20 Topbeurzen in Amsterdam in 2023

20 Topbeurzen in Amsterdam in 2023

Amsterdam is een ideale uitvalsbasis. Zo landen er op Schiphol dagelijks vliegtuigen vanaf 320 internationale bestemmingen. Met zijn vele hotelkamers en Engelssprekende inwoners, is de hoofdstad de ideale locatie voor het organiseren van beurzen.

Amsterdam biedt jaarlijks plaats aan duizenden organisatoren en exposanten. Op de vele beurzen krijgen bedrijven, bezoekers en exposanten alle kansen om hun netwerk uit te breiden. Wil je je omzet en naamsbekendheid vergroten in 2023? Exposeer dan op een van de volgende beurzen.

1. Huishoudbeurs

Wanneer: 18 februari tot 24 februari 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Over de beurs:

De Huishoudbeurs is hét lifestyle evenement van Nederland, met een breed scala aan huishoudelijke producten, eten en drinken, huidverzorging, make-up, mode, schoonmaakartikelen en meer.

De beurs vindt plaats van 18 tot en met 24 februari 2023 in de RAI in Amsterdam, en trekt naar verwachting zo’n 200.000 bezoekers en meer dan 330 exposanten. Neem je met een opvallende beursstand deel aan de Huishoudbeurs in Amsterdam? Dan breng je je producten en diensten snel onder de aandacht van een enorm publiek.

2. Worlds Leading Wines Amsterdam

Wanneer: 1 februari 2023

Waar: Intercontinental Amstel, Amsterdam

Over de beurs:

The Worlds Leading Wines Amsterdam vindt plaats op 1 februari 2023 in het Intercontinental Amstel in Amsterdam. Op het evenement ontmoeten eersteklas wijnproducenten, importeurs, distributeurs en groothandelaren uit verschillende landen elkaar. Deelnemers komen uit onder andere Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Nederland, Nieuw-Zeeland, Australië, Zuid-Afrika en Chili.

Deze beurs is de perfecte plek om te netwerken, zakenrelaties aan te knopen en je imago te versterken. Presenteer jezelf aan potentiële klanten, het kan net de boost zijn die je nodig hebt.

Je kunt op ons vertrouwen!

Ik garandeer je een stress vrije
Beurs in Amsterdam

Rob-Dirkzwager.jpg
3. Cisco Live

Wanneer: 6 februari tot en met 10 februari 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Over de beurs:

Cisco Live vindt plaats van 6 tot en met 10 februari 2023 in de RAI in Amsterdam, Nederland. De beurs brengt technologievernieuwers samen om kennis op te doen en een community op te bouwen.

Bezoek de beurs en ontdek de wereld van Cisco! Test de nieuwste producten, maak kennis met de makers en ontdek wat de digitale toekomst in petto heeft.

Cisco Live verwacht ongeveer 5000 bezoekers en 500 top-exposanten uit binnen- en buitenland. Kom in contact met duizenden IT-professionals en ga waardevolle samenwerkingsverbanden aan. Koop of huur nu een aantrekkelijke beursstand.

4. Het Amsterdams Koffie Festival

Wanneer: 30 maart tot 1 april 2023

Waar: Westergas, Amsterdam

Over de beurs:

Het Amsterdam Coffee Festival vindt plaats van 30 maart tot 1 april 2023 in de Westergas in Amsterdam. Het is een niet te missen evenement voor koffieliefhebbers, professionals en liefhebbers van de bloeiende Amsterdamse koffiescene. Steel de show als fabrikant van koffie-apparatuur, koffiebrander of horeca-ondernemer. En kom laagdrempelig in contact met bestaande en toekomstige klanten.

5. Negenmaandenbeurs

Wanneer: 15 februari tot en met 18 februari 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Over de beurs:

De Negenmaandenbeurs is een niet te missen evenement voor huidige en toekomstige ouders. De editie van 2023 vindt plaats van 15 tot en met 18 februari 2023 in de RAI in Amsterdam, Nederland. Bezoekers vinden er alles wat te maken heeft met zwangerschap en baby's.

