Ben je klaar voor de Winter-Fair, deze kerst?

Proef de winter tijdens Winter-Fair! Winter-Fair is een heerlijk dagje uit voor iedereen. Ga shoppen, geniet van spetterende optredens, volg workshops en meer. Met lifestyle, speelgoed, eten en drinken, mode, vakanties, en wooninrichting biedt Winter-Fair voor elk wat wils.

Tijdens de Winter-Fair zijn er verschillende activiteiten voor bezoekers. Daarbij kun je denken aan winterbingo’s, modeshows en doe-het-zelfworkshops. Aanwezigen hoeven zich dus geen moment te vervelen. Ook zijn er diverse muzikale optredens die de feeststemming vergroten.

De Winter-Fair is een 3-daags evenement en trekt een groot aantal exposanten aan. Vorig jaar deden meer dan 170 exposanten mee aan de beurs. Bezoekers doen gericht kerstinkopen. Dit maakt Winter-Fair extra interessant om je producten of diensten onder de aandacht van bestaande en nieuwe klanten te brengen.

Of je nou een grote of kleine onderneming bent, op Winter-Fair vind je het juiste publiek. Expo Exhibition Stands helpt je daarbij, met een eersteklas beursstand. We kennen de Nederlandse markt tot in detail en maken de beste beursstands.

Zo krijg jij de beste beursstand voor Winter-Fair

Een beursstand moet opvallen en potentiële klanten aanspreken. De ervaren standbouwers van Expo Exhibition Stands zorgen daarvoor. Met een stand die past bij je bedrijf en onweerstaanbaar is voor beursbezoekers.

Expo Exhibition Stands is een grote Europese speler in de standbouwbranche. Vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn zijn we sterk aanwezig in Europa. Zo hebben we kantoren, belevingscentra en magazijnen in o.a. Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België en Frankrijk.

Sinds onze oprichting in 1979 exposeerden duizenden nationale en internationale organisaties succesvoller met onze beursstands. Onze kennis en ervaring maken ons tot de ideale partner voor een beursstand voor Winter-Fair.

Bij Expo Exhibition Stands werkt een bekwaam team van beursstandontwerpers, standbouwers en projectmanagers. Met meer dan 40 jaar ervaring werken we professioneel, effectief en betrouwbaar. Alle werkzaamheden verrichten we in eigen beheer. Zo spelen we snel in op wensen en verlagen we de kosten.

Bij Expo Exhibition Stands bieden we een compleet scala aan beursdiensten. Zoals: ontwerp en bouw van beursstands, grafisch ontwerp en drukwerk, opslag en transport en nog veel meer!

Exposeer je binnenkort op Winter-Fair? En zoek je de beste beursstand? Zoek dan niet verder. Een stand van Expo Exhibition Stands valt op en is onweerstaanbaar.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over een beursstand voor Winter-Fair? Neem contact met ons op via 055 – 3238555. We staan dag en nacht voor je klaar. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@beursstand.nl.

Extra diensten bij je beursstand voor Winter-Fair!

Met meer dan 40 jaar standbouw-ervaring maakt Expo Exhibition Stands het verschil op de beursvloer. Met onze unieke Stand Configurator vind je bijvoorbeeld snel en eenvoudig een geschikte basis-beursstand. Kies uit meer dan 1000 modellen die je eenvoudig naar je hand laat zetten. Bij elk model zie je direct vaste prijzen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Ga je met ons in zee? Dan assisteren we je volledig en leveren we snel binnen heel Europa. Onze projectmanagers staan voor je klaar en denken met je mee. Van concept tot levering en van opslag tot logistiek. Met deze diensten maken we van je beursdeelname een groot succes:

  • Gratis 3D-ontwerp: ontvang een 3D-ontwerpconcept binnen 5 werkdagen. Heb je vragen? Dan krijg je binnen 24 uur antwoord.
  • 100% pre-built garantie. We bouwen je stand volledig op in onze werkplaats in Apeldoorn, voordat we hem afleveren. Daar kun je hem bekijken, of we sturen foto’s en video’s.
  • Grootste aanbod in Europa: kies uit meer dan 1000 basisstands via de Stand Configurator op onze website.
  • Opslag en logistiek: bij aankoop van een stand kunnen we deze voor je opslaan en transporteren van en naar de beurs.
  • Bouw en demontage: als full-servicebedrijf bouwen we de stand desgewenst voor je op en demonteren hem na afloop.
  • Volledig projectmanagement door een ervaren team van experts, zodat het proces voorspoedig en prettig verloopt.
  • Transparante all-inclusive prijzen: wat je ziet is wat je betaalt.

Expo Exhibition Stand heeft Europese kantoren in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, België, Zwitserland en Frankrijk. Wij ondersteunen al 41 jaar internationale organisaties en bezorgen ze meer klanten, omzet en winst.

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.