Topbeurzen in Amsterdam 2024

Topbeurzen in Amsterdam 2024

Amsterdam ontvangt dagelijks gasten uit 320 internationale bestemmingen. Met 40.000+ hotelkamers en 90% Engels-sprekende inwoners is het de ideale locatie voor het organiseren van beurzen. De stad trekt elk jaar vele organisatoren en exposanten aan, en er vinden honderden beurzen plaats. Bedrijven kunnen hun netwerk uitbreiden door deel te nemen aan een van deze evenementen.

Welke producten of diensten je ook aanbiedt, er is altijd een passende beurs. Dus ben je van plan te exposeren? Maak dan indruk met een opvallende beursstand in Amsterdam.

Deze beurzen vinden in 2024 plaats in Amsterdam. Kies het juiste evenement en vergroot direct je omzet en naamsbekendheid.

Tentoonstelling in Amsterdam 2024

April 2024

The Amsterdam Coffee Festival 2024

Wanneer: 4-6 april 2024
Waar: Westergas Amsterdam

Het Amsterdam Coffee Festival vindt jaarlijks plaats in Amsterdam. Het festival is gewijd aan alles wat met koffie te maken heeft, van koffiebonen tot koffiemachines en serviezen. 

Op het festival staan uiteenlopende exposanten, waaronder koffiebranders, barista's, handelaren van koffiebonen en nog veel meer. Wil jij direct in contact komen met koffieliefhebbers en je zakelijke netwerk vergroten? Dan is deze beurs de plek voor jou. 

https://www.amsterdamcoffeefestival.com/

Rematec Amsterdam 2024

Wanneer: 8-10 april 2024
Waar: RAI Amsterdam

Rematec is 's werelds toonaangevende vakbeurs voor remanufacturing. De beurs is relevant voor professionals in de automobielindustrie, lucht- en ruimtevaartindustrie, industriële machinebouw, elektronica en medische technologie.

Op Rematec ontmoeten revisieprofessionals uit de hele wereld elkaar. Zo is er een uitgebreide beursvloer en uitgebreid kennisprogramma met waardevolle sessies van experts uit de industrie. Ook is Rematec de perfecte plek om nieuwe klanten te ontmoeten, partners te vinden en je netwerk uit te breiden.

https://www.rematec.com/amsterdam

SPE European Thermoforming Conference 2024

Wanneer:  10-12 april 2024
Waar: Beurs van Berlage, Amsterdam

De SPE European Thermoforming Conference is een jaarlijkse conferentie die plaatsvindt in Europa en die gewijd is aan de thermoforming-industrie. De conferentie wordt georganiseerd door de SPE Thermoforming Division, een onderdeel van de Society of Plastics Engineers (SPE).

Op de conferentie staat het uitwisselen van informatie over de nieuwste ontwikkelingen in thermoformingtechnologieën, materialen en toepassingen centraal. Dit maakt het evenement tot een waardevolle bron van informatie en kennis voor iedereen die betrokken is bij de thermoforming-industrie. 

https://thermoforming-europe.org/

Frontiers in CardioVascular Biomedicine 2024

Wanneer: 12-14 april 2024
Waar: Amsterdam

Frontiers in CardioVascular Biomedicine is een internationaal evenement voor professionals in de cardiovasculaire biogeneeskunde. De beurs en het congres richten zich onder andere op nieuwe behandelingen, preventie, technologie en medicijnen. 

Dit evenement biedt een unieke kans om kennis te delen, te netwerken en nieuwe kansen te creëren. Vraag daarom nu vrijblijvend een 3D-ontwerp en offerte aan voor het huren van een beurswand of beursstand. 

https://www.escardio.org/Congresses-Events/Frontiers-in-Cardiovascular-Biomedicine

Amsterdam Wine Festival 2024

Wanneer: 18-21 april
Waar: Westergas Amsterdam

Het Amsterdam Wine Festival is een geweldig evenement voor iedereen die van wijn houdt. Bezoekers kunnen nieuwe wijnen proberen, deelnemen aan workshops en andere liefhebbers ontmoeten. 

Als exposant presenteer je je producten en diensten direct aan een publiek dat al geïnteresseerd is in wijn. Bovendien vindt het festival plaats op een prachtige locatie in Amsterdam. Dit vergroot de uitstraling voor je aanbod. 