De Negenmaandenbeurs is de ideale plek om je bedrijf voor duizenden mensen te presenteren! Je bereikt er niet alleen bestaande klanten, maar kunt ook je naamsbekendheid vergroten, nieuwe contacten leggen en netwerken. Het is een fantastische kans die je niet mag missen! Met meer dan 10.000 verwachte bezoekers en 500 exposanten kan dit evenement wonderen voor je doen.

6. Silicone Expo Europe

Wanneer: 14 maart tot 16 maart 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Over de beurs:

De Silicone Expo Europe is een unieke beurs gericht op de siliconenindustrie. Dit jaar vindt hij van 14 tot 16 maart 2023 plaats in de RAI Amsterdam.

Silicone Expo Europe is een platform voor bedrijfsleiders, industriële professionals en hoogrenderende eindgebruikers binnen deze unieke branche. Ze netwerken, delen inzichten en presenteren de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Met educatieve sessies, 4000 bezoekers en 150 exposanten is de Silicone Expo Europe een must voor iedereen in de siliconenindustrie. Druk je stempel met een esthetisch aantrekkelijke beursstand op dit toonaangevende evenement.

1000+ standontwerpen
7. Passenger Terminal EXPO & Conference

Wanneer: 14 maart tot 16 maart 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Over de beurs:

De Passenger Terminal Expo & Conference - die plaatsvindt van 14 tot 16 maart 2023 in de RAI in Amsterdam - is een vooraanstaand wereldwijd platform voor de passagiersterminal-industrie. Het is de perfecte plek om je marketingdoelstellingen te realiseren. Zo kun je nieuwe producten lanceren, relaties met potentiële klanten opbouwen en je reputatie versterken.

Op het event vinden onder andere kennissessies plaats over de nieuwste trends, ontwikkelingen en oplossingen in de branche. De organisatie van de Passenger Terminal Expo & Conference verwacht zo’n 10.000 deelnemers en meer dan 300 exposanten.

Dit maakt het de ideale beurs om op te vallen met een aantrekkelijke beursstand.

8. International Amsterdams Motor Show (IAMS)

Wanneer: 6 tot 10 april 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Over de beurs:

De International Amsterdam Motor Show is de grootste autoshow van Nederland. De editie 2023 staat op de agenda van 6 tot 10 april, in de RAI in Amsterdam. Op de beurs kun je producten en diensten presenteren op het gebied van auto's, lifestyle, horloges, tuning en audio.

Bezoekers aan de International Amsterdam Motor Show kijken hun ogen uit bij de mooiste supercars, klassieke auto's, sportwagens en hypercars. Ook zijn er speciale evenementen en activiteiten, zoals een F1-simulator, Action Arena, Car Catwalk en meer.

Zo’n 5000 bezoekers en 100 exposanten uit het hele land zijn aanwezig op de International Amsterdam Motor Show.

Presenteer jezelf met een aantrekkelijke beursstands op de IAMS. Het is de ideale gelegenheid je ROI te maximaliseren en je naamsbekendheid te vergroten.

9. RemaTec Amsterdam

Wanneer: 27 juni tot 29 juni 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Over de beurs:

ReMaTec Amsterdam is de speciale internationale beurs voor de remanufacturing supply chain. Het evenement vindt van 27 tot 29 juni plaats in de RAI Amsterdam in Nederland.

ReMaTec Amsterdam is ‘s werelds grootste evenement in zijn soort. De beurs trekt exposanten en deelnemers uit 77 verschillende landen. Ontdek de nieuwste technologietrends, zoals elektrificatie, connectiviteit, autonoom rijden en gedeelde mobiliteitsplatforms.

