposeer je binnenkort op WorkSafe in Gorinchem? Kies dan voor een adembenemende beursstand van Expo Beursstand. Bel ons vandaag of kies online uit meer dan 1000+ bassistands, die je eenvoudig volledig naar je hand zet.

Met meer dan 41 jaar ervaring als standbouwer weten we bij Expo Beursstand hoe jij het verschil maakt op de beursvloer. Reserveer nu je perfecte beursstand voor WorkSafe in Gorinchem en werf meer klanten en opdrachten.

Beursstand kopen of huren voor Worksafe in Gorinchem. 

Deelnemen aan een beurs is een geweldige manier om zoveel mogelijk leads, klanten en leveranciers te bereiken in zo weinig mogelijk tijd. Hoe doe je dit beter dan met een beursstand die perfect past bij jouw bedrijf? 

Bij Expo Beursstand ontwerpen we beursstands voor elk budget en van elk formaat. Ben je van plan om aan meer dan één beurs per jaar deel te nemen? Dan is een beursstand kopen de beste optie. Onze prijzen zijn transparant en we helpen je desgewenst met opslag- en logistieke diensten tussen opeenvolgende shows. Het is voordeliger dan je denkt!

Elke stand leveren we met een Pre-Built Garantie. Dit betekent dat je beursstand ruim voor aanvang van de beurs klaar is. Ervaar hem in onze werkplaats in Apeldoorn. Dan weet je precies waar je aan toe bent en is er nog tijd voor eventuele aanpassingen. Wil je de stand na oplevering niet zelf op- en afbouwen? Kies dan voor een van onze voordelige servicepakketten.

Wil je liever geen beursstand kopen? Geen probleem, want dat hoeft ook niet. Je kunt namelijk ook een modulaire beursstand huren tegen vaste, lage prijzen. Ons aanbod is enorm en er is altijd een stand die past bij je organisatie en de boodschap die je wilt uitdragen. Zo maak je een onuitwisbare indruk op WorkSafe in Gorinchem.

Waarom kiezen voor Expo Beursstand voor je beursdeelname aan Worksafe, Gorinchem?

Met meer dan 40 jaar ervaring is Expo Beursstand een toonaangevende standbouwer. Ons ervaren team bestaat uit bevlogen ontwerpers, standbouwers en projectmanagers. We beschikken over alle kennis en kunde om van je beursdeelname aan Worksafe in Gorinchem een doorslaand succes te maken. En garanderen je uitsluitend de hoogste kwaliteit.

Ben je op zoek naar een opvallende beursstand, maar weet je niet welke? Met de online ‘Stand Configurator’ krijg je direct inspiratie. Selecteer je standgrootte en type stand en kies uit het ruime aanbod. Zo bespaar je tijd en weet je precies wat het kost om een beursstand te kopen of huren voor WorkSafe in Gorinchem.

Diensten en voordelen van Expo Beursstand
  • Kies uit meer dan 1000 basis-standontwerpen via onze online Stand Configurator.
  • Ontvang binnen 5 dagen gratis en vrijblijvend een 3D-ontwerpconcept.
  • Heb je vragen? We reageren binnen 24 uur op elke vraag.
  • 100% Pre-built Garantie. We bouwen de gehele beursstand ruim voor aanvang van WorkSafe op in onze werkplaats in Apeldoorn.
  • Laat je beursstand door ons opslaan, of besteed de logistiek uit.
  • Gratis opbouwen en afbreken van je beursstand bij full-service rental.
  • Compleet projectmanagement.
  • Transparante prijzen. Wat je ziet is wat je krijgt en we doen niet aan kleine lettertjes.

Met vestigingen in 6 grote Europese landen (Duitsland, Nederland, Oostenrijk, België, Zwitserland en Frankrijk) is Expo Beursstand een standbouwer van naam. Al 41 jaar staan we internationale organisaties bij en bezorgen we ze meer klanten, omzet en winst.

Wil jij je meer rendement halen uit je beursdeelname? Bezoek dan onze dichtstbijzijnde vestiging of showrooms, of laat je verrassen door een gratis 3D-standontwerp. Het is de eerste stap naar een succesvolle beursdeelname. Zoek niet verder naar de beste standbouwer voor WorkSafe in Gorinchem. Neem contact met ons op via 055 - 3238555 of stuur een e-mail naar info@beursstand.nl

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.