Werk jij in de wijnbranche? Laat je dan van je beste kant zien op het Amsterdam Wine Festival.

https://www.amsterdamwinefestival.nl/

Amsterdam Drone Week 2024

Wanneer: 16-18 april 2024
Waar: RAI Amsterdam

Amsterdam Drone Week is hét wereldwijde platform waar kennis wordt gedeeld over luchtmobiliteit, de beste innovaties en regelgeving voor onbemande luchtvaart. 

Dit prestigieuze evenement trekt naar verwachting 3200 bezoekers uit meer dan 50 landen. Het is een unieke kans om te netwerken met professionals, technologische vernieuwers en beleidsmakers uit de hele wereld. Mis deze kans niet om de nieuwste trends en innovaties in de drone-industrie te ontdekken. 

Exposeren op de Amsterdam Drone Week 2024 biedt volop kansen om je producten en diensten te presenteren aan een gedreven internationaal publiek. Vergroot ook je merkbekendheid, omzet en netwerk, en schrijf je nu in. 

https://www.amsterdamdroneweek.com/

Intertraffic Amsterdam 

Wanneer: 16-19 april 2024
Waar: RAI Amsterdam

Intertraffic Amsterdam is een onmisbaar evenement voor iedereen die betrokken is bij de mobiliteitssector. De beurs besteedt volop aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen en trends, zoals duurzame mobiliteit, autonome voertuigen, connectiviteit en nog veel meer. 

Het evenement bestaat onder andere uit een uitgebreide beursvloer met meer dan 800 exposanten uit binnen- en buitenland. Ze presenteren de nieuwste producten, diensten en technologieën op het gebied van mobiliteit. Ben jij een van hen? 

https://www.intertraffic.com/amsterdam

NEEMT U DEEL AAN EEN BEURS?

JE KUNT ONS BEREIKEN OP 055-3238555 OF OP info@beursstand.nl

Mei 2024

Interclean Amsterdam 2024

Wanneer: 14 t/m 17 mei 2024
Waar: RAI Amsterdam

Interclean Amsterdam 2024 is een toonaangevende vakbeurs voor de professionele schoonmaak- en hygiëne-industrie. Het evenement brengt leveranciers, fabrikanten en professionals uit de schoonmaaksector samen om de nieuwste trends, innovaties en oplossingen te presenteren en te bespreken. 

Deelnemers kunnen op Interclean netwerken, ervaringen uitwisselen en nieuwe producten en diensten ontdekken. Met meer dan 30.000 bezoekers en 900 exposanten is Interclean een must voor professionals in de schoonmaak- en hygiënebranche. Maak jij het verschil met een onweerstaanbare en doelgerichte beursstand? 

https://www.intercleanshow.com/amsterdam/nl/beursinformatie

World of Private Label 2024 

Wanneer: 28 en 29 mei 2024
Waar: RAI Amsterdam

De World of Private Label is de grootste private labelbeurs ter wereld. In 2023 trok het evenement meer dan 2.500 exposanten uit 70 landen. De beursvloer is verdeeld in twee delen: een gedeelte voor food-producten en een gedeelte voor non-food-producten.

Ben je een ambitieuze retailer, leverancier of fabrikant en denk je in kansen? Dan is exposeren op de World of Private Label 2024 de ideale plek om je te laten zien aan de wereld.

https://www.plmainternational.com/events/world-private-label-international-trade-show

Juni 2024

Identity Week Europe 2024

Wanneer: 11 en 12 juni 2024
Waar: RAI Amsterdam 

Identity Week Europe 2024 is dé vakbeurs voor de identiteits- en securitysector. De beurs vindt plaats op 11 en 12 juni 2024 in Amsterdam RAI. De focus ligt op innovatie, digitalisering en veiligheid in de sector.

Identity Week Europe 2024 is een van de grootste en belangrijkste evenementen over security. Het evenement trekt meer dan 4000 bezoekers. Daarnaast zijn er zo’n 250 exposanten en 200 start-ups die hun innovatieve oplossingen presenteren.

Werk je in de securitybranche en wil je je werkgebied vergroten? Exposeer dan op Identity Week Europe 2024 en laat je van je beste kant zien. Bij Expo Beursstand kun je eenvoudig en snel een professionele beursstand huren. Dan maak je een onvergetelijke indruk en werf je meer klanten en leads.

https://beursstand.nl/Identity-week-europe-2024/

GreenTech Amsterdam 2024

Wanneer: 11/13 juni 2024
Waar: RAI Amsterdam

GreenTech Amsterdam is een wereldwijd platform voor tuinbouwtechnologie. Professionals uit de sector komen samen om kennis en innovaties te delen. De beurs vindt plaats van 11 tot en met 13 juni 2024 in de RAI Amsterdam. 

