StocExpo: exposeer op 's werelds grootste beurs voor de tankterminalindustrie

Neem je deel aan StocExpo in Rotterdam en wil je indruk maken? Dan is Expo Exhibition Stands de ideale partij voor het kopen of huren van een beursstand. 

StocExpo Europe is 's werelds grootste en bekendste internationale evenement voor de tankterminalindustrie. De beurs vindt van 26 t/m 28 maart 2019 plaats in Rotterdam en viert zijn 15e verjaardag. Met grote spelers als Stolthaven Terminals, Inter Terminals en Oiltanking en meer dan 200 exposanten is evenement groter dan ooit.

Exposeer je binnenkort op StocExpo en ben je op zoek naar de beste beursstand? Bij Expo Beursstand kun je de beste beursstand kopen of huren en we nemen al het werk uit handen. Van gratis 3D-ontwerp tot logistiek en van op- en afbouw tot projectmanagement: we staan voor je klaar. 

 

StocExpo Europe 2019 interessant voor netwerken en business opportunities  

StocExpo is een combinatie van een beurs en conferentie. Door zijn gunstige ligging in het ARA-gebied is het evenement interessant voor alle betrokken partijen in de tankterminalindustrie. 

Duizenden professionals, experts en analisten van toonaangevende oliemajors, terminals en opslagbedrijven uit meer dan 70 landen zijn aanwezig voor acquisitie, netwerken en kennisuitwisseling. 

Exposanten als Endress + Hauser, Emerson en CTS Group presenteren op StocExpo Europe 2019 hun nieuwste innovaties, technologieën en producten voor een internationaal publiek. De organisatie van StocExpo breng klanten en exposanten bij elkaar met een speciaal kopers-programma. Dit maakt het evenement extra interessant voor exposanten en bezoekers.   

Je kunt op ons vertrouwen!

Ik garandeer je een stress vrije
Beurs in Amsterdam

Rob-Dirkzwager.jpg
Beursstand kopen of huren voor StocExpo in Ahoy, Rotterdam

Neem je deel aan StocExpo in Rotterdam en wil je een onuitwisbare indruk maken? Dan is Expo Beursstand de ideale partij voor het kopen of huren van een beursstand. 

Met 39 jaar internationale ervaring maken we beursstands die naadloos passen bij je wensen, doelen en budget. Jouw kennis en onze ervaring maakt van je beursdeelname aan StocExpo een doorslaand advies. Dit is waarom: 

Kies uit 900 + standontwerpen voor StocExpo Europe

Bespaar kosten en tijd met onze Expo Stands Configurator. Kies eenvoudig een basisontwerp uit meer dan 900 beursstands en we passen hem volledig naar je wensen aan. 

 
Laat je volledig ontzorgen

Deelnemen aan een beurs brengt veel stress met zich mee. We ontzorgen je met logistiek, grafisch ontwerp en op- en afbouw van de stand. Kies de diensten die je wilt en we voeren ze voor je uit. Snel, nauwkeurig en voor vaste lage prijzen. 

Transparante pakketten met all-inclusive prijzen

Bewaak je budget met onze all-inclusive prijzen. Je weet altijd precies waar je aan toe bent. 

Beursstand bekijken in eigen Experience Centers 

Je kunt een beursstand huren of kopen via internet. Je weet alleen niet wat je krijgt en de kwaliteit valt vaak tegen. Wij geloven dat je een beursstand eerst moet ervaren. Bezoek daarom een van onze Experience Centers door heel Nederland.

Gratis 3D beursstand ontwerp

Ontvang gratis een realistische 3D impressie van hoe je beursstand eruit kan komen te zien. Deze passen we desgewenst net zolang aan tot je tevreden bent.

100% Op-tijd-klaar-garantie
Stressen voor StocExpo is niet nodig, dankzij onze 100% Op-tijd-klaar-garantie. Je stand is gegarandeerd ruim op tijd klaar voor je beursdeelname in Rotterdam.

Praktische informatie over StocExpo 2019

Op StocExpo Europe 2019 vindt voor de allereerste keer een langverwacht CPD-gecertificeerd conferentieprogramma plaats. Deelnemers krijgen toegang tot diepgaande sessies en debatten door meer dan 30 sprekers uit de industrie. Medewerking is er van onder andere CEO's, terminalmanagers en analisten van bedrijven als Shell, Alpha Terminals en de haven van Rotterdam. 

Organisator Mark Rimmer over het evenement: "StocExpo is het grootste internationale evenement voor de tankterminal industrie; een plek waar de meest innovatieve spelers samenkomen om deze zeer dynamische markt te bespreken.”

Rimmer vervolgt: “De afgelopen twee jaar is de Europese vraag naar energie blijven stijgen. Dit dwingt betrokken partijen tot ontwikkelingen in nieuwe technologie, materialen en automatiseringsapparatuur. We verwachten dat al die innovatie op de beursvloer te zien zijn." 
StocExpo Europe vindt plaats op 26, 27 en 28 maart 2019 in Ahoy in Rotterdam. Meer informatie over het evenement vind je op www.stocexpo.com. 
 


GEÏNTERESSEERD IN DEELNAME AAN EEN BEURS?

Je kunt ons bereiken op 055-3238555 of op INFO@BEURSSTAND.NL

Op zoek naar een huurstand in Europa?

Kies uit meer dan 1000 ontwerpen, gebaseerd op je standgrootte en beurslocatie

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.