Top horecabeurzen in Nederland in 2023

Topbeurzen in Amsterdam in 2023

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, is elk jaar gastheer van talloze vakbeurzen van wereldklasse. De stad heeft duizenden hoogwaardige restaurants, stijlvolle bars en een bruisende culinaire cultuur. Dat maakt Amsterdam de ideale bestemming voor bedrijven uit de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, die een groot publiek willen bereiken.

Wil je deelnemen aan een horecabeurs in Amsterdam? Dan is een aantrekkelijke beursstand essentieel. Kies je ideale horecabeurs voor 2023, uit deze uitgebreide lijst.

1. Bellavita Expo

Wanneer: 9 / 11 januari 2023

Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

De Bellavita Expo vindt plaats van 9 tot 11 januari 2023 in de RAI in Amsterdam. Promotie van Italiaans eten en drinken staat centraal op deze toonaangevende beurs. Op het event vinden onder andere kookshows, wijnproeverijen en groepsdiscussies plaats.

Bellavita Expo trekt meer dan 70.000 bezoekers en 100+ exposanten, die zich van hun beste kant laten zien. Maximaliseer ook je ROI, met een onweerstaanbare beursstand op Bellavita Expo 2023.

2.Wine Professional

Wanneer: 9 / 11 januari 2023

Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

Wine Professional brengt wijnproducenten, handelaren en importeurs uit het hele land samen. De 17e editie van de beurs vindt plaats van 9 tot en met 11 januari 2023, in de RAI in Amsterdam.

Het evenement verwacht zo'n 10.000 bezoekers en 100 exposanten uit heel Nederland. Naast de beursvloer zijn en workshops en masterclasses van topchefs en sommeliers.

Je kunt op ons vertrouwen!

Ik garandeer je een stress vrije
Beurs in Amsterdam

Rob-Dirkzwager.jpg
3.Horecava

Wanneer: 9 t/m 12 januari 2023

Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

HORECAVA is de grootste horecavakbeurs van Nederland. De beurs brengt leveranciers, ondernemers en beslissers met elkaar in contact. De editie 2023 vindt van 9 tot 11 januari 2023 plaats in de RAI in Amsterdam.

HORECAVA is de ideale plek om bestaande en nieuwe klanten te ontmoeten. Met een beursstand val je op bij horecaprofessionals die op zoek zijn naar de nieuwste trends en oplossingen. HORECAVA ontvangt meer dan 60.000 deelnemers en tientallen top-exposanten uit binnen- en buitenland.

4. Worlds Leading Wines Amsterdam

Wanneer: 1 februari 2023

Waar: Intercontinental Amstel, Amsterdam

Over de beurs:

Worlds Leading Wines Amsterdam vindt plaats op 1 februari 2023 in het Intercontinental Amstel in Amsterdam. Het event biedt plaats aan prominente wijnproducenten, importeurs, distributeurs en groothandelaren. Deelnemers komen uit o.a. Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Nederland, Nieuw-Zeeland, Australië, Zuid-Afrika en Chili.

Worlds Leading Wines biedt volop kansen om klanten te werven en je naamsbekendheid te vergroten

5. HorecaEvenTT

Wanneer: 13 februari tot 15 februari 2023

Waar: WTC Expo, Leeuwarden

Over de beurs:

HorecaEvenTT is een van de grootste horecabeurzen van Nederland. Het evenement vindt van 13 tot en met 15 februari 2023 plaats in het WTC Expo in Leeuwarden.

Op HorecaEvenTT kom je in contact met ambitieuze horecaondernemers uit Nederland, Duitsland en België. De beurs trekt duizenden bezoekers en 100+ exposanten.

Exposeer je met een aantrekkelijke op HorecaEvenTT? Dan krijg je direct toegang tot beslissers uit de horeca, vergroot je je naamsbekendheid en werf je leads.

6. Dutch Poultry Festival

Wanneer: 14 / 15 februari 2023

Waar: Brabanthallen Den Bosch, Nederland

Over de beurs:

Zo’n 2000 mensen bezoeken op 14 en 15 februari Dutch Poultry Festival in Den Bosch. Onder hen zijn pluimveehouders, agrarische medewerkers, dierenartsen, bedrijven aanverwant aan de sector en studenten

Dit unieke evenement biedt kennissessies, interactieve workshops en een overvolle beursvloer. De organisatie rekent op minstens 2000 bezoekers en zo’n 170 exposanten.

7. Amsterdam Coffee Festival

Wanneer: 30 maart tot 1 april 2023

Waar: Westergas, Amsterdam

Over de beurs:

Het Amsterdam Coffee Festival is een onmisbare beurs voor koffieliefhebbers en professionals. Het evenement vindt plaats van 30 maart tot 1 april 2023 in de Westergas in Amsterdam.

De beurs viert de koffiecultuur in al zijn facetten. Maak je koffieapparatuur, ben je ambachtelijke brander of doe je wat anders in de koffiebranche? Met een beursstand op Amsterdam Coffee Festival breng je je producten onder de aandacht, ontmoet je nieuwe klanten en vergroot je je naamsbekendheid.

1000+ standontwerpen
8. Food Technology

Wanneer: 12 tot 13 april 2023

Waar: Brabanthallen, 's-Hertogenbosch, Nederland

Over de beurs:

Food Technology 2023 vindt plaats op 12 en 13 april 2023 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. De beurs is bedoeld om de voedingsmiddelenindustrie een boost te geven. Bezoekers zijn o.a. voedseltechnologen, voedselveiligheidsexperts en procestechnologen.

Ben je werkzaam in de voedselverwerkende industrie, machinebouw of voedselinnovatie? Dan is een bezoek aan Food Technology 2023 een must. De beurs verwacht zo'n 5000 bezoekers en honderden exposanten uit binnen- en buitenland. Met een aantrekkelijke beursstand maak je gegarandeerd indruk op Food Technology 2023.

9. Vakbeurs Bakkersvak

Wanneer: 16 tot en met 18 oktober 2023

Waar: Evenementenhal Gorinchem, Nederland

Over de beurs:

Ontmoet beslissers in de bakkerij- en ijssector op de Vakbeurs Bakkersvak. Het evenement vindt van 16 tot en met 18 oktober 2023 plaats in de Evenementenhal Gorinchem in Nederland.

Vakbeurs Bakkersvak biedt netwerkmogelijkheden en kennissessies over talloze relevante onderwerpen. De organisatie verwacht zo'n 5000 bezoekers en 500 exposanten.

10. World of Private Label

Wanneer: 23 en 24 mei 2023

Waar: RAI Amsterdam Convention Center, Nederland

Over de beurs:

World of Private Label brengt retailers, groothandels en andere private label-professionals samen. De editie 2023 vindt plaat op 23 en 24 mei in de RAI in Amsterdam.

Op de beurs kom je in contact met internationale retailers, im- en exporteurs, fabrikanten, consultants, verkoopagenten en verpakkings- en ontwerpexperts. Voor elke private label-behoefte vind je op deze beurs een oplossing. De organisatie rekent op zo'n 5000 bezoekers en 500 exposanten.

11. Perfect Serve Barshow

Wanneer: 5 en 6 september 2023

Waar: WesterLiefde, Amsterdam

Over de beurs:

De Perfect Serve Barshow is hét horeca-evenement dat leveranciers, bartenders, consumenten en experts samenbrengt onder één dak. Het vindt plaats op 5 en 6 september 2023 in de WesterLiefde in Amsterdam.

Laat jezelf zien met een aantrekkelijke beursstand op de Perfect Serve Barshow 2023. Dan maak je indruk op een groot publiek en vergroot je je naamsbekendheid.

12. Whisky by the Sea

Wanneer: 23 september 2023

Waar: Vlissingen, Nederland

Over de beurs :

Whisky by the Sea staat gepland voor 23 september 2023 in Vlissingen, Nederland. Whisky by the Sea is het perfecte evenement om je te presenteren aan enthousiaste whisky-liefhebbers uit de Benelux. Op de beurs vinden speciale diners, whiskyproeverijen en verschillende masterclasses plaats. Whisky by the Sea biedt plaats aan duizenden bezoekers en top- exposanten uit Nederland en ver daarbuiten.

13. Vakbeurs Voedingsspecialiteiten

Wanneer: 2 en 3 oktober 2023

Waar: Expo Houten, Utrecht, Nederland

Over de beurs:

De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023 vindt plaats op 2 en 3 oktober 2023 in de Expo Houten, nabij Utrecht. Kom in contact met ondernemers die werken met kaas, noten, chocolade, koffie/thee, wijnen, bieren en vleesproducten.

Op de Vakbeurs Voedingsspecialiteiten leg je nieuwe contacten en promoot je je bedrijf. Reserveer daarom vandaag nog je beursstand.

Conclusie

Werk je in de horeca? Laat jezelf dan zien op een van de vele beurzen in Amsterdam en omgeving. Expo Beursstand vergemakkelijkt je beursdeelname.

De afgelopen 41 jaar ontwikkelden we doeltreffende beursstands voor duizenden prestigieuze opdrachtgevers. Met jouw passie en onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en leveren van hoogwaardige stands haal je het maximale uit je beursdeelname.


Gerelateerde berichten

Op zoek naar een huurstand in Europa?

Kies uit meer dan 1000 ontwerpen, gebaseerd op je standgrootte en beurslocatie

Op zoek naar innovatieve beursstands?

Meer dan 900 beursstand design ideeën, inclusief prijs voor aankoop of huur voor uw volgende beursuitstraling.

Uw nieuwe beursstand

Laat ons alle vragen weten en wij nemen contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Modificaties nodig? Geef ons specifieke informatie en wij creëren een gepersonaliseerd ontwerp voor je.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Op zoek naar rebranding? Geef ons de details en ontvang gratis een ontwerp

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vraag je gratis 3d design aan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mijn standideeën

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bel mij terug

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bezoek onze showroom

:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.