GreenTech is populair in Europa en trekt steeds meer bezoekers uit Azië en Amerika. In 2023 trok het evenement bezoekers uit meer dan 100 landen. 

https://beursstand.nl/greentech-amsterdam-2024/

Autonomous Ship Expo 2024

Wanneer: 18-20 juni 2024
Waar: RAI Amsterdam

De Autonomous Ship Expo 2024 is dé internationale vakbeurs voor de autonome scheepvaartsector. De beurs vindt plaats van 18 tot en met 20 juni in RAI Amsterdam. De focus ligt op de laatste ontwikkelingen op het gebied van autonome schepen, zoals onbemande vaartuigen, maritieme robotica en kunstmatige intelligentie.

Laat je bedrijf schitteren op de Autonomous Ship Expo 2024. Bij Expo Beursstand kun je eenvoudig en snel een professionele beursstand huren. Werf nieuwe klanten, vergroot je zichtbaarheid en maak indruk op bevlogen professionals uit de hele wereld.

https://beursstand.nl/autonomous-ship-expo-amsterdam/

Plastics Recycling Show Europe 2024

Wanneer: 18-20 juni
Waar: RAI Amsterdam

De Plastics Recycling Show Europe is een toonaangevende vakbeurs voor de recycling van kunststoffen in Europa. De beurs vindt plaats van 18 tot en met 20 juni 2024 in RAI Amsterdam.

PRSE 2024 brengt belangrijke spelers uit de kunststof- en recyclingsector samen om innovatieve technologie te demonstreren, ervaringen te delen, te netwerken en zaken te doen. Op de beursvloer staan meer dan 300 exposanten die hun nieuwste producten en diensten presenteren. 

https://beursstand.nl/plastics-recycling-show-europe-2024/

Juli 2024

ESHRE 40th Annual Meeting 2024

Wanneer: 8-10 juli 2024
Waar: RAI Amsterdam

De ESHRE Annual Meeting is een prestigieus internationaal evenement dat experts op het gebied van voortplantingsgeneeskunde en wetenschap samenbrengt. Dit toonaangevende congres vindt op 8, 9 en 10 juli plaats in Amsterdam. 

Ben je werkzaam in de voortplantingsgeneeskunde en embryologie? Mis deze fantastische kans dan niet om je merk onder de aandacht te brengen, nieuwe opdrachtgevers te ontmoeten en de branche op te schudden. 

https://beursstand.nl/eshre-40th-amsterdam-2024/

September 2024

TECHSPO Amsterdam 2024

Wanneer: 12 en 13 september 2024 
Waar: Johan Cruijff ArenA in Amsterdam

TECHSPO Amsterdam is de grootste vakbeurs voor technologie en innovatie in Nederland. Het evenement trekt jaarlijks meer dan 35.000 bezoekers. Onder hen bevinden zich beslissers, influencers en professionals van bedrijven als Microsoft, Google en SAP. 

Met jouw unieke verhaal en onze internationale expertise halen we samen het maximale uit TECHSPO 2024. Of je nu een startup, scale-up of multinational bent. Neem nu contact op voor je ideale beursstand. Of kies online uit de 1000+ volledig aanpasbare basisstands.

https://beursstand.nl/techspo-amsterdam/

IBC 2024 

Wanneer: 13 / 16 september 2024 
Waar: RAI Amsterdam

IBC2024 is dé internationale media- en contentvakbeurs. Van 13 tot en met 16 september 2024 komen professionals uit de media-, entertainment- en techwereld samen in RAI Amsterdam. 

Wil je exposeren op IBC2024 en jezelf presenteren aan een internationaal publiek? Huur dan nu een professionele beursstand bij Expo Beursstand. 

https://beursstand.nl/IBC-2024/

Kunststoffenbeurs Den Bosch 2024

Wanneer: 18 en 19 september 2024 
Waar: Brabanthallen, Den Bosch

Kunststoffenbeurs is de grootste vakbeurs voor de kunststofindustrie in Nederland. Het evenement trekt jaarlijks professionals van alle niveaus en organisaties, van mkb-bedrijven tot multinationals.

