Zo kies je de beste standbouwer van Nederland

Zoek je een professionele en betrouwbare Nederlandse standbouwer? Dan zie je door de bomen al snel het bos niet meer. Deze tips voorkomen dat je verdwaalt.

Een standbouwer zoeken is niet zo moeilijk. Zo geeft Google alleen al 52.800 resultaten. Probeer daar maar eens de beste uit te vissen… Daar komt bij dat ‘de beste’ niet bestaat. Want dat hangt sterk af van je wensen, budget en het soort standbouwer waar jij je prettig bij voelt.  

Zo kies je de beste standbouwer van Nederland

NEEMT U DEEL AAN EEN BEURS?

JE KUNT ONS BEREIKEN OP 055-3238555 OF OP info@beursstand.nl

Aan de hand van deze tips vind je wel de standbouwer die het beste bij jou past. En voorkom je moeizame samenwerkingen en onverwacht hoge kosten. Laten we daarom snel van start gaan. 

Beste standbouwer kiezen? Weet wat je zoekt

“Ik wil nieuwe schoenen.” Leg het verzoek bij een doorsnee schoenenzaak neer en je kunt de rest van de dag passen. Het is te algemeen. Dit geldt ook bij het zoeken van een geschikte standbouwer. Als je niet goed weet wat je zoekt, kan de speurtocht lang duren. 

Breng voor je op zoek gaat naar een standbouwer zoveel mogelijk zaken in kaart. Zoals de eisen van de stand, het beschikbare budget en je deadline. Dit maakt het al een stuk concreter. Zoek daarna gericht naar standbouwers die aansluiten bij je wensen en eisen. Dat scheelt veel tijd.

Vraag oud-klanten wat ze van hun standbouwer vinden

De beste reclame is mond-tot-mondreclame. Of het nu offline of online is, aanbevelingen van bestaande afnemers zeggen altijd meer dan reclamekreten. 

Heb je een potentiële standbouwer op het oog? Kijk dan naar testimonials online. Op hun site, maar ook op onafhankelijke beoordelingssites als Trustpilot en Klantenvertellen. Kijk kritisch naar namen en functies van beoordelaars en Google er zo nodig naar.

Vind je iemand met naam en toenaam, dan kun je hem of haar eventueel ook benaderen via bijvoorbeeld LinkedIn. Een berichtje is zo gestuurd en het kan waardevolle inzichten opleveren. Spreek je met bestaande klanten? Vraag dan onder andere hoe de standbouwer omging met lastige vragen, last-minute aanpassingen of deadlines. Die informatie vind je niet op een site of in een folder.

Standbouwer in Nederland kiezen? Kijk kritisch naar je budget

Wat mag een goede beursstand kosten? Het is een lastige vraag die elke exposant zelf moet beantwoorden. In de regel is het wel zo dat je krijgt waar je voor betaalt.

Een beursstand huren is goedkoper dan een stand kopen. Maar huur je 3 a 4 keer, dan heb je de koopstand al terugverdiend.

De kwaliteit van beursstands loopt sterk uiteen. Wil je een voordelige beursstand kopen? Let dan extra op de kwaliteit. De stand wil je vaker opbouwen en afbreken en goedkope onderdelen zijn vaak kwetsbaar. Dan kun je beter meer betalen voor een stand die bij intensief gebruik echt goed blijft.

Verder is continuïteit belangrijk. Zijn de onderdelen van een stand op voorraad leverbaar? En heb je een vast aanspreekpunt voor het geval er iets misgaat? Dit is vaak verrekend in de prijs.

Kijk qua prijs ook naar verborgen kosten en de meerprijs van maatwerk. Het mooiste is een beursstand voor een vaste prijs. Dan weet je precies waar je aan toe bent.

Je kunt op ons vertrouwen!

Ik garandeer je een stress vrije
Beurs in Amsterdam

Rob-Dirkzwager.jpg

Goede standbouwer voldoet aan je verwachtingen

Standbouwers zijn er als specialist en generalist. Specialisten zijn in een ding heel goed. Generalisten bieden een breed pakket aan diensten. De een is niet beter dan de ander, als ze maar duidelijk zijn in hun aanbod.

Maak concrete afspraken voor je een opdracht voor een nieuwe beursstand bevestigt. Idealiter krijg je een gratis 3D-prototype van de te realiseren stand. Dan weet je vooraf precies waar je akkoord op geeft.

Kijk naar keurmerken en accreditaties

Keurmerken en accreditaties zeggen iets over de kwaliteit van een standbouwer. Geaccrediteerde bouwers zijn transparant en staan voor kwaliteit. Geschillen lossen ze netjes op of worden voorgelegd aan een geschillencommissie. Dit garandeert je financiële zekerheid.

One-stop-shop scheelt tijd en geld

Bij het succesvol deelnemen aan een beurs komt veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan ontwerp, realisatie, logistiek en projectmanagement.

Bij alles-in-een standbouwer beoefenen ze deze disciplines op hoog niveau. En adviseren ze je bovendien over marketing, design en wet- en regelgeving. Dit scheelt tijd en geld en behoedt je voor financiële blunders

Communicatie net zo belangrijk als de stand

Een laatste belangrijke punt bij het kiezen van je ideale standbouwer is de communicatie. Een prettige samenwerking is namelijk essentieel voor een geslaagd eindresultaat.

Laat je daarom niet alleen leiden door je verstand, maar ook door je gevoel. En kies een standbouwer die je vertrouwt, die kwaliteit levert en waar je je goed bij voelt. Dan schep je de voorwaarden voor een optimaal eindresultaat.

Beste standbouwer kiezen kost tijd

Een standbouwer zoeken is niet zo moeilijk, maar de beste kiezen is een ander verhaal. Breng daarom goed in kaart wat je zoekt, wat je wilt besteden en welke standbouwer jouw droom het beste kan realiseren. Vertrouw daarbij niet blind op mooie woorden, maar staaf het bij bestaande klanten. En vertrouw daarbij op je gevoel, want dat klopt vaak haarfijn.

Houd tijdens je zoektocht naar de beste Nederlandse standbouwer de tips in het achterhoofd. Dan maak je van je volgende beursdeelname een doorslaand succes.


Op zoek naar een huurstand in Europa?

Kies uit meer dan 1000 ontwerpen, gebaseerd op je standgrootte en beurslocatie

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.