Het evenement is een belangrijk platform voor directe interactie met deskundigen uit de sector. Ook zijn er volop besluitvormers en inkopers aanwezig, die op zoek zijn naar slimme oplossingen. Exposeren op ReMaTec biedt zakelijk volop kansen om je aanbod te verkopen, relaties aan te knopen, ideeën uit te wisselen en je marktkennis te vergroten.

10. Emerce EDAY

Wanneer: 5 oktober 2023

Waar: De Kromhouthal, Amsterdam

Over de beurs:

De Emerce EDAY is een toonaangevende beurs over de toekomst van online business, media en marketing. De editie 2023 vindt plaats op 5 oktober 2023 in De Kromhouthal in Amsterdam.

Op de beurs vinden paneldiscussies en educatieve sessies plaats over nieuwe bedrijven en strategieën. Ook zijn er productlanceringen, case studies en talloze exposanten. De Emerce EDAY verwacht zo'n 5000 bezoekers en 500 exposanten uit heel Europa.

11. Electric & Hybrid Marine Expo Europe 2023

Wanneer: 20 tot en met 22 juni 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Over de beurs:

De Electric & Hybrid Marine Expo Europe vindt plaats van 20 tot en met 22 juni 2023 in de RAI Amsterdam, Nederland. Meer dan 80 vooraanstaande deskundigen voeren paneldiscussies over de laatste inzichten en uitdagingen in de sector. De beurs wordt bezocht door reders en exploitanten, scheepsbouwers, ontwerpers en fabrikanten van voortstuwingssystemen, scheepsarchitecten, exploitanten van militaire vloten en havenexploitanten.

Werk je in de maritieme sector? Dan is dit je kans om de nieuwste elektrische en hybride maritieme laad- en aandrijvingstechnologieën, componenten en oplossingen te presenteren aan een gedreven publiek. Reserveer nu je beste beursstand.

12. European Women in Tech 2023

Wanneer: 28 juni tot 29 juni 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Over de beurs:

De European Women in Tech is de belangrijkste ontmoetingsplaats voor vrouwen in de tech-industrie. Het evenement vindt plaats op 28 en 29 juni 2023 in de RAI in Amsterdam.

Op de beurs kun je producten en diensten promoten bij tech-professionals van gemiddeld niveau. Het evenement heeft ook educatieve sessies van experts over de nieuwste technologische trends. 4500+ bezoekers zijn naar verwachting aanwezig op het evenement.

Deelname aan het European Women in Tech evenement biedt je de mogelijkheid om waardevolle leads te krijgen en je inzet voor diversiteit in de industrie te laten zien.

13. PROVADA

Wanneer: 13 juni tot 15 juni 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Over de beurs:

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van Nederland. In 2023 vindt hij plaats van 13 tot 15 juni in de RAI in Amsterdam. Het evenement brengt topbeslissers uit de vastgoedsector samen. De beurs biedt ook paneldiscussies en workshops van experts over onderwerpen als circulaire economie, smart cities, robotica, blockchain en meer.

PROVADA rekent op 24.000+ bezoekers en meer dan 275 exposanten. Laat je vastgoedaanbod zien en maak een blijvende indruk op dit evenement, met een aantrekkelijke en opvallende beursstand!

14. Car Wash Show Europe

Wanneer: 21 tot 22 september 2023

Waar: EXPO Groot Amsterdam

Over de beurs:

De Car Wash Show Europe is de grootste autowasbeurs van Europa. Hij vindt op 21 en 22 september 2023 plaats in de EXPO Greater in Amsterdam.

De beurs brengt beslissers uit de carwash en detailing samen. Naar verwachting komen er zo’n 2500 bezoekers uit 70 landen af op de Car Wash Show Europe. Exposeer op dit bijzondere evenement en laat je van je beste kant zien.

15. Intermodal Europe

Wanneer: 10 oktober tot 12 oktober 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Over de beurs:

Intermodal Europe is de belangrijkste beurs voor containervervoer en de internationale transportsector. Het evenement vindt plaats van 10 tot 12 oktober 2023 in de RAI Amsterdam, in Nederland.