Wil je laagdrempelig in contact komen met beslissers, gebruikers en researchers? Dan is exposeren op de Kunststoffenbeurs een must. Reserveer nu je ideale beursstand of beurswand bij Expo Beursstand. 

https://beursstand.nl/Kunststoffenbeurs/

IAAPA Expo Europe 2024

Wanneer: 23 t/m 26 september 
Waar: RAI Amsterdam

IAAPA Expo Europe 2024 is een vakbeurs voor de attractie- en pretparkbranche. De beurs vindt plaats van 23 tot en met 26 september 2024 in Amsterdam RAI. Exposanten tonen hun nieuwste producten en diensten, en professionals uit de branche kunnen kennis delen en netwerken.

Wil je exposeren op IAAPA Expo Europe en ben je klaar voor het grote publiek? Huur dan nu een beursstand of beursstand bij de beste standbouwer van Nederland. 

https://beursstand.nl/iaapa-expo-europe-2024/

EADV Congress 2024

Wanneer: 25 t/m 28 september 
Waar: RAI Amsterdam

EADV Congress is een vooraanstaand evenement in de wereld van de dermatologie. De editie 2024 vindt plaats van 25 tot en met 28 september in RAI Amsterdam. Het congres richt zich op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en innovaties op het gebied van huidziekten.

Met een effectieve, aantrekkelijke en doelgerichte beursstand op EADV Congress bereik je snel de juiste mensen. Het is een laagdrempelige manier om je naamsbekendheid te vergroten, leads te werven en toekomstige partners aan te trekken. Pak jij deze kans? 

https://beursstand.nl/EADV-congress-amsterdam/

NEEMT U DEEL AAN EEN BEURS?

JE KUNT ONS BEREIKEN OP 055-3238555 OF OP info@beursstand.nl

Oktober 2024

IoT Tech Expo Europe 2024

Wanneer: 1 en 2 oktober 2024 
Waar: RAI Amsterdam

IoT Tech Expo Europe 2024 is een toonaangevende beurs en conferentie die zich richt op de nieuwste ontwikkelingen in 5G en IoT. Het evenement vindt plaats op 1 en 2 oktober 2024 in Amsterdam RAI.

Van telecommunicatie tot industrie en van gezondheidszorg tot transport: elke sector heeft te maken met internet of things. Werk je in deze branche en wil je je werkveld vergroten? Exposeer dan IoT Tech Expo Europe en reserveer nu je beursstand. 

https://beursstand.nl/Iot-tech-expo-europe-2024/

Blockchain Expo Europe 

Wanneer: 1 en 2 oktober
Waar: Amsterdam RAI

Blockchain Expo Europe is de grootste Europese vakbeurs over blockchain. Het evenement trekt jaarlijks professionals van alle niveaus en organisaties.

Blockchain Expo Europe biedt een unieke kans om bij te blijven en commerciële kansen te pakken. Huur nu je stand bij Expo Beursstand en verdien de investering in no-time terug. Want succesvol exposeren was nog nooit zo eenvoudig. 

https://blockchain-expo.com/europe/

CCW Customer Contact Week Europe 2024 

Wanneer: 7-9 oktober 2024
Waar: The Passenger Terminal & Mövenpick Hotel Amsterdam 

CCW Customer Contact Week Europe 2024 is het toonaangevende evenement voor professionals die zich bezighouden met Customer Experience (CX). Het vindt plaats van 7 tot en met 9 oktober 2024 in Amsterdam.

Op het 3-daagse programma staan keynotes van toonaangevende experts, paneldiscussies over de nieuwste ontwikkelingen en inspirerende workshops. Ook is er een goed gevulde beursvloer en zijn er volop netwerkmogelijkheden

Wil jij in contact komen met toekomstige leveranciers, partners en klanten? Exposeer dan op CCW Customer Contact Week Europe 2024. 

https://beursstand.nl/ccw-europe/

World Aviation Festival 2024

Wanneer: 8/10 oktober 
Waar: RAI Amsterdam

Het World Aviation Festival is een jaarlijkse conferentie en beurs voor de luchtvaartindustrie. Het evenement brengt meer dan 5.000 professionals uit de luchtvaartindustrie samen. Onder hen zijn leidinggevenden van luchtvaartmaatschappijen en luchthavens, senior executives, software- en serviceproviders, marketeers en distributeurs.

