Aantrekkelijke beursstand voor Vision, Robotics & Motion, Veldhoven, Nederland

Op 10 en 11 juni 2020 vindt de 19e editie van Vision, Robotics & Motion plaats in Veldhoven. Op deze vakbeurs vind je alles om betrouwbaarder, veiliger en sneller te produceren met automatisering, robotica, machine vision en motion control. Ben jij er klaar voor? 

De vakbeurs Vision, Robotics & Motion vindt op 10 en 11 juni 2020 plaats in Hotel NH Veldhoven Conference Centre Koningshof in Veldhoven. Het evenement is een combinatie van een beurs en congres. Toonaangevende leveranciers en wetenschappers uit de Benelux en Duitsland tonen de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van robotica, sensoren, mechatronica, aandrijving en besturingstechnologieën.

Tijdens Vision, Robotics & Motion staat de huidige en toekomstige samenwerking tussen mens en robot in de maakindustrie centraal. Centrale thema dit jaar is de robot als flexibele collega. Deze ontwikkeling maakt efficiënte automatisering op kleine schaal steeds interessanter. Ook voor kleinere bedrijven. 

De vakbeurs wordt bijgewoond door 1000+ afgevaardigden en meer dan 50 exposanten. Onder hen bevinden zich de invloedrijkste en bekendste bedrijven uit de industrie. Werk je met machine vision, robotica, motion control, sensoriek of machine-automatisering? Dan is Vision, Robotics en Motion 2020 een must.

Exposeer je binnenkort op Vision, Robotics en Motion 2020? En ben je op zoek naar de beste standbouwer voor een onweerstaanbare beursstand? Neem dan contact op met Expo Beursstand of bekijk meer dan 1000 basis-beursstands op onze website. Het gekozen model zet je eenvoudig en snel naar je hand.

Beursstand kopen of huren voor Vision, Robotics & Motion 2020 in Veldhoven. 

Deelnemen aan een vakbeurs is een geweldige manier om in zo weinig mogelijk tijd zoveel mogelijk doelgroepen te bereiken. Met een onweerstaanbare beursstand behaal je het maximale resultaat. 

Ben je van plan om jaarlijks aan meer dan één beurs mee te doen? Koop dan een beursstand voor een vast laag bedrag. We kunnen de stand tussen de verschillende beurzen voor je opslaan en regelen desgewenst de logistiek en op- en afbouw.

Een beursstand kopen kan via onze website. Wil je je potentieel nieuwe beursstands eerst zien en ervaren? Bezoek dan onze showroom in Apeldoorn en ontdek de vele mogelijkheden. We voltooien de definitieve stand ruim voor aanvang van de beurs in onze werkplaats in Apeldoorn. Daar laten we ook zien hoe je hem zelf eenvoudig opzet en afbreekt. Laat je dit liever doen? Kies dan voor een van onze voordelige servicepakketten.

Wil je geen beursstand kopen? Geen probleem, dat lossen we voor je op. Je kunt namelijk ook je ideale modulaire beursstand huren voor een vaste, lage prijs. Samen zorgen we ervoor dat je een onuitwisbare indruk maakt op Vision, Robotics & Motion 2020 in Veldhoven.

Diensten van Expo Beursstand

Expo Beursstand bestaat sinds 1987 en is marktleider. Ons team van toegewijde experts en professionals bouwt niet ‘gewoon’ beursstands, maar realiseert betekenisvolle ruimtes. Wij houden ons aan alle wettelijke bepalingen en garanderen uitsluitend de hoogste kwaliteit.

Bundel de krachten met een van de oudste beursstandbouwers van Nederland en laat een onuitwisbare indruk achter op Vision, Robotics & Motion in Veldhoven. Daar plukt je bedrijf jarenlang de vruchten van.

Onze online Stand Configurator helpt je bij het selecteren van je ideale beursstand. Geef je wensen, afmetingen en type stand op en kies uit de vele mogelijkheden. Het basisontwerp laat je vervolgens eenvoudig en volledig naar wens aanpassen. Zoek daarom niet verder naar de beste koop- of huurstand voor Vision, Robotics & Motion 2020.

                                            Diensten en voordelen van Expo Beursstand
  • Kies uit meer dan 1000 basis-standontwerpen via onze online Stand Configurator.
  • Ontvang binnen 5 dagen gratis en vrijblijvend een 3D-ontwerpconcept.
  • Vragen? We beantwoorden ze gegarandeerd binnen 24 uur.
  • Profiteer van onze 100% Pre-built Garantie. Je weet zeker dat je beursstand ruim voor Vision, Robotics & Motion klaar is.
  • Laat je beursstand door ons opslaan, of besteed de logistiek uit.
  • Gratis opbouwen en afbreken van je beursstand bij full-service rental.
  • Compleet projectmanagement.
  • Transparante prijzen. Wat je ziet is wat je krijgt en we doen niet aan kleine lettertjes.

Expo Beursstand heeft Europese vestigingen in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, België, Zwitserland en Frankrijk. Al 41 jaar staan we internationale organisaties bij en bezorgen we ze meer klanten, omzet en winst.

Wil jij je meer rendement halen uit je beursdeelname? Gebruik dan de unieke Stand Configurator op onze site, bezoek de dichtstbijzijnde vestiging of showroom, of laat je verrassen door een gratis 3D-standontwerp. Het is de eerste stap naar een succesvolle beursdeelname.

De beste standbouwer voor Vision, Robotics & Motion in Veldhoven heb je nu gevonden. Neem contact met ons op via 055 - 3238555 of stuur een e-mail naar info@beursstand.nl.

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.