6 Elegante manieren om een beursstand layout te verfraaien

Elke exposant die deelneemt aan een beurs dient vooraf goed na te denken over de strategie om hun merk succesvol te presenteren. De beursstand op een beurs kan uw merk maken of breken. Tenslotte is dat het eerste dat mensen zien wanneer ze uw stand benaderen. Daarom is het erg belangrijk om beursstands zorgvuldig te ontwerpen. Een doordacht ontwerp is de oplossing voor een beursstandontwerp. 

Het goed plannen van een beursstand is een belangrijke stap tijdens het ontwerp. De kunst is om de cruciale elementen te identificeren zonder dat die beperkingen geven aan uw mogelijke ontwerpen. Alle aspecten van het tonen van uw producten tot aan het netwerkgedeelte, dienen zorgvuldig overwogen te worden tijdens het opstellen van de briefing. Er zijn vele standbouwers die u kunnen helpen bij het plannen van het standontwerp en die daarbij rekening houden met de wensen van de klant.

6 Elegante manieren om een beursstand layout te verfraaien

Dankzij een slim ontwerp zal uw merk zich zeker van die van de andere exposanten doen onderscheiden. Daarom hebben een aantal van de meest belangrijke punten voor een beursstands voor u op een rij gezet zodat u uw aanwezigheid op een beurs extra kunt laten gelden. 

Ga voor een open layout

De plek van een beursstand draagt altijd bij aan het succes van een beurs. Koop beursstands met een open layout omdat dat het beste werk en omdat die geen obstakels kennen. Vermijd obstakels aan de ingang van uw beursstand. Zo zullen bezoekers eenvoudiger uw stand oplopen waardoor u hen in staat stelt om zich in uw product of merk te verdiepen.

Benadruk het aangeboden product of dienst

De belangrijkste reden waarom u aan een beurs deelneemt is omdat u uw unieke producten en diensten wilt tonen aan een specifiek publiek. Of het nu gaat om de introductie van een nieuw product of gewoon uw beste ontwikkelingen wilt benadrukken: u zult een layout moeten hebben dat uw producten of diensten zal benadrukken. Zo kunnen bezoekers uw producten zien, bevoelen en proberen voordat ze het kopen. Door goed licht in uw beursstandontwerp mee te nemen zullen uw producten en diensten nog beter onder de aandacht worden gebracht.

Onderscheidende ontmoetingsruimte

Neem een speciale ontmoetingsruimte op in uw beursstands zodat u rustig zaken kunt doen met uw klanten. Dit omdat het aantrekken van bezoekers het belangrijkste aspect is van een beursstandontwerp. U wilt vast geen zakelijke besprekingen voeren wanneer u omgeven bent door publiek. Vandaar dat u een discrete ruimte nodig heeft waar u een één-op-één gesprek kunt voeren met potentiële klanten.

Comfortabel lounge-hoek

Beurzen kunnen overweldigend en vermoeiend zijn. Wanneer u een ontspannen lounge-hoek op uw stand heeft waar bezoekers kunnen plaatsnemen, dan zult u vast een goede indruk maken. Daarmee nodigt u hen uit om op uw stand te komen en kennis te maken met uw werk. U kunt ook beursstands kopen die een zitplek bieden en waar bezoekers hun mobiele telefoon kunnen opladen terwijl ze even ontspannen. 
 

Ruimte om activiteiten te ontplooien

Kies voor een stand-layout dat voldoende ruimte biedt voor het ondernemen van activiteiten zoals spelletjes of quizzen. Deze activiteiten zullen helpen om uw beursstands het middelpunt van de belangstelling te laten worden. Dat zal, waarschijnlijk, tot extra contacten en zaken leiden. Mensen winnen graag gratis dingen dus het is verstandig om wat cadeautjes of weggevertjes te hebben. U kunt ook het huren van een beursstand overwegen. Dat kan wel eens een kost-efficiënte oplossing zijn. Door voldoende ruimte te hebben, zitplekken aan te bieden en promotionele activiteiten te ondernemen, zal de beurs al snel een succes voor u zijn. 

Interactieve technologie

In de technische wereld van vandaag de dag is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste trends. Het gebruik van futuristische technologie op uw stand zal zeker bezoekers aantrekken. Zo kunt u gebruikmaken van digitale schermen op de wanden of het gebruik van VR technologie om uw producten of diensten op een unieke manier te tonen. Omdat het gebruik van technologie soms best prijzig kan zijn, kunt u het beste zoeken naar standbouwers die het huren van een beursstand tegen betaalbare prijzen kunnen verzorgen. 

Onthoud de bovenstaande tips wanneer u straks de layout van uw beursstand gaat uitwerken voor het volgende succesvolle evenement. 


Geïnteresseerd in een een Gratis 3D Design voor uw beursstand?

Bel ons op 055-3238555 of mail info@beursstand.nlL

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met u op.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

Vraag je gratis 3d design aan

Mijn standideeën

Bel mij terug

Bezoek onze showroom

: