Top 5 Mobiele Apps om de volgende beurs een succes te maken

Beurzen dienen als een geweldig platform om jouw merk in de branche te vestigen, in contact te komen met klanten en een hoop kwalitatieve leads te verzamelen. Maar met de bruisende sfeer en drukte op de beurs, kan het een behoorlijke taak zijn om georganiseerd te blijven en tegelijkertijd de leads en contactgegevens zorgvuldig op te slaan. Je hebt immers slechts beperkte tijd om jouw merk efficiënt te presenteren, je prospects te engagen en tegelijkertijd alle contactgegevens te verzamelen. Opkomende technologie is een zegen voor exposanten in het helpen om dingen competenter te beheren, van reismanagement tot personeelsplanning.  

Top 5 Mobiele Apps om de volgende beurs een succes te maken

Nu zijn er tal van mobiele apps ontwikkeld om beursprocessen moeiteloos te plannen en uit te voeren, en er wordt gezegd dat de meeste van de apps niet eens Wi-Fi nodig hebben. (Wi-Fi is immers niet altijd beschikbaar, vooral in grote congrescentra). Om het proces eenvoudiger te maken, hebben we een lijst van vijf mobiele apps samengesteld die deelname aan een vakbeurs eenvoudiger zullen maken.

1. QuickTapSurvey

Zoals de naam al zegt, stelt deze populaire app exposanten in staat om voor elk doel een enquête te maken, van marktonderzoek, het vastleggen van leads, tot het ontvangen van feedback van klanten. Het mooiste is dat er geen internetverbinding nodig is en dat de app zowel op iOS- als Android-toestellen kan worden gebruikt. De QuickTapSurvey App is zo ontworpen dat hij gemakkelijk en snel te bedienen is, inclusief grote knoppen, leesbare tekst en vragen kunnen met slechts een paar swipes verstuurd worden. Met krachtige rapportages kan je een snelle analyse van de onderzoeksresultaten uitvoeren, rapporten genereren en real-time gedrag van gebruikers monitoren. Zodra de enquête is voltooid, wordt er direct een geautomatiseerde e-mail verstuurd. Het maandelijkse abonnement op de app is er in drie prijscategorieën:

Individueel plan: 16$
Pro plan: 41$
Premium plan: 84$

2.  Leadature

Leadature is een lead capture oplossing voor beurzen en conferenties die je helpt om leads voor jouw bedrijf vast te leggen en te kwalificeren, automatisch collaterals te distribueren en real-time data statistieken te leveren. Het is toegankelijk op computers, tablets en smartphones en kan met of zonder internetverbinding worden bediend. Met de app kan je beurspassen en visitekaartjes scannen, e-mails naar klanten sturen en de statistieken evalueren. Met behulp van Leadature kan je jouw prospects snel en efficiënt uit de sales pijplijn halen.

Leadature-voordelen:

• Personaliseert e-mail naar klanten
• Maakt productspecifieke kwalificatievragen mogelijk
• Directe gegevensoverdracht naar CRM-systemen
• Real-time rapportage en gegevensuitvoer in real-time

Je kunt op ons vertrouwen!

Ik garandeer je een stress vrije
Beurs in Amsterdam

Rob-Dirkzwager.jpg

3. Pixe Snap

De Pixe Snap App helpt bij het integreren van een fotostation in jouw beursstand die door standmedewerkers kan worden bediend of door bezoekers als selfie kan worden meegenomen. Deze foto's kunnen worden gedeeld via jouw officiële social media-accounts, waaronder Twitter, Facebook en Instagram. De app helpt bij het opmaken van elke foto met jouw bedrijfslogo, de naam en datum van de beurs en het gebruik van hashtags of andere reclameboodschappen. Het kan ook velden voor het verzamelen van leads bevatten en jouw deelnemers de keuze geven om tekst aan hun foto's toe te voegen voordat ze op social media worden gedeeld. Als je op zoek bent naar een basisoptie voor foto's in de stand, dan kan je kiezen voor Pixe LLC's Pixe Social, die bestaat uit de app, high-definition schermen en een doos met versieringen en props in lijn met jouw huisstijl.

4. iPrize Wheel

Freebies zijn een leuke manier om jouw publiek te betrekken en nieuwsgierigheid en interesse te wekken rond jouw beursstand. In plaats van een groot rad van fortuin of andere hulpmiddelen te gebruiken als giveaway, kun je de iPrizeWheel App gebruiken, waarmee je wedstrijden kunt organiseren op jouw laptop of tablet. Het is perfect voor kleine beursstands met beperkte ruimte. De app biedt realistische geluidseffecten en wervelende beweging en werkt als een geweldig instrument om bezoekers aan te trekken, zelfs van een afstand. Het kan worden aangesloten op alle modellen van de iPad, waaronder Mini, Air en Pro. Je kunt hem ook in een iPad-kiosk op de beursstand weergeven. Hoewel je een internetverbinding nodig hebt om toegang te krijgen tot e-mail op je iPad, kun je de volledige functionaliteit van de app gebruiken, inclusief dataverzameling zonder Wi-Fi of internet.

5. ShowGo Mobile

De ShowGo Mobile App is expliciet ontworpen voor beurs dealers die event managers helpen om met hun vertegenwoordigers te communiceren over de personeelsbezetting, schema's en hotelarrangementen en taken. De app kan zowel in iOS als in Andriod worden gebruikt. De gegevens kunnen direct worden doorgegeven aan jouw personeel, omdat ze worden gehost op de cloud server. Het dient als een snelle manier om informatie over te brengen in situaties zoals een wijziging in de planning of het annuleren van vluchten. Deze app helpt iedereen op de hoogte te houden van de wijzigingen en ontlast je manager van het plegen van vele telefoontjes en iedereen individueel te informeren.

Dus, als je op zoek bent naar apps die jouw beurs zonder enige moeite beheren, dan zijn dit enkele van de beste apps die je kunt gebruiken. Van het vastleggen van leads, interne communicatie tot het betrekken van het publiek in jouw beursstand; ze kunnen je zeker helpen jouw beursdeelname te verbeteren.

Nog steeds in de war welke App te kiezen? Hier is een snelle app-vergelijkingstabel die je zal helpen de functionaliteit beter te begrijpen.

 


Op zoek naar een huurstand in Europa?

Kies uit meer dan 1000 ontwerpen, gebaseerd op je standgrootte en beurslocatie

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.