De beurs is een perfect platform voor internationale fabrikanten en leveranciers om nieuwe producten te lanceren, kopers te bereiken en agenten en distributeurs aan te stellen. Intermodal Europe organiseert ook verschillende seminars en workshops, die praktisch advies en bruikbare inzichten bieden.

Intermodal Europe is de ultieme internationale bijeenkomst voor mensen uit de vracht- en logistieke sector, met deelnemers uit meer dan 90 landen tijdens de vorige edities! Ook dit jaar biedt het evenement een geweldige kans om blijvend je naamsbekendheid te vergroten en je netwerk fors uit te breiden. Mis dit krachtige platform niet.

16. World Drug Safety Congress

Wanneer: 4 tot 5 oktober 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Over de beurs:

Het World Drug Safety Congress Europe is het ideale evenement om in contact te komen met experts op het gebied van farmacovigilantie. De beurs vindt plaats op 1 februari 2023 in de RAI in Amsterdam, en biedt educatieve sessies onder leiding van vooraanstaande experts.

World Drug Safety Europe wil een brug slaan tussen internationale regelgevende instanties, patiëntenvertegenwoordigers en professionals uit de industrie. Meer dan 1500 afgevaardigden en meer dan 100 exposanten zullen deze beurs bijwonen. Door op dit congres te exposeren met een aantrekkelijke beursstand, vergroot je je zichtbaarheid onder duizenden besluitvormers uit de biofarmaceutische industrie.

17. Parcel+Post Expo

Wanneer: 24 tot en met 26 oktober 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Over de beurs:

De Parcel+Post Expo is het belangrijkste evenement voor wereldwijde pakketbezorging, E-commerce logistiek en de post-industrie. Het vindt plaats van 24 tot 26 oktober 2023 in de RAI in Amsterdam.

De beurs geeft je de kans om technologie, innovaties, software en oplossingen te presenteren aan bezoekers uit binnen- en buitenland. Het is de perfecte kans om diep te duiken in de spannende toekomst van wereldwijde bezorging. Topexperts delen de nieuwste inzichten tijdens interactieve sessies over post- en pakketbezorging. Dit maakt de beurs tot een must voor trendsetters.

Ongeveer 5000 bezoekers en 500 exposanten zullen aanwezig zijn op het evenement. Wil je exposeren op de Parcel+Post Expo? Kies dan voor een aantrekkelijke beursstand en verzeker je van maximale aandacht.

18. Aquatech Amsterdam

Wanneer: 6 november tot 9 november 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Aquatech Amsterdam is het toonaangevende evenement voor proces-, drink- en afvalwater. De editie 2023 vindt plaats van 6 tot 9 november in de RAI in Amsterdam.

Aquatech brengt watertechnologie-professionals uit Amsterdam en daarbuiten samen. Het is het perfecte platform voor het uitwisselen van kennis, het opbouwen van duurzame relaties en het creëren van gekwalificeerde leads. 20.000+ bezoekers bezoeken Aquatech Amsterdam. Deze beurs biedt je de wereldwijde aandacht die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

19. BeleggersFair

Wanneer: 10 november 2023

Waar: Beurs Van Berlage, Amsterdam

Over de beurs:

De BeleggersFair is Nederlands grootste beleggingsevenement met een divers en breed programma. De editie 2023 vindt op 10 november plaats in de Beurs Van Berlage in Amsterdam.

Van ervaren investeerders tot degenen die hun eerste stappen zetten, deze beurs is de perfecte manier om je expertise te vergroten. Op de BeleggersFair vinden ook plenaire sessies, masterclasses en spoedcursussen plaats om de kennis van beleggen te verfijnen of te verbreden. De beurs verwacht zo’n 5000 bezoekers en 500 exposanten uit het hele land.

20. METSTRADE Show

Wanneer: 15 tot en met 17 november 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Over de beurs:

De METSTRADE Show is de grootste beurs van maritieme apparatuur, systemen en materialen ter wereld. De editie 2023 vindt plaats van 15 tot 17 november in de RAI in Amsterdam.

