Topbeurzen in Amsterdam in 2023

Topbeurzen in Amsterdam in 2023

Amsterdam ontvangt dagelijks gasten uit 320 internationale bestemmingen. Met 40.000+ hotelkamers en 90% Engels-sprekende inwoners is het de ideale locatie voor het organiseren van beurzen. De stad trekt elk jaar vele organisatoren en exposanten aan, en er vinden honderden beurzen plaats. Bedrijven kunnen hun netwerk uitbreiden door deel te nemen aan een van deze evenementen.

Welke producten of diensten je ook aanbiedt, er is altijd een passende beurs. Dus ben je van plan te exposeren? Maak dan indruk met een opvallende beursstand in Amsterdam.

Deze beurzen vinden in 2023 plaats in Amsterdam. Kies het juiste evenement en vergroot direct je omzet en naamsbekendheid.

1. Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen Amsterdam 2023

Wanneer: 7 januari tot 8 januari 2023  Waar: Beurs van Berlage, Nederland

Over deze beurs:

De Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen vindt plaats van 7 tot en met 8 januari 2023 in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De focus ligt op kwalitatieve ervaringen in plaats van massatoerisme.

Op deze beurs kun je je diensten presenteren aan reisliefhebbers uit heel Europa. Er vinden verschillende presentaties plaats van reisexperts. Ook zijn er unieke buitenactiviteiten en kunnen bezoekers meteen duikreizen, fietstochten en andere avontuurlijke vakanties boeken.

De beurs voor bijzondere reizen wordt bezocht door duizenden bezoekers en top-exposanten. Ben je touroperator of reisagent, dan is de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen Amsterdam 2023 een must.

2. Bellavita Expo

Wanneer: 9 januari tot en met 11 januari 2023 Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Bellavita Expo is dé toonaangevende beurs ter promotie van Italiaans eten en drinken. De editie 2023 vindt plaats van 9 tot 11 januari in de RAI Amsterdam. Op deze beurs kun je producten en diensten presenteren en collega-producenten ontmoeten. Daarnaast vinden op de Bellavita Expo kookshows, wijnproeverijen en debatten plaats. De beurs trekt jaarlijks meer dan 70.000 bezoekers en 100 top exposanten. Met een opvallende stand op de Bellavita Expo val je op en maximaliseer je je ROI.

Je kunt op ons vertrouwen!

Ik garandeer je een stress vrije
Beurs in Amsterdam

Rob-Dirkzwager.jpg
3. Iberica Expo

Wanneer: 9 tot 11 januari 2023 Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Iberica Expo is een onmisbare beurs voor F&B-professionals. Het event vindt plaats van 9 tot 11 januari 2023 in de RAI in Amsterdam. De beurs is het grootste B2B-platform gewijd aan de promotie van de Spaanse Food en Beverage industrie. Kom in contact met topdistributeurs uit de horeca- en retailsector. 71.000 bezoekers en verschillende top-exposanten zijn aanwezig op de Iberica Expo. Met een beursstand op dit event versterk je je netwerk en vergroot je je omzet.

4. HORECAVA

Wanneer: 9 januari tot 12 januari 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

HORECAVA is de grootste horecabeurs van Nederland. De editie 2023 vindt plaats van 9 tot 11 januari 2023, in de RAI in Amsterdam. Deze beurs is ideaal om bestaande klanten, leveranciers en potentiële klanten te ontmoeten.

Met een stand op HORECAVA kom je laagdrempelig in contact met bevlogen F&B-professionalsk, die op zoek zijn naar innovatie oplossingen. De HORECAVA ontvangt 60.000 deelnemers en top-exposanten uit het hele land. Maak indruk met een onweerstaanbare beursstand op de HORECAVA in Amsterdam.

5. Modefabriek

Wanneer: 22 en 23 januari 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Modefabriek is dé vakbeurs voor modeprofessionals. De beurs vindt plaats van 22 tot 23 januari 2023 in de RAI in Amsterdam. Presenteer je nieuwste collectie, demonstreer slimme oplossingen en kom in contact met bevlogen professionals.

De Modefabriek brengt modemerken, labels, retailers, modeontwerpers, groothandelaren, leveranciers, agentschappen, stylisten, modejournalisten en andere modeprofessionals samen. Met een opvallende stand op de Modefabriek kun je je nieuwe producten lanceren, leads verzamelen, naamsbekendheid opbouwen en klantrelaties versterken.

6. World Drug Safety Congress Europe

Wanneer: 1 februari 2023  Waar: RAI Amsterdam

Over de beurs:

World Drug Safety Congress Europe is de perfecte plek om professionals uit de geneesmiddelenbewaking te ontmoeten. Exposeren op deze beurs vergroot je zichtbaarheid voor duizenden besluitvormers in de biofarmaceutische sector. Op 1 februari 2023 vinden in de RAI in Amsterdam onder andere kennissessies met prominente sprekers plaats.

7. Cisco Live

Wanneer: 6 februari tot 10 februari 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

Cisco Live vindt plaats van 6 tot en met 10 februari 2023 in de RAI in Amsterdam. Het is de plek voor technologievernieuwers om kennis op te doen en de community te versterken. Tijdens dit evenement kunt je Cisco-ingenieurs en ontwikkelaars ontmoeten en meer te weten komen over hun producten en toekomstplannen.

Cisco Live is de plek waar de knapste koppen in de IT elkaar ontmoeten en samen leren. Cisco Live biedt praktische kennis, stimuleert creativiteit en versnelt de digitale toekomst.

Het evenement verwacht zo'n 5000 bezoekers en 500 top-exposanten uit binnen- en buitenland. Met een opvallende beursstand op dit evenement bereik je duizenden IT-professionals en kun je lucratieve samenwerkingen aangaan.

1000+ standontwerpen
8. Negenmaandenbeurs

Wanneer: 15 februari tot en met 18 februari 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Negenmaandenbeurs is een evenement waar aanstaande en nieuwe ouders alles vinden op het gebied van zwangerschap en baby's. Het evenement vindt plaats van 15 tot en met 18 februari 2023 in de RAI in Amsterdam. Exposeren op de Negenmaandenbeurs vergroot je omzet, naamsbekendheid en netwerk. Op de Negenmaandenbeurs kun je huidige klanten ontmoeten en nieuwe klanten ontmoeten. De beurs biedt plaats aan duizenden bezoekers en 500 exposanten.

9. Huishoudbeurs

Wanneer: 18 februari tot 24 februari 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Huishoudbeurs is het grootste lifestyle-evenement in Nederland. Producenten en leveranciers van huishoudelijke artikelen, tuinproducten, eet- en drinkwaren, huidverzorging, make-up, mode, accessoires, doe-het-zelf en schoonmaakproducten presenteren er hun aanbod. De Huishoudbeurs vindt plaats van 18 tot en met 24 februari 2023 in de RAI in Amsterdam.

Exposeren op de Huishoudbeurs geeft je organisatie waardevolle exposure. Bouw relaties op, verzamel waardevolle feedback en vergroot je omzet. De beurs verwacht zo'n 200.000 bezoekers en 330 top-exposanten uit binnen- en buitenland. Speel je in de kijker bij deze mensen, met een aantrekkelijke beursstand op de Huishoudbeurs.

10. Independent Hotel Show Amsterdam

Wanneer: 14 maart tot 15 maart 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

Independent Hotel Show Amsterdam is een branche-evenement dat volledig gewijd is aan de wensen en behoeften van onafhankelijke hoteliers. Het evenement vindt plaats van 14 tot 15 maart 2023 in de RAI in Amsterdam.

De beurs is de perfecte gelegenheid om producten te presenteren aan eigenaren en exploitanten van luxe, boutique en onafhankelijke hotels. Ga betekenisvolle zakenrelaties aan en zet je bedrijf op de kaart. De Independent Hotel Show biedt plaats aan zo'n 20000 bezoekers en 500 exposanten.

11. Passenger Terminal EXPO 2023

Wanneer: 14 maart tot 16 maart 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Passenger Terminal EXPO 2023 is een onafhankelijk, wereldwijd toonaangevend platform voor de passagiersterminal-branche. Het evenement begint op 14 en eindigt op 16 maart 2023 in de RAI in Amsterdam. Op de beurs kun je nieuwe producten lanceren, leads genereren, je merkimago versterken, klantrelaties onderhouden en meer. Ook worden er educatieve sessies gegeven over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche, en presenteren deelnemers slimme oplossingen voor tal van operationele problemen.

De Passenger Terminal Expo & Conference biedt plaats aan zo'n 10.000 bezoekers en meer dan 300 exposanten. Wil je exposeren op deze beurs, kies dan voor een aantrekkelijke beursstand en krijg maximale aandacht.

12. Silicone Expo Europe

Wanneer: 14 maart tot 16 maart 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Silicone Expo Europe staat op de agenda voor 14 t/m 16 maart 2023 in de RAI in Amsterdam. Het is een uniek evenement gewijd aan de siliconenindustrie. De Silicone Expo Europe is een must voor ondernemers, eindgebruikers en andere professionals in de toeleveringsketen van siliconen.

Op de beurs vinden educatieve sessies plaats, en is er volop plaats voor de nieuwste trends en ontwikkelingen. De Silicone Expo Europe biedt plaats aan 4000 bezoekers en 150 exposanten.

13. Amsterdam Drone Week

Wanneer: 21 maart tot 23 maart 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Amsterdam Drone Week is het internationale evenement voor het delen van kennis over actuele luchtoplossingen, vitale regelgeving en potentiële innovaties. De editie 2023 vindt van 21 tot 23 maart plaats in de RAI in Amsterdam.

Op de beurs komen alle belangrijke spelers uit verschillende industrieën en branches samen om kennis te delen en samen te werken. De Amsterdam Drone Week verwacht tussen de 5000 en 20000 bezoekers en biedt plaats aan 500 exposanten.

14. Tape & Functional Film Expo - Europe (TFF)

Wanneer: 21 maart tot en met 23 maart 2023   Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Tape & Functional Film Expo - Europe (TFF) is Europa's eerste speciale beurs en conferentie voor de Industriële Tape en Functionele Film Industrie. Het event vindt plaats van 21 tot 23 maart 2023 in de RAI in Amsterdam. Op de beurs kun je producten en diensten presenteren aan volledige toeleveringsketens en eindgebruikers uit de automobiel-, medische, elektrische, retail-, bouw- en vele andere industrieën.

Het evenement bestaat uit een beurs- en conferentiegedeelte, waar branchegenoten en thought leaders kennis delen. De organisatie verwacht 1000 bezoekers en 100 exposanten uit heel Europa.

Exposeer je met een aantrekkelijke beursstand op dit evenement in Amsterdam? Dan krijg je de kans om duizenden professionals uit de industriële tape- en functionele filmindustrie te ontmoeten, en lucratieve samenwerkingen aan te gaan.

15. Fully Charged Live Europe

Wanneer: 24 maart tot 26 maart 2023  Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

Fully Charged Live Europe is dé toonaangevende beurs voor schone energie en elektrische voertuigen. Het evenement vindt plaats van 24 tot 26 maart 2023 in de RAI in Amsterdam. Het evenement richt zich op autofabrikanten, softwareleveranciers en dienstverleners.

Op Fully Charged Live Europe presenteren bedrijven hun nieuwste elektrische voertuigen, en kunnen bezoekers testritten maken. Ook zijn er educatieve sessies door deskundigen uit de auto-industrie.

Fully Charged Live Europe verwacht ongeveer 5000 bezoekers en 500 exposanten. Een opvallende stand op Fully Charged Live Europe biedt volop zakelijke kansen en vergroot je ROI.

16. Het Amsterdams Coffee Festival

Wanneer: 30 maart tot 1 april 2023  Waar: Westergas, Amsterdam

Over de beurs:

Het Amsterdam Coffee Festival is een niet te missen evenement voor koffiekenners, koffie-professionals en andere geïnteresseerden. Het vindt van 30 maart tot 1 april 2023 plaats in de Westergas in Amsterdam. Het event viert de bruisende en levendige koffiescene van Amsterdam.

Ben je een ambachtelijke brander of maker van koffieapparatuur? Exposeer dan op dit evenement, ontmoet nieuwe klanten en vergroot je naamsbekendheid.

17. Design Icons Amsterdam

Wanneer: 1 april tot 2 april 2023  Waar: De Kromhouthal, Amsterdam

Over de beurs:

Design Icons Amsterdam vindt op 1 en 2 april 2023 plaats in de De Kromhouthal in Amsterdam. Het is hét evenement voor prestigieuze meubelmakers en dealers. Op de beurs kun je je producten presenteren aan meubelexperts en het grote publiek. Exposeer je op de Design Icons Amsterdam met een opvallende beursstand? Dan vergroot je direct je omzet en naamsbekendheid.

Conclusie

In Amsterdam vinden jaarlijks honderden beurzen plaats. Exposeren op een beurs is uitdagend, want iedereen vecht om dezelfde aandacht. Daarom is een aantrekkelijke en doelgerichte beursstand essentieel.

Wil je je producten of diensten presenteren op een beurs, dan helpt Expo Beursstand je met alle stadia van standbouw. Van het standontwerp tot de productie, en van installatie tot vervoer van en naar het evenement.

Expo Beursstand heeft 41 jaar internationale ervaring met opdrachtgevers en beurzen uit alle denkbare sectoren. Wij realiseren een functionele, aantrekkelijke en effectieve beursstand voor je. Zodat jij echt alles haalt uit je komende beurs in Amsterdam.


Gerelateerde berichten

Op zoek naar een huurstand in Europa?

Kies uit meer dan 1000 ontwerpen, gebaseerd op je standgrootte en beurslocatie

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.