Ridecell

Maak jouw aanwezigheid bekend op Elektrotechniek Jaarbeurs, Utrecht

op maat gemaakte beursstands

Wees creatief met op maat gemaakte beursstands voor Elektrotechniek Jaarbeurs, Utrecht

Elektrotechniek Jaarbeurs is een uitgebreide vakbeurs die de nieuwste innovaties op het gebied van elektrotechniek laat zien.  De show richt zich op vier primaire industrieën - Productie, huishoudens, infrastructuur en energie. De focus van de show varieert van jaar tot jaar en is gericht op het tonen en delen van nieuwe bevindingen en technologieën die ten goede komen aan de primaire industrie.

De beurs zou bijvoorbeeld thema's kunnen omvatten als zonne-energie voor huishoudens in voorsteden, of innovaties in elektronische infrastructuur voor de productiesectoren. De beurs informeert de aanwezigen over de complexiteit van nieuwe opkomende industrieën binnen de elektronische sector. Een beursstand ontwerp op een evenement als de beurs Elektrotechniek in de Jaarbeurs biedt exposanten de kans om hun producten en diensten te presenteren en te demonstreren aan een ontvankelijk publiek. 

            Bel ons op 055-3238555 of stuur een mail naar info@beursstand.nl
 

Toegang tot een breed scala aan ontwerpen voor beursstands op Expo Exhibition Stands

In dit tijdperk van digitalisering is de beursindustrie enorm gegroeid om een integraal onderdeel te worden van elke marketingcampagne. De face-to-face interactie wordt door belanghebbenden niet gezien als een uitstel, maar wordt beschouwd als cruciaal voor de ontwikkeling van een bedrijf. Jouw stand ontwerp speelt dus een cruciale rol in het welslagen van je deelname. Kies daarom voor creatieve beursstands die je helpen om de aandacht van het juiste publiek te trekken. Daarvoor heb je standbouwers nodig die de ervaring en kennis hebben om een beursstand op maat te bouwen die specifiek is voor jouw merk.

Met onze Expo Exhibition Configurator heb je de mogelijkheid om door meer dan 900 unieke en creatieve stand ontwerpen en stand-ideeën te bladeren. Met slechts drie muisklikken heb je toegang tot een breed scala aan stand ontwerpen. Je kunt kiezen voor een beursstand kopen of beursstand huren die past bij jouw budget en specificaties.

Wij ontwerpen stands net zo onderscheidend als hun merken

Als standbouwer beschouwen wij design als het belangrijkste aspect op elke beursstand. Immers, als je beursstands koopt die aantrekkelijk zijn, helpen ze je om jouw tentoonstellingsdoelen te bereiken. Zodat jij er zeker van kunt zijn dat wij jou kunnen voorzien van de meest efficiënte beursstand ontwerpen in Nederland, vertrouwen wij op een ervaren en efficiënt team van stand designers om de juiste beursstand te bouwen voor Elektrotechniek Jaarbeurs, Utrecht.

Als één van de meest ervaren standbouwers van Nederland, heeft ons eigen team van ontwerpers bij elkaar een schat aan ervaring van meer dan 30 jaar. Zij kennen de kleine, maar cruciale nuances van het ontwerp als geen ander in de branche. Rekening houdend met de marketingbehoeften van bedrijven en de steeds veranderende beurstrends, creëren en updaten onze ontwerpers voortdurend ontwerpen om aan de verschillende behoeften te voldoen. Dus wanneer onze klanten jou een beursstand huren kunnen ze het beste verwachten.

 

Wij bieden prijs-inclusieve tentoonstellingsoplossingen samen met jouw beursstand 

Als stand bouwer voor de beurs zorgen wij ervoor dat de ideeën en het ontwerp van de stand overeenkomen met het eindproduct. Wij zorgen ervoor dat de productie van jouw stand wordt onderworpen aan de strengste kwaliteitscontroles. Wij produceren jouw gekozen ontwerp in onze moderne productiefaciliteiten met behulp van de hoogste kwaliteit materialen. Zo ben je er zeker van dat jouw stand voldoet aan alle eisen voor een state-of-the-art product. Daarnaast bieden wij onze klanten een 100% pre-montage garantie, waarbij jouw stand weken van tevoren wordt opgesteld in ons magazijn en gemonteerd in onze assemblageruimtes. Vanaf deze voormontage sturen wij jou foto's toe, die je kunt bekijken. Hiermee garanderen wij dat de beursstand volledig aan jouw verwachtingen voldoet. 

Werk daarom samen met één van de meest ervaren standbouwers van Nederland voor jouw unieke beursstand op de Elektrotechniek Jaarbeurs in Utrecht.

Geïnteresseerd?

Vraag een gratis 3D design aan
Overtuigd? Vraag dan om een fine tuning van de graphics en een technische tekening aan
Bezoek onze showroom en productie

Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom, zodat je een ‘live’ beeld krijgt van oplossingen en beursstands. Wat je ideeën ook zijn, wij hebben altijd up-to-date tips voor jouw beursdeelname en beursstand. 

Maak een afspraak of bel ons op: 055 - 3238555

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.