Zo vind je de beste standbouwer voor een beurs

Google op standbouwer en je krijgt duizenden resultaten. Hoe kies je de beste partij uit dit overweldigende aanbod? Met deze tips lukt het zeker.

Exposeren op een publieks- of vakbakbeurs blijft relevant. De uitgangspunten zijn dankzij internet weliswaar verschoven, maar beurzen hebben zichzelf opnieuw uitgevonden

De presentatie van nieuwe producten en diensten is niet langer de belangrijkste publiekstrekker. Kennisdeling, netwerken en het vergroten van je naamsbekendheid des te meer. En persoonlijkheid tonen niet te vergeten, want dat is online een stuk moeilijker.

Beursdeelname vergroot zichtbaarheid en interesse

Klanten werf je niet zomaar. Daar gaan de nodige stappen aan vooraf. Het See-think-do-care-model omschrijft dit treffend. 

In de see-fase moeten mensen met je in contact komen. Vervolgens gaan ze je hopelijk overwegen (think) en tot aanschaf over (do). In de laatste fase wil je klanten dicht bij je houden (care). Klanten werven kost veel meer moeite dan meer verkopen aan bestaande afnemers. 

Exposeren op een beurs is voor alle fases van het see-think-do-care-model interessant. Je komt in contact met potentiële afnemers en bestaande klanten. Je kunt beursbezoekers overtuigen van de noodzaak van je producten en diensten. En je kunt direct zaken doen. Dit allemaal op een paar vierkante meter, bij mensen die naar jou toekomen. 

 

Wie-man-Messeprovider-findet-und-engagiert.jpg

Kies de beste standbouwer bij je wensen, doelen en budget

Sta je binnenkort op een beurs, of overweeg je dat te doen? Dan heb je allereerst een beursstand nodig. Maar welke standbouwer schakel je daarvoor in

Standbouwers zijn er in alle soorten en maten. Van laagdrempelig en goedkoop tot high end en super exclusief. Ga nooit met de eerste de beste in zee en kies altijd een partij waar jij je prettig bij voelt. Daarbij kun je puur kijken naar de prijs, maar dit is slechts een factor. Een succesvolle standbouwer denkt met je mee tijdens het hele proces en staat je bij, met raad en daad. 

Waar moet je op letten bij het kiezen van de beste standbouwer? Dit zijn de belangrijkste punten

Beste standbouwer is een allrounder

Een opvallende en effectieve beursstand is onmisbaar voor succes op de beursvloer. Maar een ervaren bouwer kijkt verder dan de stand alleen. Bij Expo Exhibition Stands hebben we bijvoorbeeld 39 jaar internationale ervaring en gedreven professionals in dienst voor alle belangrijke werkzaamheden. Dit geeft je een concurrentievoordeel.

Laat je uitgebreid adviseren over de beste stand voor je wensen, doelen en budget. Krijg coaching en advies. En profiteer van essentiële tips op het vlak van standontwerp, logistiek en aftersales. Het vergroot je succes en verlaagt je kosten.

Je kunt op ons vertrouwen!

Ik garandeer je een stress vrije
Beurs in Amsterdam

Rob-Dirkzwager.jpg
Bekijk beursstand voor je tot aanschaf over gaat

“Het zag er zo mooi uit op het plaatje.” Online doe je gauw een impulsaankoop en die vallen nogal eens tegen. Dit kan je ook overkomen bij een beursstand, maar dan zijn de financiële gevolgen een stuk groter. Voorkom dit en weet waar je ja op zegt. 

Bij Expo Exhibition Stands krijg je gratis een 3D Design van je potentiële nieuwe stand. Pas als je helemaal tevreden bent kijken we naar vervolgstappen. Ook hebben we Experience Centers in binnen- en buitenland. Hier bekijk je de nieuwste stands en trends. En kun je de verschillende mogelijkheden beter beoordelen. Zo kies je altijd een stand die volledig bij je past. 

Goede standbouwer is transparant

Als opdrachtgever wil je geen gedoe over prijzen en diensten. Een betrouwbare standbouwer is daarom op de eerste plaats transparant. Je weet precies wat je krijgt en voor welk bedrag. Met een bezichtiging aan een showroom zijn twijfels en onduidelijkheden helemaal uitgesloten. 

Overweeg je een beursstand te kopen of te huren bij Expo Exhibition Stands? Dan werken we met vaste pakketten en all-inclusive-prijzen. Je kiest de producten en diensten die bij je passen en weet vooraf precies wat ze kosten. Zo voorkom je budgettaire verrassingen. 

Transparantie wil je ook hebben over deadlines. Voor een beursdeelname moet veel gebeuren. Dan wil je niet stressen over de opleverdatum van je stand. Wij ondervangen dit met een 100%-op-tijd-klaar-garantie. Je beursstand is gegarandeerd op het afgesproken tijdstip klaar. Onder alle omstandigheden.

Logistiek en projectmanagement

Wil je succesvol zijn op een beurs, dan je planning van levensbelang. Vooruit, je kunt alles op het laatste moment doen en flink improviseren. Maar dat kost je enorm veel stress, je bent afwezig op de beursvloer en je laat zonder twijfel kansen liggen. Begin je op tijd met de voorbereiding en het inplannen van afspraken dan ben je in topvorm. 

Een ervaren standbouwer kan je helpen met projectmanagement, logistiek en op- en afbouw van de stand. Door deze taken uit te besteden heb je je handen vrij voor de zaken waar jij goed in bent. Je bedrijf en boodschap zo goed mogelijk presenteren aan de mensen die je wilt bereiken.

Ben je bang dat diensten uitbesteden duur wordt? Praat dan eens met een van onze adviseurs. Met onze 39 jaar ervaring en internationale netwerk weten we hoe kosten kunnen besparen. En dankzij all-inclusive prijzen weet je altijd waar je aan toe bent.

Een ervaren standbouwer maakt het verschil

Er zijn veel goede zangers, maar weinig artiesten breken internationaal door. Zo werkt het in de standbouw-branche ook. Een ervaren standbouwer biedt meer dan een mooie stand. Medewerkers denken met je mee over je boodschap, de mensen die je wilt bereiken, je doelen en het beschikbare budget. Zo maken ze het verschil. 

Expo Beursstand is in 39 jaar uitgegroeid tot een speler van wereldformaat. Met vestigingen in o.a. Frankrijk, Duitsland en Spanje weten we wat werkt op een beursvloer. En vertalen we dit naar een beursstands waarmee jij het verschil maakt. Elke beurs opnieuw. 


GEÏNTERESSEERD IN DEELNAME AAN EEN BEURS?

Je kunt ons bereiken op 055-3238555 of op INFO@BEURSSTAND.NL

Op zoek naar een huurstand in Europa?

Kies uit meer dan 1000 ontwerpen, gebaseerd op je standgrootte en beurslocatie

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.