Opvallen op World Aviation Festival? Laat Expo Beursstand jouw droomstand realiseren en geniet van een zorgeloze beursdeelname. Ontdek de mogelijkheden op deze site, of neem contact op. 

https://beursstand.nl/world-aviation-festival-amsterdam/

World Drug Safety Congress Europe 2024: 

Wanneer: 9 en 10 oktober 
Waar: Amsterdam RAI

Het World Drug Safety Congress Europe 2024 is het grootste congres voor geneesmiddelenveiligheid in Europa. Het congres richt zich op samenwerking, en het delen van wetenschappelijke inzichten, best practices en expertise. Deelnemers zijn professionals uit de farmaceutische industrie, waaronder wetenschappers, artsen en beleidsmakers

Wil je in contact komen met sleutelspelers in de farmaceutische industrie? Dan mag je dit congres niet missen. Reserveer nu je beursstand online of bel of mail ons.

https://beursstand.nl/world-drug-safety-congress-europe-amsterdam/

The World's Leading AI Summit 2024

Wanneer: 9 en 10 oktober 2024
Waar: Taets Art & Event Park, Amsterdam

Een topbijeenkomst over kunstmatige intelligentie (AI), zo mag je The World's Leading AI Summit wel noemen. Op 9 en 10 oktober 2024 komen alle grote spelers op dit terrein samen in Amsterdam. Daar presenteren ze de nieuwste AI-technologieën en -toepassingen, delen ze kennis en ontmoeten ze nieuwe leads en klanten uit de hele wereld. 

Grijp deze kans en laat je van je beste kant zien op The World's Leading AI Summit 2024. Kies nu online een beursstand uit 1000+ volledig aanpasbare basisstands. Liever eerst overleggen? Bel of mail ons dan. 

https://beursstand.nl/world-summit-AI/

Parcel+Post Expo 2024 

Wanneer: 22/24 oktober
Waar: RAI Amsterdam

Parcel+Post Expo 2024 is een vakbeurs en conferentie voor de wereldwijde pakket- en postindustrie. Op de beursvloer presenteren honderden exposanten hun nieuwste producten en diensten. Ook zijn er live demonstraties, netwerksessies en worden de nieuwste trends en ontwikkelingen gedeeld. 

Parcel+Post Expo 2024 is een must voor postbedrijven, logistieke dienstverleners, online retailers en andere sleutelspelers in de markt. Wil je snel en laagdrempelig met hen in contact komen? Boek dan nu je beursstand. 

https://beursstand.nl/parcel-post-expo-amsterdam/

World Sustainability Congress Europe 2024

Wanneer: 23 en 24 oktober 2024
Waar: The Garden of Amsterdam

Hoe zet je duurzaamheidsdoelen om in concrete actie? Ontdek het op het World Sustainability Congress Europe 2024 in Amsterdam. Het thema van het congres in 2024 is 'Versnelling van Duurzame Innovatie'. De focus ligt op het delen van best practices, het bevorderen van samenwerking en het versnellen van de implementatie van duurzame oplossingen.

Ondersteun je duurzaamheid? Presenteer je producten en diensten dan aan een hooggekwalificeerd publiek op dit congres. De experts van Expo Beursstand vertellen graag meer over de mogelijkheden. ]

https://beursstand.nl/world-sustainability-congress/

November 2024

Intermodal Europe 2024

Wanneer: 12-14 november
Waar: Ahoy Rotterdam

Intermodal Europe 2024 is Europa's toonaangevende vakbeurs en conferentie voor de intermodale transport- en containervaartsector. Op de beursvloer presenteren meer dan 130 toonaangevende exposanten hun nieuwste producten en diensten op het gebied van intermodaal transport en containervaart. 

Het driedaagse conferentieprogramma biedt keynotes van experts uit de industrie, paneldiscussies en volop netwerkmogelijkheden met collega's uit de hele wereld.

Ben je expediteur, vrachtvervoerder, rederijen of op een andere manier betrokken bij internationaal transport? Dan mag je deze beurs niet missen. Reserveer nu je beursstand online. 

https://beursstand.nl/intermodal-europe-rotterdam/

Metstrade 2024

Wanneer: 19-21 november 2024
Waar: RAI Amsterdam

Metstrade is een van 's werelds grootste vakbeurzen voor de maritieme industrie. Het evenement vindt jaarlijks plaats in Amsterdam en trekt duizenden exposanten en bezoekers uit de hele wereld. 

