De Leveranciersdagen

De Leveranciersdagen is het jaarlijkse evenement voor iedereen die werkt in de promotiebranche. Dit jaar vindt de negende editie plaats. Verspreid over 2 dagen ontmoeten 150 fabrikanten en importeurs elkaar in Expo Houten, net buiten Utrecht. Bezoekers en exposanten uit 12 landen wonen de beurs bij.

Vakbeurs De Leveranciersdagen is exclusief voor iedereen die promotionele producten en diensten levert aan eindgebruikers. Afnemers zijn niet welkom op de beursvloer. Door zijn duidelijke focus is het evenement een must voor fabrikanten en suppliers van promotionele producten. Zowel exposanten als bezoekers ontmoeten elkaar op management- en supply chain-niveau.

De Leveranciersdagen bestaan uit een vakbeurs en seminarprogramma. Tijdens kennissessies ontdekken bezoekers nieuwe trends en ontwikkelingen. Ook kunnen ze zichzelf promoten, en ondersteunt de organisatie exposanten met de inzet van diverse media. Zo trekt het evenement steeds meer bezoekers aan.

Op de Leveranciersdagen leren aanbieders en distributeurs van promotionele artikelen elkaar beter kennen en versterken ze hun band. Dit biedt volop zakelijke kansen. Wil je je netwerk uitbreiden op De Leveranciersdagen? Dan is het cruciaal dat je over een opvallende en doelgerichte beursstand beschikt. Laat daarom je standontwerp maken door Expo Exhibition Stands. Dan val je op tussen de 150 exposanten en werf je de juiste bezoekers.

Waarom kiezen voor Expo Exhibition Stands voor je beursstand in Utrecht?

Expo Exhibition Stands is een vooraanstaande Europese standbouwer. Met 40 jaar standbouw-ervaring weten we wat werkt op verschillende beursvloeren. En hebben we een catalogus van 1000+ standontwerpen opgebouwd.

Exposeer je binnenkort op De Leveranciersdagen? Kies dan voor een basisstand, die we volledig aanpassen aan je wensen. Of laat een maatwerk beursstand ontwerpen, die volledig aansluit bij je organisatie, boodschap en de mensen die je wilt bereiken.

Bij Expo Exhibition Stands leggen we de lat altijd net wat hoger. Daarom voeren we alle werkzaamheden zelf uit. En hebben we eigen productieafdelingen, waar gedreven vakmensen je beursstand vanaf de grond opbouwen.

We ontwerpen en bouwen je beursstand onder streng toezicht en gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen. Zoals de nieuwste printtechnologie. Daardoor spat het drukwerk van je beursstand af. En maak je een onweerstaanbare eerste indruk.

Wil je beursstand kopen of huren? Het kan allebei. Via de unieke Stand Configurator-tool op onze site vind je snel een geschikte beursstand. En dankzij transparante, vaste prijzen weet je precies wat hij kost. Ons bekroonde ontwerpteam begrijpt je wensen en staat voor je klaar. Informeer nu naar de mogelijkheden.

Naast veelzijdige ontwerpers en standbouwers beschikken we over ervaren projectmanagers. Ze begeleiden het hele traject, van ontwerp tot oplevering van je beursstand. En nemen alle werkzaamheden uit handen. Zo kunnen we je ook helpen met logistiek, opslag en op- en afbouw van je beursstand op De Leveranciersdagen in Houten.

Profiteer van deze diensten voor De Leveranciersdagen in Utrecht, Houten

Kies uit meer dan 1000 beursstands bij Expo Exhibition Stands. We bieden snelle ondersteuning en directe levering in alle grote landen. Onze projectmanagers begeleiden je tijdens het hele traject. Van ontwerp tot levering, en alles wat daartussen zit.

  • Kies uit meer dan 1000 beursstand-suggesties in onze Stand Configurator.
  • Ontvang een gratis 3D-standontwerp.
  • Heb je vragen? Onze online helpdesk staat 24/7 voor je klaar.
  • Profiteer van onze 100% Pre-built garantie. We voltooien je beursstand ruim voor aanvang in onze werkplaats in Apeldoorn.
  • We slaan je stand na afloop van de beurs op en regelen de logistiek.
  • Gratis op- en afbouw van je beursstand bij full-service rental.
  • Transparante prijzen voorkomen financiële verrassingen voor De Leveranciersdagen.

Met Europese kantoren in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, België, Zwitserland en Frankrijk staan we altijd voor je klaar. Dankzij 41 jaar internationale ervaring weten we precies wat werkt voor jouw bedrijf. Werk nu samen met Expo Exhibtion Stands. Dan ben je verzekerd van meer klanten, omzet en winst.

De beste standbouwer voor De Leveranciersdagen in Houten, Utrecht heb je nu gevonden. Neem contact met ons op via 055 - 3238555 of stuur een e-mail naar info@beursstand.nl.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via 055 - 3238555 of stuur een mail naar info@beursstand.nl.

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.