De 25 grootste voordelen van een beursstand laten maken

Wil je een nieuwe beursstand laten maken, maar twijfel je over de investering? Laat je dan overtuigen door deze 25 voordelen.

De voordelen van een beursstand laten maken voor je marketing

De 25 grootste voordelen van een beursstand laten maken.jpg

 

 1. Een creatieve en exclusief ontworpen beursstand maakt bezoekers overduidelijk wat je verkoopt. Dit dwingt jezelf om kritisch na te denken over je aanbod, boodschap en doelgroep. Sluiten ze nog wel op elkaar aan?
 1. Je kunt eindeloos over producten en diensten praten, maar verkopen doe je met voordelen. Een goede beursstand communiceert de voordelen efficiënt aan een vooraf bepaalde doelgroep. Dit dwingt je om hier scherp naar te kijken.
 1. Als iedereen hetzelfde doet kijken klanten nog maar een ding: de prijs. Zorg daarom dat je je onderscheidt, met een uniek verhaal en producten en diensten die hierop aansluiten. Dit geldt ook voor je beursstand. Ben jij een onopvallende grijze muis, of trek je de aandacht en steel je de show?
 1. Bij het op maat laten maken van een beursstand kun je extra aandacht schenken aan het vergroten van je naamsbekendheid. Een opvallende bedrukking en graphics zorgen ervoor dat bezoekers je bedrijf niet vergeten.
 1. Met een op maat gemaakte beursstand kun je je richten op nieuwe doelgroepen. Laat het ontwerp naadloos aansluiten op de gewenste bezoekers en trek hun aandacht met een ijzersterk verhaal.
 1. De meeste mensen bezoeken een beurs om nieuwe producten en diensten te bekijken. Met een maatwerk beursstand heb je veel meer invloed op het etaleren van belangrijke producten. Met het juiste ontwerp en een effectieve belichting leg je ze letterlijk in het zicht.
 1. Een beursstand laten maken is niet alleen waardevol voor bezoekers. Je kunt met een professionele uitstraling ook leveranciers overtuigen om voor jou te kiezen als (exclusieve) leverancier.
 1. Leads genereren is essentieel voor elke exposant. Met een effectieve en doelgerichte beursstand gaat dit makkelijker en sneller.

 

De voordelen van een beursstand laten maken voor bezoekers

 1. Een opvallende beursstand laat bezoekers stoppen. Hij trekt de aandacht en geeft passanten het gevoel dat ze erbij moeten zijn.
 1. Wil je als exposant alles aan iedereen verkopen, dan kom je waarschijnlijk van een koude kermis thuis. Je boodschap is namelijk zo algemeen dat niemand zich herkent. Met een maatwerk beursstand communiceer je duidelijk een heldere boodschap naar een vastomlijnd publiek. Op deze manier trek je sneller potentiële leads en klanten aan.
 1. Een efficiënte beursstand geeft bezoekers het gevoel dat ze welkom zijn. Hij werkt drempelverlagend.
 1. Wil je even rustig doorpraten met een beursbezoeker? Reserveer dan voldoende gespreksruimte in een stand. Laat je een beursstand maken, dan kun je hier rekening mee houden in het ontwerp.
 1. Veel mensen staan er niet bij stil dat de meeste communicatie non-verbaal plaatsvindt. Nog voor je een woord gezegd hebt, hebben mensen al een mening gevormd over wat ze zien. Dit geldt zowel voor mensen als voor beursstands. Laat je stand daarom non-verbaal overtuigen, zodat bezoekers met een goed gevoel op je afstappen.
 1. Op een publieks- of vakbeurs kun je nooit genoeg aandacht krijgen. Help het geluk daarom een handje en creëer een speciaal persmoment, waarop je bijvoorbeeld een nieuw product lanceert. In deze multimediale tijd is de kans groot dat geïnteresseerden filmen en fotograferen. Je kunt opnames vanuit je stand ook rechtstreeks zelf streamen naar bijvoorbeeld YouTube, Facebook of Periscope.

 

De voordelen van een maatwerk beursstand voor je staf

 1. Een professionele beursstand ondersteunt je medewerkers bij hun werkzaamheden. Hij is optimaal ingericht en maakt het registreren van leads en het voeren van beursgesprekken zo efficiënt en plezierig mogelijk.
 1. Een echte, mooie beurstand roept een Wow-gevoel op. Niet alleen bij bezoekers, maar ook bij je personeel. Het vergroot hun trots en de verbondenheid om voor jouw organisatie te werken.
 1. Een goede beursstand is zowel mooi als praktisch. Een professioneel ontwerp ziet er fraai uit en biedt voldoende opslagruimte.
 1. Na de eerste kennismaking wil je in een stand het gesprek aangaan met hot leads. Een uniek ontworpen stand faciliteert deze dialoog, op alle mogelijke manieren.
 1. Wil je presentaties geven in je stand? Zorg dan voor voldoende ruimte, voor jezelf en toeschouwers. Een effectief ontwerp houdt hier rekening mee.

 

Beursstand laten maken? Dit zijn de voordelen voor je bedrijf

 1. Alles communiceert. Je logo, producten, medewerkers en zelfs de kleur van je schoenen. Met een uniek en op maat gemaakte beursstand versterk je de boodschap die je écht wilt uitdragen. Je vertelt jouw verhaal, op de manier die jij wilt zonder concessies te doen.
 1. Populaire bedrijven zijn gewild bij werkzoekenden. Met een fraaie beursstand versterk je je imago en trek je nieuwe talenten aan.
 1. Niet alleen toekomstige medewerkers, maar ook opdrachtgevers werken graag samen met succesvolle bedrijven. Het succes straalt op hen af en versterkt hun imago van ‘grote speler’.

 

De voordelen van een exclusieve beursstand voor je logistiek

 1. Een exclusieve beursstand laten maken heeft ook voordelen voor je logistiek. Zo verlaag je met een professionele stand de onderhouds- en opslagkosten aanzienlijk.
 1. Een veelzijdige beursstand laat zich eenvoudig monteren en demonteren. De kans op beschadigingen tijdens het vervoer zijn daardoor minimaal en de stand blijft jaren goed.
 1. Veel maatwerk beursstands zijn uitbreidbaar en modulair. Veranderen je wensen of wil je voor een bepaalde beurs een grotere of juist een kleinere stand? Dan is de stand hierop berekend en kun je altijd aanpassingen laten maken.

 

Met een uniek gemaakte beursstand maak je blijvend indruk

Dit waren ze, onze 25 redenen om een exclusieve beursstand te laten maken. We begrijpen dat de keuze voor een nieuwe stand niet altijd eenvoudig is. Het laten ontwerpen en bouwen van een stand is tenslotte een ingrijpende en prijzige aangelegenheid. De investering weegt echter ruimschoots op tegen de voordelen van een maatwerkstand.

Met een unieke stand val je eerder op, werf je meer bezoekers en klanten en vertel je jouw verhaal, op jouw manier. Je maakt kortom een blijvende indruk en die is onbetaalbaar.


Op zoek naar een huurstand in Europa?

Kies uit meer dan 1000 ontwerpen, gebaseerd op je standgrootte en beurslocatie

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.