Tijdens Metstrade worden de nieuwste producten, technologieën en ontwikkelingen op het gebied van jachten, scheepsbouw en maritieme uitrusting gepresenteerd. Het is een belangrijke bijeenkomst voor professionals in de maritieme sector om te netwerken, zaken te doen en op de hoogte te blijven van de laatste trends en innovaties in de industrie.

www.metstrade.com

Beurzen in Amsterdam in 2023

1. Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen Amsterdam 2023

Wanneer: 7 januari tot 8 januari 2023  Waar: Beurs van Berlage, Nederland

Over deze beurs:

De Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen vindt plaats van 7 tot en met 8 januari 2023 in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De focus ligt op kwalitatieve ervaringen in plaats van massatoerisme.

Op deze beurs kun je je diensten presenteren aan reisliefhebbers uit heel Europa. Er vinden verschillende presentaties plaats van reisexperts. Ook zijn er unieke buitenactiviteiten en kunnen bezoekers meteen duikreizen, fietstochten en andere avontuurlijke vakanties boeken.

De beurs voor bijzondere reizen wordt bezocht door duizenden bezoekers en top-exposanten. Ben je touroperator of reisagent, dan is de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen Amsterdam 2023 een must.

2. Bellavita Expo

Wanneer: 9 januari tot en met 11 januari 2023 Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Bellavita Expo is dé toonaangevende beurs ter promotie van Italiaans eten en drinken. De editie 2023 vindt plaats van 9 tot 11 januari in de RAI Amsterdam. Op deze beurs kun je producten en diensten presenteren en collega-producenten ontmoeten. Daarnaast vinden op de Bellavita Expo kookshows, wijnproeverijen en debatten plaats. De beurs trekt jaarlijks meer dan 70.000 bezoekers en 100 top exposanten. Met een opvallende stand op de Bellavita Expo val je op en maximaliseer je je ROI.

Je kunt op ons vertrouwen!

Ik garandeer je een stress vrije
Beurs in Amsterdam

Rob-Dirkzwager.jpg

3. Iberica Expo

Wanneer: 9 tot 11 januari 2023 Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Iberica Expo is een onmisbare beurs voor F&B-professionals. Het event vindt plaats van 9 tot 11 januari 2023 in de RAI in Amsterdam. De beurs is het grootste B2B-platform gewijd aan de promotie van de Spaanse Food en Beverage industrie. Kom in contact met topdistributeurs uit de horeca- en retailsector. 71.000 bezoekers en verschillende top-exposanten zijn aanwezig op de Iberica Expo. Met een beursstand op dit event versterk je je netwerk en vergroot je je omzet.

4. HORECAVA

Wanneer: 9 januari tot 12 januari 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

HORECAVA is de grootste horecabeurs van Nederland. De editie 2023 vindt plaats van 9 tot 11 januari 2023, in de RAI in Amsterdam. Deze beurs is ideaal om bestaande klanten, leveranciers en potentiële klanten te ontmoeten.

Met een stand op HORECAVA kom je laagdrempelig in contact met bevlogen F&B-professionalsk, die op zoek zijn naar innovatie oplossingen. De HORECAVA ontvangt 60.000 deelnemers en top-exposanten uit het hele land. Maak indruk met een onweerstaanbare beursstand op de HORECAVA in Amsterdam.

5. Modefabriek

Wanneer: 22 en 23 januari 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Modefabriek is dé vakbeurs voor modeprofessionals. De beurs vindt plaats van 22 tot 23 januari 2023 in de RAI in Amsterdam. Presenteer je nieuwste collectie, demonstreer slimme oplossingen en kom in contact met bevlogen professionals.

De Modefabriek brengt modemerken, labels, retailers, modeontwerpers, groothandelaren, leveranciers, agentschappen, stylisten, modejournalisten en andere modeprofessionals samen. Met een opvallende stand op de Modefabriek kun je je nieuwe producten lanceren, leads verzamelen, naamsbekendheid opbouwen en klantrelaties versterken.

6. World Drug Safety Congress Europe

Wanneer: 1 februari 2023  Waar: RAI Amsterdam

Over de beurs:

World Drug Safety Congress Europe is de perfecte plek om professionals uit de geneesmiddelenbewaking te ontmoeten. Exposeren op deze beurs vergroot je zichtbaarheid voor duizenden besluitvormers in de biofarmaceutische sector. Op 1 februari 2023 vinden in de RAI in Amsterdam onder andere kennissessies met prominente sprekers plaats.

