Meer leads werven met je beursstand

meer leads werven met je

Nu de meeste mensen 24/7 online zijn, is opvallen lastiger dan ooit. Uiteraard kun je sociale media en online marketing inzetten, maar dat is niet het enige. Combineer het met exposeren op beurzen en vergroot zo je rendement.

Beurzen zijn net zo cruciaal en doeltreffend als vroeger. Zo communiceer je op een beurs persoonlijker dan online. En bereik je in een korte tijd en voor een vaste prijs, enorm veel potentiële klanten.

Een Nederlandse standbouwer is onmisbaar om een geweldige eerste indruk te maken op de beursvloer. Je hebt creatieve ideeën nodig voor je een beursstand koopt of huurt, om je ROI te verhogen. Selecteer de beste standbouwer en krijg de meeste leads, met deze tips.

Of je nu een beursexpert bent of voor het eerst deelneemt, je wilt dat je beursstand zich onderscheidt van de massa. Opvallen begint al lang voor de beurs begint. Het begint met het ontwerp van je stand. In dit artikel krijg je 5 unieke tips voor het realiseren van een onweerstaanbare beursstand.

Kies strategisch: research is onmisbaar

Beurzen bieden een uitstekend platform om het contact met je doelgroep te verbeteren. Je kunt een beursstand kiezen om basis van je branche, bedrijfstype of de mensen die je wilt bereiken.

Een goede beursstand is op de eerste plaats effectief. Laat je daarom voorlichten door een ervaren standbouwer, en laat resultaten zwaarder wegen dan een 'mooi plaatje'.

Investeer in een unieke beursstand

Op een beurs wil je bestaande klanten behouden en nieuwe werven. Met je beursstand maak je de eerste indruk, en die moet meteen ijzersterk zijn. Vorm daarom vooraf een duidelijk beeld van de mensen die je wilt bereiken, en overleg dit met je standbouwer. Zo selecteer je samen een stand met de juiste uitstraling en effectiviteit.

Je kunt op ons vertrouwen!

Ik garandeer je een stress vrije
Beurs in Amsterdam

Rob-Dirkzwager.jpg
Rust je stand uit met het juiste personeel

Veel beursstands passeren een stand zonder iets te doen. Dit gebeurt vooral als de standbemanning geen duidelijke taak heeft, terughoudend is of visueel niet opvalt.

Selecteer de juiste medewerkers voor je beursstand en zorg dat het plaatje klopt. Een praktische training kan daarbij helpen.

Kies de beste standlocatie

Ook al is je beursstand nog zo mooi, als hij op de verkeerde plaats staat laat je heel veel klanten lopen. Denk goed na over de locatie voor je een stand gaat kopen.

Ben je laat met aanmelden en zijn de mooiste plaatsen al vergeven? Concentreer je dan op het ontwerp van je stand en maak daarmee het verschil. Zorg dat bezoekers niet om je heen kunnen.

Bewaar de balans

Veel lay-outs hebben ongewone en trendy uitstraling. Dan val je weliswaar op, maar is dat ook bij de juiste mensen? Een perfecte stand springt in het oog bij je ideale doelgroep, zonder de aard van je bedrijf te verloochenen.

Je hoeft geen ingewikkeld ontwerp te kiezen om aantrekkelijk te zijn. Er zijn verschillende manieren om een beursstand te realiseren, zonder uit de bocht te vliegen. We denken hier graag met je over mee.

Ruil stoelen in voor krukken

Deelnemen aan een beurs is intensief. De hele dag staan is dan ook geen pretje, maar kijk uit met stoelen. Kies liever voor krukken met een actieve zit. Dan kunnen medewerkers tussen de gesprekken door rusten terwijl ze toch betrokken overkomen. Controleer vooraf of je team zich op zijn gemak voelt in de stand.

1000+ standontwerpen
Volg leads zo snel mogelijk op

Een beurs draait vooral om het scoren van leads en conversie. Bovendien zijn concurrenten ook aanwezig op de beurs, en ze richten zich op dezelfde bezoekers. Volg leads daarom na de beurs zo snel mogelijk op, en maak er klanten van. Voor je concurrent het doet.

Houd resultaten bij

Bepaal voor je deelneemt aan de beurs realistische en meetbare doelen. Controleer na afloop of je ze hebt behaald. Maak daarbij uitgebreide aantekeningen. Wanneer je zo de resultaten bijhoudt, kun je een effectieve strategie uitstippelen voor de komende beurzen.

Conclusie

Met een effectieve beursstand werf je sneller en meer leads. Kies een aantrekkelijk en doelgericht design, op basis van je standplaats, de mensen die je wilt bereiken en je producten of diensten.

Met de tips uit dit artikel communiceer je beter. En hoe vaker je deelneemt aan een beurs, hoe succesvoller je wordt.

Wil je een beursstand kopen of huren in Nederland? Dan helpen we je bij Expo Beursstand graag en goed. Neem contact op met onze experts door te bellen naar   055-3238555. Of stuur een mail naar info@beursstand.nl en ontvang een gratis standontwerp.


Gerelateerde berichten

Op zoek naar een huurstand in Europa?

Kies uit meer dan 1000 ontwerpen, gebaseerd op je standgrootte en beurslocatie

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.