Maak Indruk Op De Metstrade Show Met Premium Standbouw Uit Amsterdam

Ben je werkzaam in de maritieme sector en wil je het maximale halen uit je onderneming? Dan kun je niet om de METSTRADE Show heen. Het is een van de belangrijkste internationale beurzen voor uitrusting, materialen en systemen voor de scheepvaart.

De METSTRADE Show vindt plaats in de RAI in Amsterdam. Het evenement is het vlaggenschip van METSTRADE, hét platform voor professionals in de scheepsuitrusting en -toebehoren. Tijdens het evenement vinden er onder andere conferenties, evenementen en netwerkbijeenkomsten plaats.

De METSTRADE Show trekt meer dan 17.564 bezoekers uit 122 verschillende landen. Liefst 71% van hen is beslissingsbevoegd. Deelnemers en exposanten waarderen de beurs met gemiddeld een 8,6. Dit maakt het evenement bijzonder aantrekkelijk om te exposeren.

Wil je een gratis ontwerpvoorstel ontvangen? Bel ons op 055-3238555 of stuur een mail naar info@beursstand.nl. We staan voor je klaar.

Exposeer je binnenkort op de METSTRADE Show? Dan is het essentieel dat je opvalt en de juiste bezoekers aanspreekt. Schakel daarom de hulp in van de ervaren en betrouwbare standbouwers van Expo Exhibition Stands. Dan haal je het maximale rendement uit je beursdeelname en beschik je over de ideale stand voor de METSTRADE Show in Amsterdam.

Laat je beursstand ontwerpen door de experts van Expo Exhibition Stands

Bij Expo Exhibition Stands ontwerpen en creëren we beursstands van topkwaliteit. Dit doen we in eigen beheer in onze ultramoderne productiefaciliteiten. We bieden een compleet aanbod aan extra diensten zoals ontwerp, fabricage, logistiek, montage en demontage. Bij onze all-inclusive pakketten zijn deze diensten inbegrepen.

Zodra je ons inhuurt, nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor je beursstand voor de METSTRADE Show op ons. Wij realiseren de ideale beursstand. Jij kunt je zorgeloos voorbereiden op het werven van klanten en leads.

Om een blijvende indruk te maken op de METSTRADE Show heb je een opvallende en exclusieve beursstand nodig. Expo Exhibition Stands hoort tot de bekendste en gewildste standbouwers van Amsterdam. We weten hoe belangrijk een goed standontwerp is voor je onderneming. En combineren eigentijdse ontwerpen met effectiviteit. Zo val je op, bereik je de juiste bezoekers en maak je er klanten van. Neem voor een zorgeloze beurservaring en exclusieve standbouw in Amsterdam contact met ons op.

Beursstand kopen of huren voor vaste lage prijzen

Bij Expo Exhibition Stands bieden we de beste kant-en-klare oplossingen voor beursmarketing. Zo kun je bij ons een beursstand kopen of huren voor de METSTRADE Show in Amsterdam. Ook leveren we aanvullende diensten, zoals op- en afbouw, transport, opslag en meer.

Beursstand kopen

Neem je regelmatig deel aan vakbeurzen en wil je de kosten per beurs verlagen? Dan is het kopen van een beursstand in Amsterdam de beste optie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen van modulaire, herbruikbare en eenvoudig te vervoeren beursstands.

Waarom Expo Exhibition Stands de ideale standbouwer is voor METSTRADE Show, Amsterdam?
  • Expo Exhibition Stands bestaat sinds 1979. Sinds onze oprichting werkten we samen met meer dan 1800 internationale klanten. We weten wat werkt op internationale beursvloeren. En maken van je beursdeelname een groot succes.
  • Kies uit het grootste aanbod aan beursstands. Via onze Stand Configurator selecteer je eenvoudig en snel een basismodel uit meer dan 1000 modellen.
  • Ontvang binnen 5 werkdagen een Gratis 3D Standontwerp. Heb je vragen? We beantwoorden ze gegarandeerd binnen 24 uur.
  • Profiteer van de 100% pre-built garantie. We bouwen je stand volledig op in onze werkplaats in Apeldoorn, voordat we hem afleveren. Daar kun je hem bekijken, of we sturen foto’s en video’s.
  • Besteed opslag en logistiek uit. Bij aankoop van een stand kunnen we deze voor je opslaan en transporteren van en naar de METSTRADE Show in Amsterdam
  • Laat je beursstand desgewenst op- en afbouwen.
  • Voorkom zorgen dankzij uitgebreid projectmanagement. Ons ervaren team van experts staat je bij, zodat het proces voorspoedig en prettig verloopt.
  • Voorkom financiële verrassingen dankzij transparante all-inclusive prijzen: wat je ziet is wat je betaalt.

Expo Exhibition Stand heeft Europese kantoren in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, België, Zwitserland en Frankrijk. Wij ondersteunen al 41 jaar internationale organisaties en bezorgen ze meer klanten, omzet en winst.

De beste standbouwer voor de METSTRADE Show in Amsterdam heb je nu gevonden. Neem contact met ons op via 055-3238555 of stuur een e-mail naar info@beursstand.nl

NEEMT U DEEL AAN EEN BEURS?

Je kunt ons bereiken op 055-3238555 of op INFO@BEURSSTAND.NL

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.