7. Cisco Live

Wanneer: 6 februari tot 10 februari 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

Cisco Live vindt plaats van 6 tot en met 10 februari 2023 in de RAI in Amsterdam. Het is de plek voor technologievernieuwers om kennis op te doen en de community te versterken. Tijdens dit evenement kunt je Cisco-ingenieurs en ontwikkelaars ontmoeten en meer te weten komen over hun producten en toekomstplannen.

Cisco Live is de plek waar de knapste koppen in de IT elkaar ontmoeten en samen leren. Cisco Live biedt praktische kennis, stimuleert creativiteit en versnelt de digitale toekomst.

Het evenement verwacht zo'n 5000 bezoekers en 500 top-exposanten uit binnen- en buitenland. Met een opvallende beursstand op dit evenement bereik je duizenden IT-professionals en kun je lucratieve samenwerkingen aangaan.

1000+ standontwerpen

8. Negenmaandenbeurs

Wanneer: 15 februari tot en met 18 februari 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Negenmaandenbeurs is een evenement waar aanstaande en nieuwe ouders alles vinden op het gebied van zwangerschap en baby's. Het evenement vindt plaats van 15 tot en met 18 februari 2023 in de RAI in Amsterdam. Exposeren op de Negenmaandenbeurs vergroot je omzet, naamsbekendheid en netwerk. Op de Negenmaandenbeurs kun je huidige klanten ontmoeten en nieuwe klanten ontmoeten. De beurs biedt plaats aan duizenden bezoekers en 500 exposanten.

9. Huishoudbeurs

Wanneer: 18 februari tot 24 februari 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Huishoudbeurs is het grootste lifestyle-evenement in Nederland. Producenten en leveranciers van huishoudelijke artikelen, tuinproducten, eet- en drinkwaren, huidverzorging, make-up, mode, accessoires, doe-het-zelf en schoonmaakproducten presenteren er hun aanbod. De Huishoudbeurs vindt plaats van 18 tot en met 24 februari 2023 in de RAI in Amsterdam.

Exposeren op de Huishoudbeurs geeft je organisatie waardevolle exposure. Bouw relaties op, verzamel waardevolle feedback en vergroot je omzet. De beurs verwacht zo'n 200.000 bezoekers en 330 top-exposanten uit binnen- en buitenland. Speel je in de kijker bij deze mensen, met een aantrekkelijke beursstand op de Huishoudbeurs.

10. Independent Hotel Show Amsterdam

Wanneer: 14 maart tot 15 maart 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

Independent Hotel Show Amsterdam is een branche-evenement dat volledig gewijd is aan de wensen en behoeften van onafhankelijke hoteliers. Het evenement vindt plaats van 14 tot 15 maart 2023 in de RAI in Amsterdam.

De beurs is de perfecte gelegenheid om producten te presenteren aan eigenaren en exploitanten van luxe, boutique en onafhankelijke hotels. Ga betekenisvolle zakenrelaties aan en zet je bedrijf op de kaart. De Independent Hotel Show biedt plaats aan zo'n 20000 bezoekers en 500 exposanten.

11. Passenger Terminal EXPO 2023

Wanneer: 14 maart tot 16 maart 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Passenger Terminal EXPO 2023 is een onafhankelijk, wereldwijd toonaangevend platform voor de passagiersterminal-branche. Het evenement begint op 14 en eindigt op 16 maart 2023 in de RAI in Amsterdam. Op de beurs kun je nieuwe producten lanceren, leads genereren, je merkimago versterken, klantrelaties onderhouden en meer. Ook worden er educatieve sessies gegeven over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche, en presenteren deelnemers slimme oplossingen voor tal van operationele problemen.

De Passenger Terminal Expo & Conference biedt plaats aan zo'n 10.000 bezoekers en meer dan 300 exposanten. Wil je exposeren op deze beurs, kies dan voor een aantrekkelijke beursstand en krijg maximale aandacht.

12. Silicone Expo Europe

Wanneer: 14 maart tot 16 maart 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Silicone Expo Europe staat op de agenda voor 14 t/m 16 maart 2023 in de RAI in Amsterdam. Het is een uniek evenement gewijd aan de siliconenindustrie. De Silicone Expo Europe is een must voor ondernemers, eindgebruikers en andere professionals in de toeleveringsketen van siliconen.

Op de beurs vinden educatieve sessies plaats, en is er volop plaats voor de nieuwste trends en ontwikkelingen. De Silicone Expo Europe biedt plaats aan 4000 bezoekers en 150 exposanten.