Op de beurs kom je in contact met professionals uit de maritieme recreatiesector, uit meer dan 100 landen. Exposeren op de METSTRADE Show vergroot je naamsbekendheid en zorgt voor waardevolle leads. Duizenden bezoekers en zo’n 1300 exposanten uit binnen- en buitenland komen op het evenement af. Koop of huur een opvallende beursstand voor de METSTRADE Show. Het is de snelste manier om je omzet te maximaliseren.

21. Vrij Van Voedings- & Gezondheid Ingrediënten

Wanneer: 21 en 22 november 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Over de beurs:

De Free From Food & Health Ingredients is Europa's toonaangevende beurs voor gezonde voeding. Het evenement vindt plaats van 21 tot 22 november 2023 in de RAI in Amsterdam. De beurs biedt volop kansen om te netwerken en te leren van toonaangevende vertegenwoordigers in de retail, food service, research & development, bio-science en gezondheidssector. Mis hem dus niet.

De Free From Food & Health Ingredients beurs overbrugt de kloof tussen retail marketing en voedingstechnologie. Op de beursvloer staan landenpaviljoens, waar exposanten zoals jij hun producten en diensten promoten. De beurs trekt duizenden bezoekers en meer dan 300 exposanten aan. Exposeren op de Free From Food & Health Ingredients vergroot je naamsbekendheid, omzet en winst.

22. Offshore Energy Exhibition & Conference

Wanneer: 28 en 29 november 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Over de beurs:

De Offshore Energy Exhibition & Conference is hét toonaangevende evenement voor de totale offshore energie-industrie in Europa. Hij vindt plaats van 28 tot 29 november 2023 in de RAI in Amsterdam.

Op deze beurs kun je je aanbod en expertise in de offshore en energie laten zien. De Offshore Energy Exhibition & Conference brengt experts en de industrie samen om kennis te delen en de laatste trends en ontwikkelingen te bespreken. Op de beurs zijn meer dan 9000 bezoekers en 450 exposanten aanwezig. Maak een onuitwisbare indruk op de Offshore Energy Exhibition & Conference, met een doelgerichte beursstand.

23. Masters Expo

Wanneer: 7 tot 11 december 2023

Waar: RAI Amsterdam, Nederland

Over de beurs:

De Masters Expo is het grootste netwerkevenement van Nederland. Hij vindt plaats van 7 tot en met 11 december 2023 in de RAI in Amsterdam. De beurs brengt ondernemers en familiebedrijven uit verschillende sectoren samen.

De Masters Expo organiseert verschillende netwerkevenementen en Keynote Talks van verschillende industrie-experts. Op de beurs komen naar verwachting 5000 bezoekers en 500 exposanten af.

Exposeer op de Masters Expo met een doelgerichte en aantrekkelijke beursstand. Dan ontmoet je snel en gericht talloze professionals uit de sector, en kun je lucratieve partnerschappen aangaan.

Tot slot.

Amsterdam heeft een enorme diversiteit aan beurzen. Wat ze gemeen hebben is de moordende concurrentie onder exposanten. Iedereen probeert hetzelfde publiek te bereiken. Maak daarom het verschil met een onweerstaanbare beursstand.

Een professioneel standbouwbedrijf als Expo Beursstand ondersteunt je tijdens het hele proces. Van ontwerp en productie tot de montage en demontage van je beursstand.

We hebben 40+ jaar ervaring in het creëren van eersteklas beursstands voor prestigieuze opdrachtgevers in elke denkbare branche. Profiteer van onze jarenlange ervaring in ontwerp, productie en levering, en verzeker jezelf van een succesvolle beurservaring.


Gerelateerde berichten

Op zoek naar een huurstand in Europa?

Kies uit meer dan 1000 ontwerpen, gebaseerd op je standgrootte en beurslocatie

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.