13. Amsterdam Drone Week

Wanneer: 21 maart tot 23 maart 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Amsterdam Drone Week is het internationale evenement voor het delen van kennis over actuele luchtoplossingen, vitale regelgeving en potentiële innovaties. De editie 2023 vindt van 21 tot 23 maart plaats in de RAI in Amsterdam.

Op de beurs komen alle belangrijke spelers uit verschillende industrieën en branches samen om kennis te delen en samen te werken. De Amsterdam Drone Week verwacht tussen de 5000 en 20000 bezoekers en biedt plaats aan 500 exposanten.

14. Tape & Functional Film Expo - Europe (TFF)

Wanneer: 21 maart tot en met 23 maart 2023   Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Tape & Functional Film Expo - Europe (TFF) is Europa's eerste speciale beurs en conferentie voor de Industriële Tape en Functionele Film Industrie. Het event vindt plaats van 21 tot 23 maart 2023 in de RAI in Amsterdam. Op de beurs kun je producten en diensten presenteren aan volledige toeleveringsketens en eindgebruikers uit de automobiel-, medische, elektrische, retail-, bouw- en vele andere industrieën.

Het evenement bestaat uit een beurs- en conferentiegedeelte, waar branchegenoten en thought leaders kennis delen. De organisatie verwacht 1000 bezoekers en 100 exposanten uit heel Europa.

Exposeer je met een aantrekkelijke beursstand op dit evenement in Amsterdam? Dan krijg je de kans om duizenden professionals uit de industriële tape- en functionele filmindustrie te ontmoeten, en lucratieve samenwerkingen aan te gaan.

15. Fully Charged Live Europe

Wanneer: 24 maart tot 26 maart 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

Fully Charged Live Europe is dé toonaangevende beurs voor schone energie en elektrische voertuigen. Het evenement vindt plaats van 24 tot 26 maart 2023 in de RAI in Amsterdam. Het evenement richt zich op autofabrikanten, softwareleveranciers en dienstverleners.

Op Fully Charged Live Europe presenteren bedrijven hun nieuwste elektrische voertuigen, en kunnen bezoekers testritten maken. Ook zijn er educatieve sessies door deskundigen uit de auto-industrie.

Fully Charged Live Europe verwacht ongeveer 5000 bezoekers en 500 exposanten. Een opvallende stand op Fully Charged Live Europe biedt volop zakelijke kansen en vergroot je ROI.

16. Het Amsterdams Coffee Festival

Wanneer: 30 maart tot 1 april 2023  Waar: Westergas, Amsterdam

Over de beurs:

Het Amsterdam Coffee Festival is een niet te missen evenement voor koffiekenners, koffie-professionals en andere geïnteresseerden. Het vindt van 30 maart tot 1 april 2023 plaats in de Westergas in Amsterdam. Het event viert de bruisende en levendige koffiescene van Amsterdam.

Ben je een ambachtelijke brander of maker van koffieapparatuur? Exposeer dan op dit evenement, ontmoet nieuwe klanten en vergroot je naamsbekendheid.

17. Design Icons Amsterdam

Wanneer: 1 april tot 2 april 2023  Waar: De Kromhouthal, Amsterdam

Over de beurs:

Design Icons Amsterdam vindt op 1 en 2 april 2023 plaats in de De Kromhouthal in Amsterdam. Het is hét evenement voor prestigieuze meubelmakers en dealers. Op de beurs kun je je producten presenteren aan meubelexperts en het grote publiek. Exposeer je op de Design Icons Amsterdam met een opvallende beursstand? Dan vergroot je direct je omzet en naamsbekendheid.

Conclusie

In Amsterdam vinden jaarlijks honderden beurzen plaats. Exposeren op een beurs is uitdagend, want iedereen vecht om dezelfde aandacht. Daarom is een aantrekkelijke en doelgerichte beursstand essentieel.

Wil je je producten of diensten presenteren op een beurs, dan helpt Expo Beursstand je met alle stadia van standbouw. Van het standontwerp tot de productie, en van installatie tot vervoer van en naar het evenement.

Expo Beursstand heeft 41 jaar internationale ervaring met opdrachtgevers en beurzen uit alle denkbare sectoren. Wij realiseren een functionele, aantrekkelijke en effectieve beursstand voor je. Zodat jij echt alles haalt uit je komende beurs in Amsterdam.


Gerelateerde berichten

Op zoek naar een huurstand in Europa?

Kies uit meer dan 1000 ontwerpen, gebaseerd op je standgrootte en beurslocatie

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.